Şimdi Ara

Kredi Kartı Borç Taksitlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar,saygılar..İki sorum olacak ,fikri ya da bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
    Kredi kartıma 4000 Tl borcum var,asgari tutarı ödüyorum ama hep başa dönüyor..limiti de 4000 tl zaten.şimdi bu borcu taksitlendirmek için bir esnaf dostum öneride bulundu.kendi nakit aldığı 4000 tl lik bir alışverişi benim karta çekip yatıracak.bunu istersem her ay yapabileceğini (faiz ödememem için) ya da 3 taksit çeken bir marketten 3 e bölebileceğimizi söylüyor.şimdi;

1-Ben 4000 tl kartıma yatırsam,3 taksite böldürsem bu 4000 tl yi hemen bir sonraki hesap kesimimde 4000 tl daha yatırıp onuda 3 e böldürebilir miyim:) biraz saçma oldu ama kart limiti şu an 4000 tl,aynı işlemi 2 ay üstüste yapabilir miyim,yapabilirsem daha vadesi gelmemiş taksitleri de ekleyip 6 ya bölmüş gibi yapar mı?

2-bir diğer seçenekte hesap kesim tarihinden sonra 4000 tl yi yatırsam,2-3 gün sonra 3 taksitli alışverişi yapsam,diğer ay hesap kesiminde 1000 tl kendi paramdan yatırsam,sonra 3000 tl yi 3 taksit çeksem nasıl olur?

çok saçma ya da komik sorular olduğunun farkındayım ama gerçekten içinden çıkamadım..kart borcu zaten var ve ödüyorum çok şükür.sıkıntı değil.ama bu imkanı nasıl kullanıp en mantıklı şeyi yapabilirim diye uğraşıyorum...şimdiden zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kredi Kartı Borç Taksitlendirme: Mantıklı Bir Çözüm mü?

Kredi kartı borçlarınızla mücadele ediyorsanız, borç taksitlendirme seçeneğini düşünebilirsiniz. Bu işlem, borcunuzu daha küçük, yönetilebilir ödemeler halinde bölmenizi sağlar.

Ekstre Taksitlendirme Mantıklı mı?

Ekstre taksitlendirme, aylık kredi kartı ekstrelerinizin taksitlendirilmesidir. Bu, aylık ödemelerinizi azaltmanıza yardımcı olabilir, ancak aynı zamanda faiz ödemelerini de artırabilir. Bu seçeneği düşünmeden önce ekstre taksitlendirmenin tüm maliyetlerini dikkatlice değerlendirmelisiniz.

Kredi Kartı Borç Taksitlendirme Mantıklı mı?

Kredi kartı borç taksitlendirme, borcunuzu daha uzun bir süreye yaymanızı ve aylık ödemelerinizi azaltmanızı sağlar. Ancak, bu seçenek de ekstre taksitlendirme gibi faiz ödemesinin artmasına yol açabilir. Bu seçeneği değerlendirirken, uzun vadeli maliyeti göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Ekstre Atlatmak Mantıklı mı?

Ekstre atlatmak, kredi kartı borcunuzu ödemek yerine ödemeyi atlamak anlamına gelir. Bu, ciddi finansal sonuçlara yol açabilecek riskli bir eylemdir. Ekstre atlatmaktan kaçınmalı ve bunun yerine borçlarınızı sorumlu bir şekilde yönetmenin yollarını araştırmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • farkındayım saçma olduğunu :):) ama hiç kimsenin mi bir fikri yok?
  • hocam

4000 yatırıp 4000 liralık alışverişi 3 taksit yaparsan 1335 liralık 3 taksidin olur

2. defa 4000 lira yatırıp 3 taksitli alışveriş yapsan yine 1335 liralık 3 taksitin olur.

aslında senin sadece su avantajın oluyor.ödeme erteliyorsun ama 1335 liralık taksitin 2 ay sonra yatırmış olacaksın.

hoca 2. seçeneğinde ekstre atlatıyor.senin esnaf arkadaşın kral adammış sana yardımcı olmak istemiş bence değerlendir ama bütçeni düzenle.2 secenekte aynı sey ama sen tasarruf edip bir an evvel bu dertten kurtul.

Şu imkan da var.3 taksitli o alışverişi belli bir vade farkıyla 12 ye kadar cıkarabilirsin.vade farkları karta göre değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 11 Mart 2012; 0:54:41 >
  • İlerki aylardaki taksitlerini sıfırlayamazsın, mesela 1000 tl kart limitin olsun senin 500 tl borcun olsun gidip 1500 tl yatırdığında kart limitn +500 gözükür ve bi sonraki hesap kesim tarihine kadar senin borcun yine 500 tl gözükür, hesap kesildiğinde kart limitin 1000 tlye geri iner Biraz anlatamadım gibi ama idare et :)
  • cevap için teşekkür ederim ..3 taksidin hep sabit kalacağı fikrini sen yazınca en mantıklısının şu olduğu aklıma yattı;ben 800-900 ödeyerek zaten bitiremiyorum,en azından 2-3 ay bu sistemi kullanıp arada kendi yatıracağımla bitirebilirim borcu..1330 luk 3 taksidim olacak,her ay kendi paramla 800-900 yatırıp,taksitlendireceğim miktarıda düşüreceğim..ilk ay 4000 3 taksit,diğer ay 3200 / 3 taksit, diğer ay 2400/3 taksit gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

İlerki aylardaki taksitlerini sıfırlayamazsın, mesela 1000 tl kart limitin olsun senin 500 tl borcun olsun gidip 1500 tl yatırdığında kart limitn +500 gözükür ve bi sonraki hesap kesim tarihine kadar senin borcun yine 500 tl gözükür, hesap kesildiğinde kart limitin 1000 tlye geri iner Biraz anlatamadım gibi ama idare et :)

anladım hocam yazdığını..peki benim duruma bunu uyarlayabilir misin? 4000 yatırdım,3 taksit çektim..limit sıfır oldu ,4000 daha yatırdım 1350 ilk taksidi o paradan kesse bile hesapta 2700 artı limit görünecek ,tekrar 3 taksit çeksem kart kafayı yer mi acaba:):):)
  • %12 faiz ile 12 taksite böldurebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

%12 faiz ile 12 taksite böldurebilirsin

banka aracılığıyla mı yoksa bu özel açılan yerlerle mi hocam? çokta fazi binsin istemiyorum aslında,çünkü aylık 800-900 ödüyorum.biraz zaman kazansam sanki bitiririm gibime geliyor:):)
  • illegal olan yöntem istersen %3 civarı bir faiz ilede aynı borcu bir sonraki aya erteliyolar mağdem 800-900 ödüyosun bu daha mantıklı senin için
  • Hesaplı ve güvenilir olan Kredi kartı taksitlendirme işlemi gerçekleştiren bir firma ile yapılandırma yapmanızdır. Bankalar zaten kepçenin sapıyla birlikte vatandaştan geri alıyor. Firmalar bankaların kucağına düşürmekten kurtarıyor. Yüksek faiz ödemekten kurtulup Kredi kartı taksitlendirme işleminizi güvenilir ve en düşük komisyonla yapan bir firmadan işleminizi halletmenizi öneririm. Kısa bir araştırma ile bir çok bilgiye vakıf olabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.