Şimdi Ara

Kredi kartı eklerken Sony kesintisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya bir araştırma yaptım fakat anahtar kelimelerimi dogru seçemedim bilmiyorum bu Psn'e para eklerken karttan çekilen ekstra miktar tekrar bize geri yatırılıyormu acaba? kartı kabul etmeyince üst üste deneyerek baya para kaybettikte :D

• O KESİNTİ GERİ GELİYOR 1 HAFTA GİBİ BİR ZAMANDA.

İşin daha kötüsünü ben yaşıyorum şuan, defalarca alışveriş yaptığım VISA kartlarımı playstation store şuan tanımıyor, kart bilgilerini store a ekleyebilen var mı şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

O KESİNTİ GERİ GELİYOR 1 HAFTA GİBİ BİR ZAMANDA.

İşin daha kötüsünü ben yaşıyorum şuan, defalarca alışveriş yaptığım VISA kartlarımı playstation store şuan tanımıyor, kart bilgilerini store a ekleyebilen var mı şuan?

Valla ben 3 karttan para attim 4. Cude sikinti oldu. Hepside visaydi şansa heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    2 saat önce 300000RP eklediğimiz kart ile aynı hesaba hiçbir değişiklik yapmadan bir o kadar daha eklemek istedik ama bloke oldu hesap. Şimdi hiçbir kartı kabul etmiyor. İçeride de paramız kaldı.

• Adres bilgilerini kontrol edin, Kredi kartı ile sistem üzerindeki adres genelde aynı olmadığı zaman yapabiliyor.Posta kodu, Şehir v.s bilgilerden bile geçersiz kılabiliyor.
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    Para ekledikten 2 saat sonra silmediğim ödeme bilgileri ile tekrar eklemek istedim ve kartı tanımayıp bloke etti. Sony iyice saçmalamaya başladı bu altyapı konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Para ekledikten 2 saat sonra silmediğim ödeme bilgileri ile tekrar eklemek istedim ve kartı tanımayıp bloke etti. Sony iyice saçmalamaya başladı bu altyapı konusunda.

Xbox'a bekleriz müdür bu çöp konsola ne kadar daha katlanıcaksın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hitap eden bir konsol olsa çoktan alırdım zaten ama ne yazik ki değil =)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.