Şimdi Ara

KREDİ KARTI - İDDAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kredi kartı ile iddaa sitesine para yatırdık diyelim..Peki para çekme olayı nasıl olacak..Bunun için banka kartı mı gerekiyor yoksa kredi kartı ile de çekebilir miyiz ?

• illegal sitelerden mi oynuyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı ile çekebilirsin
  • hayır legal sitelerden ama ilk defa kredi kartı kullanacağım .. peki çekebileceğim limitin kredi kartının limiti ile alakası var mı ? mesela kredi kartının limiti 1000 tl ben 2000 tl kazandım bir sorun olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: weezy61

hayır legal sitelerden ama ilk defa kredi kartı kullanacağım .. peki çekebileceğim limitin kredi kartının limiti ile alakası var mı ? mesela kredi kartının limiti 1000 tl ben 2000 tl kazandım bir sorun olur mu

hayir o sikinti olmaz kartindaki para +2000 tl seklinde gozukur yani cekebilirsin de hangi legal sitede kredi kartindan yatirdin parayi ben bulamadim oyle bi site

• 2000 bin kazanamayacagin icin sorun yok

• kredi kartından para yatıramazsın nesice.com(hangi siteden oynıcaksan..) hesabına yatırırsın ek olarak birçok banka kartının ıban noları olur ara bankayı öğren onu hesap nosuna yaz. böylecelikle aynı kartla hem para yatırıp hem para çekersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise899

kredi kartından para yatıramazsın nesice.com(hangi siteden oynıcaksan..) hesabına yatırırsın ek olarak birçok banka kartının ıban noları olur ara bankayı öğren onu hesap nosuna yaz. böylecelikle aynı kartla hem para yatırıp hem para çekersin.

bende nesineden oynuyorum orda kredi kartindan para yatirma yok konu sahibi yatirdim diyince merak ettim sordum illegal sitelerde oluyo cunku kredi kartindan cekim ama konu sahibi legal dedi merak ettim hangi site acaba

• Pişman olacağın işlere girme

• Daha önce yatırmadım kredi kartıyla nesineden oynayacam bende. Mantıken olur dedim yani bilgim yoktu..e yatırılmıyosa ne anladım o işten nasıl para yatırcam

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

quote:

kredi kartından para yatıramazsın nesice.com(hangi siteden oynıcaksan..) hesabına yatırırsın ek olarak birçok banka kartının ıban noları olur ara bankayı öğren onu hesap nosuna yaz. böylecelikle aynı kartla hem para yatırıp hem para çekersin.

bende nesineden oynuyorum orda kredi kartindan para yatirma yok konu sahibi yatirdim diyince merak ettim sordum illegal sitelerde oluyo cunku kredi kartindan cekim ama konu sahibi legal dedi merak ettim hangi site acaba

aslında illegal sitelere geçmek isitoyrum çünkü iddaa resmen soyuyor 4 maç kuralı ve düşük oranlar ile. ama o sitelere nasıl üye olup para aktarıcam bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: weezy61

Daha önce yatırmadım kredi kartıyla nesineden oynayacam bende. Mantıken olur dedim yani bilgim yoktu..e yatırılmıyosa ne anladım o işten nasıl para yatırcam

uyelik ac kredi kartindan teline kontur cek sonra nesineye kontur ile para yatir 1.5tl kesinti var ama onemli degil kazanirsan kat kat cikar fazlasi

• quote:

quote:

quote:

aslında illegal sitelere geçmek isitoyrum çünkü iddaa resmen soyuyor 4 maç kuralı ve düşük oranlar ile. ama o sitelere nasıl üye olup para aktarıcam bilmiyorum.

hic ugrasma illegal sitelerle bence sonra sikinti cikar olan sana olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

hic ugrasma illegal sitelerle bence sonra sikinti cikar olan sana olur

ULKENIN YARISI OLLEGAL OYNUYOR KESINLIKLE GIRMEK LAZIM YOKSA IDDAA'NIN DOLANDIRICILIGINA DEVAM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.