Akbankası Axess kredi kartı kesinlikle limit arttıramıyorum, Artı para ve Limit artışı başvurularım Otomatik Red'e düşüyor. Nasıl limit arttırabilirim ? *Temmuz 2023 de 50.000 tl limitli olarak Akbank axess kart aldım. Daha sonra kendi iradem ile 24.000 tl şeklinde güncelledim. Ve asla tekrar artış yapamıyorum. Kredi kartı limit/kullanım oranım %41. Ödemeleri her zaman toplam dönem borcu otomatik ödeme şeklinde yaptım. Akbank da aynı hesaba bağlı olarak yüklü mevduat bakiyem var herhangi bir kredim vs yok gecikmem yok. *1000 tl dahi artı para başvurusu dahi yapamıyorum. Otomatik olarak red ediliyorum. Garanti bankasında 65.000 Ve Oda bankta 20.000 tl kredi kartım var belgelenebilir aylık gelirim 6 hanenin üstünde. Lütfen yardım edebilirmisiniz ? Kredi kartı limitimi arttıramadığım için Notebook alamıyorum en azından 100-150 bine çıkarmak istiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek yol yordam gösterecek biri varsa müteşekkir olurum. |
Kredi kartı Limit
-
-
Tavsiyem yuksek limit istiyorsan isbanka bakabilirsin veya denizbank akbank her anlamda magdur edebiliyor 100 bin onayli kartin hazir yaziyor basvuru yapiyorum red geliyor dengesizlik bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şubeden görüşmeniz gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limit arttırma için biraz beklemen lazım sık sık başvuru otomatik redde atar.bi 2 ay bekle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim 3 yıldır axess 4bindi, hiçbir şekilde artmadı. kmh kullandım, fatura talimatı verdim, kredi çektim, fon, vadeli mevduat hepsini denedim. 1 tl bile artırmadı. 2-3 aydır her gün denedim 100bine çıktı
-
limit konusunda en katı olan işbankdır. 10 tane kredi kartım var oradan biliyorum. yüksek limit istiyorsan bunlarda, kayıtlı yüksek limitin olmalı başka türlü 100binden fazla limit pek mümkün değil
-
limit artirimda maas bankan degilse gelirini yuksek goster
Hangi bankalarda yüksek gösteriyoruz
Finans bank ddeniz bank akbank suan bildiklerim bunlar
Herkese tekrar merhaba konuyu yeni okuyacak arkadaşlar için bu güncellemeyi yapmak istedim özet olarak yaklaşık 2 aydır finansal bir çalışma yapıyorum şu anda kredi kartı limitim yedi haneye ulaştı yapmanız gerekenleri yeni görecek arkadaşlar ve sizler için anlatıyorum ilk olarak çekebiliyorsanız kredi Çekin 3000 TL 5000 TL 10.000 TL önemli değil ufak meblağ minimum altı aylık bir kredi Çekin ben öyle yaptım ikinci olarak kredili mevduat hesabı var alabildiğiniz bankalardan yukardaki arkadaşların tavsiye ettiği bankalar özellikte kredili mevduat hesabı açın limiti hiç önemli değil kredi limitleri sadece sayı bankalar için önemli olan ödeme düzeniymiş üçüncü olarak da çektiğiniz bu kredileri ya da paraları yarısını nakit olarak tutun beş ayrı bankada vadesiz hesabınızda ufak meblağlar da olsa para tutun ufak meblağlardan kastım 1000 TL ve üzeri 3.05 TL değil bunlara yaklaşık iki aydır dikkat ediyorum ilk başta Findeks notunuzu iyice düşüyor benim 200 puan kadar düştü ama şu anda 1800 puana yakınım bir yılda ilerlemediğim kadar sadece iki ayda ilerledim özellikle üçüncü ay taksit ödemelerinden sonra kredi derinliğimin de artmasini bekliyorum sekiz haneli bir konut için kredi çekeceğim bu yüzden finansal çalışma uyguladım inşallah kendi ihtiyacınıza göre finansal durumunuzu sizde ayarlayabilirsiniz söyledigim gibi danışmanlık falan almadım kendi deneyimledim ben de çalıştı ama sizde de çalışacağını düşünüyorum birkaç arkadaşıma daha tavsiyeler verdim henüz İlkay taksitlerini ödediler ama ufak da olsa iyileşme gördüm herkese bol kazançlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FFC7F846F -- 19 Mayıs 2024; 18:32:46 >
-
5 AYDIR duzenlı odeme vb seyler 2 adet kmh kullanıp oduyorum karalısteden cıktım geldım yatırım hesabımım var fon vb lakın daha sonuca ulasamadım hatta bugun 30 puan daha dusmus odedıkce dusuyor anlamadım gıttı borc lımıt oranı yuzde 35.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theflood -- 2 Haziran 2024; 20:36:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X