Bildirim
Kredi kartı faturasında ürün adı yazarmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up up up -
Ne alıcan la? -
kız arkadaşıma bişeyler alıcam yıbaşı hediyesi. Oldumu :D -
yok hocam yazmaz sadece şirketin adı yazar. -
ürün ismi yazmıyor ben aldığımda mesela hepsiburada 1/2 taksit diye geçiyordu... ürünle birrlikte gelen faturada yazar ama -
faturası kargoyla ayrı gelirse sorun olmaz kargo dan alıcağım içi eve getirttirmiycem. sağolsun yardımınız için. Ama bi yazarsaa -
Kredi Kartı faturasında sadece hepsiburada.com yazar
ama sitenin kestiği faturada ürünün adı yazıyor,kargocular falan görüyor. -
Akşama güreşmi vale dicek değil .D Gider kargo şubesinden alırım .D -
bendeki extrede böyle görünmüyor sanırım
-
Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.
Beni unutmamanız dileğiyle
Akosev (Number47)
Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür
Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 22:55:34 >
-
" Number47 " sen yetkili birine benziosun Sağolun -
ya bişey daha sorucam. kargo şubesinde kalmasını nasıl yaparız -
quote:
Orijinalden alıntı: Number47
Kredi kartının faturası olmaz
Anladık 23123155467487234135732423 İQ var sende. Döküman olcaktı dimi Mr.Clever
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X