Şimdi Ara

KREDİ KARTİ İLE HİÇ ARAÇ ALDİNİZMİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Birdaha alacagim arabanin tamamini kredi kartiyla alicam. Bonuslariyla da motorsiklet alicam.

yüksek limitli kredi kartını nasıl alabiliriz ? ben ve eşim devlet memuruyuz. Kredi notum yüksek. Borcuna sadık bir adamım !

Devlet Memuruysan Max 5-8 Bin Limit alirsiniz. Artik eskisi gibi değil. Maaşinizin en fazla 4 katina kadar limit tanımlayabiliyor bankalar.
  • İstanbulda istoç ve oto center'da bu işi yapan ayakçılar var galericiler bunlarla hallediyorlar %6-9 arasi bir vade farkı ile 12 taksite kadar bölüyorlardı,taksit sınırlamasından sonra kaça bölüyorlar bilmiyorum.
    Geçen sene clio yeni çıktığında niyetlenmiştim almaya gittim bika'ya 1.5dci icon 45.500e anlaştık sonra kredi karti dedim,kredi kartıyla satış yapmıyoruz dediler bende vazgeçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 21 Temmuz 2014; 6:17:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Birdaha alacagim arabanin tamamini kredi kartiyla alicam. Bonuslariyla da motorsiklet alicam.

yüksek limitli kredi kartını nasıl alabiliriz ? ben ve eşim devlet memuruyuz. Kredi notum yüksek. Borcuna sadık bir adamım !

Aslinda tam olarak bilmiyorum. Maasimi garantiden aliyorum. Zorla bonus kredi karti verdiler. Ve verdikleri kredi karti limiti cok yuksek. Herhalde bu adam odeyemezse ne de olsa çökeriz maasina diyip limiti bu kadar yuksek tuttuklarini dusunuyorum.

Kredi karti kullanmam pek. Ama cok fazla limit de gerginlik yaratiyor. Calinsa kaybolsa falan diye geriyor.

• Sıfır arabada 3-5 bin eksiğiniz varsa servis bölümünden çekiyorlar bakım ücreti gibi.
  • bende sıfır aracımı alırken 20 bin banka kredisi kullandım 4 bin kredi kartından çektirmiştim 2 binde nakit vermiştim.
  • Ne zaman parasını verip mal sahibi olursunuz, o vakit gelişim katedersiniz.

• Aldım

• Evet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.