Merhaba arkadaşlar, Yapı Kredi Play Kart için başvuru yaptım.Babam yurt dışında olduğu için kefil olabilecek kimse yoktu.Kefilsiz başvuru yaptım.Başvurum reddedilmiş.Sebebini arayıp sorduğumda açıklama kısmında uygun koşullar yokmuş biraz daha açar mısınız dedim, müşteri temsilcisi örneğin bankada daha önce işleminizin olmaması, bankaya ait karıtnızın hesabınızın v.s açılmamış olması buna neden olmuş olabilir dedi.Anlamadığım nokta benim hesabım yoksa zaten hiç bir zaman açamam ki zaten yok yani bu nasıl bir gerek koşuldur.Olması için başvuruyorum zaten.Kart başvurumun olmumlu yanıtlanması için ne yapabilirim?
arkadaşlar bir bilen yok mudur nedir ne değildir?
quote:
Orijinalden alıntı: İstanbulcu
Merhaba arkadaşlar, Yapı Kredi Play Kart için başvuru yaptım.Babam yurt dışında olduğu için kefil olabilecek kimse yoktu.Kefilsiz başvuru yaptım.Başvurum reddedilmiş.Sebebini arayıp sorduğumda açıklama kısmında uygun koşullar yokmuş biraz daha açar mısınız dedim, müşteri temsilcisi örneğin bankada daha önce işleminizin olmaması, bankaya ait karıtnızın hesabınızın v.s açılmamış olması buna neden olmuş olabilir dedi.Anlamadığım nokta benim hesabım yoksa zaten hiç bir zaman açamam ki zaten yok yani bu nasıl bir gerek koşuldur.Olması için başvuruyorum zaten.Kart başvurumun olmumlu yanıtlanması için ne yapabilirim?
Herhangi bi sebepten ötürü yada iş konusunda o bankada bi boş hesabının olması ve belli bi zaman kullanman para alıp göndermen vs olmuş olması lazım yani o banka ile bi ilişiğinin olması gerek bi şekilde mesela ben finansbank kullanıyorum enpara.com kullanıyodum 1 yıl boyunca o hesabım üzerinden belirli para akışları oldu e bankada bunu gördü şuan bana 30 milyara kadar kefilsiz kredi çıkarabilceklerini ve kredi kartı verebilceklerini söylüyolar.
Değişik bankaların değişik öğrenci kartlarına başvuru yapabilirsin öğrenci belgesi vs ile kolay gelsin.
Bilgiler için teşekkür ederim, 19a yeni girdiğim için herhangibir banka ile daha önce hesap açma v.s işlemim olmadı.Birde en yüksek limiti Play Kart veriyor o nedenle yapı krediyi tercih ettim.Almamın hiç şansı yok mudur?