Şimdi Ara

Kredi kartı ile ödeme nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum blizzard %50 indirim yaptı ben catac ve wotlk u almak istiyorum fakat hiç bir kartım yok sitedekilerden siz biraz yardımcı olabilir misiniz hangisi en kolayı, ödeme nasıl yapılıyor, ne gerekli, güvenilir midir?

bir de digital download, payment methodu nedir aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontCryForPain -- 7 Şubat 2012; 21:32:53 >

• Kredi kartı bilgilerini girip ödeme yapacaksın. Valla güvenme konusunda ben kendi bilgisayarıma güvenmem virüs filan vardır diye ama Blizzard'a güvenirim.
  • daha geniş açıklayabilcek biri var mı

@hasikomen teşekkürler bu arada cevap için
  • hocam benim kredi kartım yok onun yerine bankamatik kartım var onunla da hesaba para yatırıp bilgisayar basından aktarma yapabilirsin hesabın varsa blizzard güvenilirdir fakat ben babam banka hesabımı arada kontrol ettiği için bu yolu kullanmıyorum. onun yerine bankamatikte kartsız işlem seçerek gamesatis.com'un hesabına para yatırıyorum, onlar parayı hesabıma geçiyorlar ben de ordan satın alıyorum.. ama şuan bu sitede indirim yok doğal olarak yazdıklarım boşa sonuç olarak diğer türlü blizzard'a nasıl gönderilir bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.