Şimdi Ara

kredi kartı borcu geç ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay eve elektronik malzemeler masa ıvır zıvır alış veriş yaptım maaşımda ödeme gününden sonra ayın 20 sinde bu tarihe kadar ödeme yapmassam ne gibi sorunla karşılaşırım nekadar faizi olur
    alışverişlerim tek çekim ve taksitli olarak
    Bilgiler
    Kredi kartım: Garanti Bonus
    Hesap Kesim Tarihi:03/09/2016
    Son Ödeme Tarihi:16/09/2016

ağustos ayı harcamam 900 Tl

• Niye acele ettiniz,ödeyeceğiniz faiz önemli değil.....Garaliste riski......

Ayağınını yorganına göre uzat demiş atalarımız....

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    şimdi şöyle iza edeyim özele giricek ama cebimde ödeyecek para zaten var ben kredi kartında kullandım işimi gördüm 1 hafta geç odeyipte 25 30 tl faiz olucaksa beni zarar ettirmez

ya ben soruyu tam iza edemedim ya sen anlamadın

benim sorduğum soru 1 hafta geç ödesem ne olur nekadar faiz öderim aman aman bir faiz ödenmicekse sıkıntı olmucaksa 1 hafta geç ödensin 100 200 tl faizi olursa gider zaten yatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonesse -- 26 Ağustos 2016; 14:25:48 >
  • mydonesse M kullanıcısına yanıt
    1 hafta da en fazla 10lira faiz yazar. sıkıntı olmaz.

ama en azından asgari borcu ödemeniz kredi skoru bakımından önemlidir.
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim benim niyetim önümüz bayram parasız olmaz misafirin gelir bısey olur para cebimde bulunsun diye dusundum yoksa ödemek için öderim sorun yok ben sadece ödemessem ne olur dıye merak ettim

ben işimi gördükten sonra 30 lira 50 faizin önemi olmaz zaten yukarıdaki arkadaş beni yanlış anlamış ben param yok nasıl yapıcam ne yapmalıyım diye sormadım ama o öyle anlamış sanırım
    diğer arkadaşı fazla dikkate almayın bence. sadece bu başlık için değil genelde hep öyle davranıyor malesef.
  • kartın borcunu geçiştirmemek her yönden önemli
    gecikme olunca yarın öbürgün bir kredi bilmemne kullanacak olabilirsiniz
    dünyanın binbir türlü hali var listelerde her şey belli oluyor

bankalar zaten müşterileri yeterince soyup soğana çeviriyor
    birde bunun üstüne boşuna faiz ödemeye gerek yok
    (hem maddi yönden vermek istemiyorum hem dini yönden sıkıntılı durum )

son ödeme gününde borcu tamamen kapatırsın
    sonra yine para lazım olursa kredi kartı ile 4 taksite kadar taksitle gram altın alırsın
    diğer kuyumcuda bozarsın parayı cebe koyarsın artık ne kadar lazımsa o kadar işini görürsün
    az biraz maddi kayıp olur ama faiz ödememiş oluyorsun
    listelerde yarın öbürgün sıkıntı yaşamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    ben bankaya yatan maaştan kredi kartına cep şubeden hemen ödeme vs yapıyorum bankaya gidip atm den para yatırmışlıgım yoktur daha once paramı bankada tutuyordum son zamanlarda kararımı degıstırdım artık paramı tutmuyorum nedenini sorarsan ilk defa kredi kartı istedim maaş musterı olarak 1000 tl ile baslattılar o ayda kredi kartıyla eve beyaz esya alıcaktım cep subeden en 4 5 kez atmden 3 kez telefon ılede yükseltmeyi denedım bir turlu yukseltmedıler hesabımdada yüklü bir para vardı bende hem paramı kullanıcaklar hemde hizmet vermicekler diye dusunerek paramı cektım sonraki ay kredi kartım 1300 sonra 1900 sonrada 2500 oldu istemedım halde

sonuç olarak ben bu borcu ödeyemecek durumda değilim sadece maaşı alınca öderim diye dusundum 30 lira 50 lira faiz beni zarara sokmaz 1 ay beklesin diye dusundum ama dediğin gibi kredi çekmek istediğim zaman kredi skoru falan dusebılır 9 aydır falan kredi kartı kullanıyorum 1500 puan vardı gecen ay sorguladığımda

bankada ne kadar paranın olduğunun önemi yok
    ilk kez kredi kartı isteyince limiti az oluyor
    sen kullandıkça limitin artıyor
    bu dünyanın her yerinde böyledir.

ultra zengin birinin çocuğuna ilk başvurunda limitsiz kredi kartı verirler tabi orası ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 29 Ağustos 2016; 23:06:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.