Şimdi Ara

Limit ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. dün kredi kartımla 6 bin ₺ lik bir ürün aldım 9 taksit. ödeme aşamasında ilk etapta kartınızta yeterli limit yok, limit 4200 ₺ dedi. ben de kartımın bağlı olduğu hesaba başka hesaptan 3 bin ₺ gönderdim ve erken kart ödemesi yaptım, limit açılsın diye. o esnada dönem içi harcamam da 2200 ₺ falandı, ödeme yaparken ekrana mesaj da geldi, dönem içi harcamanızdan daha fazla ödeme yapıyorsunuz dedi. neyse kartta limit açıldı ve ödemeyi yaptım, ürünü satın aldım.

şimdi benim sorum şu, ben dönem içi harcamamdan daha fazla kart ödemesi yaptım, o fazla para nereye gitti ? dönem içi harcamam 2200 ₺, ben 3 bin ₺ lik erken ödeme yaptım, aradaki 800 ₺ nereye gitti ? gelecek provizyonlara gelecek taksitlere mi gitti o aradaki fark ? gelecek provizyonların taksitlerin 800 ₺ sini mi ödemiş oldum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 6 Ekim 2022; 22:24:43 >

• Enpara kullaniyirsan ve taksit varsa ordan duşer taksit yoksa bir sonraki harcamandan duger diger bankalari bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dönemiçi Harcamalar: 2200₺
    Yapılan Ödeme: 3000₺
    Güncel Borç: -800₺ oldu
    sonrasında 6000₺lik 9 taksitli işlem yaptınız. 666,66x9 şeklinde.
    Güncel Borcunuz artık -133,34 TL oldu. yani banka size bu ayki hesap özetiniz için 133.34TL borçlu. Gelecek ayki 2. taksitinizden bu tutar düşer yada kartınızla harcama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.U. -- 14 Ağustos 2022; 13:25:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • F.U. kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. ben de bu şekilde düşünmüştüm.

• phasan P kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• jerryyyy J kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Müşteri hizmetlerini arayıp bakiyeyi hesaba aktarabilirsiniz. Akbank kullanıyorsanız internet bankacılığından da yapılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.