Şimdi Ara

KREDİ KARTI İLE ALTIN ALIP YATIRIM YAPMAK??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ulen bu bankalar ne çakal yaa.. baktım hepsiburada ile weblebi ye onlarda tek geçişte yüzde 1 puan veriyorlar.. bu da 600 ytl için 6 ytl eder

o yüzde 5 verdikleri üye kuruluşları hangisi bulamadım

bir insanın hayalleriyle bu kadar mı oynanılır yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: caver

Aksine ben tüm arkadaşların, özellikle para biriktirme sorunları olan arkadaşların böyle onları tatmin edecek ( baktıkça memnuniyet duyacakları, gurulanacakları ve ileride kullanabilecekleri ) küçük yatırımlar yapmalarını canı gönülden destekliyorum. Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa ülkemiz ne büyürdü bir bilseniz !

Senin düşüncen aynı borsada oynamaya benziyor. Aman dikkat ! Çok iyi takip edip ayağını yorganına göre uzatman lazım. Bir hata yaparsan mahvolursun. Boşver sen büyük oynamayı. Küçük küçük yatırım yap, gelecekte sana büyük faydası olur. ( Tecrübe ile sabit )

Bende böyle düşünüyorum aynen kenarda köşede bişeylerim olsun istiyorum bende makina muh. son sınıf öğrencisiyim yavas yavas hayata maddi olrak hazırlamak lazım kendimizi

sizcede mantıklıysa;

-10- Fine Gold / Külçe Altın 10 gr., 326 YTL / HSBC 5 taksitle alacağım büyük ihtimalle
    bikaç sonra limit acılında bi 10 gr daha alırım...
    1 sene olmadan 1000 YTL 'ye yakın bir birikimim olur
    hiç yoktan iyidir

nedersiniz?

benle beraber harcıycaksan allah derim

işin şakası insanın az da olsa kenarda köşede biraz parası olması lazım hemen demeyin kötü günler için 1000 ytl yeter mi

kötü gün için değil lazım yani para

caver kardeş almadan önce gir bir kuyumcuya sor aklına yatarsa al sonra günahı ben almıyım

dincerz

altını yüksekten satıp düşükten alıcak ki

kuyumcu kazansın

dedim sen finans yada matematik hocana söyle seneye derslere agırlık vermesin fazla ileride şirket yöneticeksiniz

he bu arada benim yaş 18

• ya bu altınlardan alınca istediğimiz kuyumcuya satabilir miyiz yani bu chip altınları butun kuyumcular alır mı benim de kafama yatıya yavastan...
  • dincerz tehlikeli gördüm seni;;

Jijimm sen 18 yasında böyle piyasadan haberin varsa 5 seneye kendi işini kurarsın
  • quote:

dincerz tehlikeli gördüm seni;;

Jijimm sen 18 yasında böyle piyasadan haberin varsa 5 seneye kendi işini kurarsın

orası hazır zaten

georgia bundan 2 sene önce kuyumcuya girip isviçre altını satıcam dedigin zaman türkiye cumhuriyeti var diyodu ama şimdi hepsi alıyo goldaş sertifikalı rahat rahat alırlar
  • 24 ayar altın alış fiyatları 28 ytl civarı. hepsiburada.com'da 36 ytl'ye satılıyor. pek karlı gibi görünmüyor alım satım için.
  • weblebiden 10 gr alınca 1 gr'ı = 32 YTL'ye geliyor
  • quote:

Aksine ben tüm arkadaşların, özellikle para biriktirme sorunları olan arkadaşların böyle onları tatmin edecek ( baktıkça memnuniyet duyacakları, gurulanacakları ve ileride kullanabilecekleri ) küçük yatırımlar yapmalarını canı gönülden destekliyorum. Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa ülkemiz ne büyürdü bir bilseniz !

Senin düşüncen aynı borsada oynamaya benziyor. Aman dikkat ! Çok iyi takip edip ayağını yorganına göre uzatman lazım. Bir hata yaparsan mahvolursun. Boşver sen büyük oynamayı. Küçük küçük yatırım yap, gelecekte sana büyük faydası olur. ( Tecrübe ile sabit )

Bende böyle düşünüyorum aynen kenarda köşede bişeylerim olsun istiyorum bende makina muh. son sınıf öğrencisiyim yavas yavas hayata maddi olrak hazırlamak lazım kendimizi

sizcede mantıklıysa;

-10- Fine Gold / Külçe Altın 10 gr., 326 YTL / HSBC 5 taksitle alacağım büyük ihtimalle
    bikaç sonra limit acılında bi 10 gr daha alırım...
    1 sene olmadan 1000 YTL 'ye yakın bir birikimim olur
    hiç yoktan iyidir

nedersiniz?

1000 YTL değil 100 YTL 'de olsa hiç ummadığın bir anda ilaç gibi geliyor küçük yatırımlar. Ama sakın fazla hırslı olmayın, çok çabuk kaybedersiniz. Kazanmak çok zor, kaybetmek çok kolaydır. Aklınızda olsun, eğer arka planda güçlü desteğiniz yoksa sakın büyük oynamayın, elinizdekini avucunuzdakini riske atmayın. Uzun oturup derin düşünün, ayağınızı sağlam tahtaya basın, eğer biraz yatırımınız varsa sabit risklerle uzun vadede, yavaş yavaş büyütmeye bakın. Bilmediğiniz, güvenmediğiniz ya da sonu belli olmayan riskler ile birikiminizi sakın harcamayın.
    Unutmadan sakın kredi kartı ile aylık min. ödeyeceğinizden fazla yatırım harcaması yapmayın, riske girmeyin ! ( Bu da tecrübe ile sabit )
    Kolay gelsin !

• http://www.goldpara.com/kuyumcunuz.asp?pn=kuyumcunuz

bencede hani daha çabuk birikir diye gidip fazla fazla altın alıp sonra taksitlerini ödeyemeyip altını satmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 1 Eylül 2007; 15:07:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

http://www.goldpara.com/kuyumcunuz.asp?pn=kuyumcunuz

bencede hani daha çabuk birikir diye gidip fazla fazla altın alıp sonra taksitlerini ödeyemeyip altını ZARARINA satmayın

Sonra bankalarla boğuşursunuz, yatırım yapacam derken, elinizdeki avucunuzdakini kaybeder üstüne bir de borçlu kalırsınız !

• piyasada 24ayarın
    1 gr 'ı 28 ytl
    weblebide 1 gr 32 ytl

10 gr akltında 40 ytl zarar

her 10 gr da 40 ytl

planıma göre 326*3 = 978 YTL biriktirebilmek için,
    3 kere 10 gr alsam 3*40=120 YTL zararda olurum,,
    pek akıllıcxa gelmedi şimdi

napsam ya...

sorulması gereken altın artişi nekadar olur 1 senede**** Kİ BU 120 YTL AMORTİ EDİP ÜSTÜNE KARA GECEBİLEYİM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 1 Eylül 2007; 15:20:15 >
  • evet jijimm senden acıklama bekliyoruz..
  • quote:

piyasada 24ayarın
    1 gr 'ı 28 ytl
    weblebide 1 gr 32 ytl

her 10 gr da 40 ytl

napsam ya...

sorulması gereken altın artişi nekadar olur 1 senede**** Kİ BU 120 YTL AMORTİ EDİP ÜSTÜNE KARA GECEBİLEYİM..

topic'in başından beri anlatıyoruz; altın, para kazanmak, kara geçmek için bir yatırım aracı değil, para biriktirmek, uzun vadede paranın değerini korumak ve geleceğe birşeyler hazırlamak için bir araçtır. Sakın altın alıp satıp para kazanacağım diye düşünme veya eyleme kalkışma sonra çok pişman olursun. Yukarıda yazılanları iyi okuyup anlamaya çalış.
    Ama gücüm var, kaybedecek birşeyim yok diyorsan o zaman borsa, hisse senedi veya başka yatırım araçları ile oyna !

• quote:

piyasada 24ayarın
    1 gr 'ı 28 ytl
    weblebide 1 gr 32 ytl

her 10 gr da 40 ytl

napsam ya...

o senin bush amcana baglı
    söyle irana girsin hemen altın yüzde yüz artış garantisi veriyorum petrol ne kadar artarsa o kadar artar

birde şöyle bak

sen normalde para biriktiremiycen eline geleni harcıyosun
    ama borç oldugu için kart a mecbur ödiyceksin
    ve yıl sonunda elinde 120 yt zararla 920 ytl paran olcak
    bir ihtimal kara geçebilirsin zararın düşebilir

düşün taşın para senin

ama taksitini öderken sıkıntıya giriyosan alma derim
    çünkü sonra sıkılıp altını satarsın

@forum123

abicigim adam 330 ytl ile borsada nasıl bir işlem yapsın
    yada likit fon alsın fon garantili batması yok 10 milyon para kazanır 12 ayda

altın güzel para biriktirir
    şansın varsa dalga malga vurur ki sözde eylül ekim ayında piyasalarda dalgalanma bekleniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 1 Eylül 2007; 15:34:56 >

• quote:

quote:

piyasada 24ayarın
    1 gr 'ı 28 ytl
    weblebide 1 gr 32 ytl

her 10 gr da 40 ytl

napsam ya...

o senin bush amcana baglı
    söyle irana girsin hemen altın yüzde yüz artış garantisi veriyorum petrol ne kadar artarsa o kadar artar

birde şöyle bak

sen normalde para biriktiremiycen eline geleni harcıyosun
    ama borç oldugu için kart a mecbur ödiyceksin
    ve yıl sonunda elinde 120 yt zararla 920 ytl paran olcak
    bir ihtimal kara geçebilirsin zararın düşebilir

düşün taşın para senin

ama taksitini öderken sıkıntıya giriyosan alma derim
    çünkü sonra sıkılıp altını satarsın

kelimesi kelimesine doğru. Burada amaç elindekini harcamadan zorunlu birikime yönlendirmek olmalıdır. Böylece yıl sonunda az da olsa bir birikimin olur ve ummadığın anda seni kurtarır.

• ben en az her ay 150 ytl kredi kartı borcu ödüyorum zaten bu para her türlü gidiyor arkadaşlar bişekilde
    300-400 ytl ödemdiğim günleride biliyorum kredi kartı ödemek normal bişey benm için..

bari alıyım hem limiti doldurur hemde delik cebimden alıp sağlam cebime koymus olurum parayı birikir,
    1 sene içindede biraz yukselir 120 ytl zararı azaltır hemde para birikir
  • ama senin zararın 120 ytl değil 200 olcak bu kadar yol gösterdik 80 lira fikir parası
  • valla bu iş benim de kafama yattı

ama önce birikmiş borçları ödeyip sıfır borçla başlamak lazım bu işe

az kasarsak 1-2 yıl bir laptop parası çıkarırız
  • bundan iyi hediye de olur şöyle saracaksın cancanlı bir kağıda

sana ufak birşey aldım kusura bakma diceksin bir de

2.5 gr ı yeterli olur sanırım
  • quote:

ama senin zararın 120 ytl değil 200 olcak bu kadar yol gösterdik 80 lira fikir parası

al benden de o kadar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.