öyle birşey yok. her gün talep yaparsan otomatik ret yapabilir. her bankada en az 10 günde bir denemek makuldur. |
Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar diyelim x bankadan kartımız var birde aidatsız kartımız var aidatlı kartı kapattık aidatsız kart duruyor diyelim ileride güzel kampanyalar olursa tekrar normal aidatlı kartı sorunsuz verirler mi tekrar önceden kapattık diye tekrar aidatlı kart verme durumunu olumsuz etkiler mi yoksa limitimiz durduğu için herhangi bir sorun olmaz mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapatmaniza gerek yok ki. Karti kullanmayin kenarda dursun eger o bankadan bir kart kullanmak zorundaysaniz aidatsizi kullanin aidatli olan kullanilmadigi icin zaten yillik ucret alamayacaklar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben Yapı Kredi'den Crystal Card başvurusunda bulunmak istedim fakat müşteri hizmetlerindeki kadın bana müşteri limitimin yeterli olmadığını söyledi. Diğer bankalardaki limitlerimi düşürerek bunu artırabileceğimi söyledi. Müşteri limiti nedir? Kredi kartı limitinden farklı bir şey mi? Nasıl artırabilirim? Teşekkürler.
-
Verirler. Sonuçta ekstra limit tanımlanmıyor. Varolan limitini kullanacağın 2.ci bir kart veriyorlar. Üstüne bir de bundan senelik aidat kazanacaklar. Neden vermesinler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç kullanılmaması mı gerekir bunun için ben kullandım aidat yansıyacağı için kapatacağım
1 yil icinde kullanilmayinca aidata tabii olmuyor. Bende bir coo kart var o sekilde kenarda duran. Ornegin amex metal bile var aidati cok yuksek bir kart kullanmiyorum sirf meraktan almistim aidat hic yansimadi
Hiç kullanılmaz ise sanırım hocam anladım bir kaç tane alıp birini hiç kullanmayıp olabilir dediğiniz mantıklı
KMH limitini artırmak, kredi kartı limitini arttırmayı olumsuz yönde etkiler mi ?
-
Garantiye 3 yil filan olmustur ara ara hep artis icin uygulamadan denerim ama hep red verirdi bugun mesaj geldi 337 bin tl kazancisiniza istinaden limitiniz arttirilacaktir diye ama bu kazanci banka neye istinaden belirliyor acaba. Ben resmi bi evrak beyan etmedim hic sureili farazi gelir bilgisi yazardim artis talebinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 25 Temmuz 2024; 19:59:25 >
Benim neredeyse 2 yıl olacak çok az artış yaptı. Gelire göre limit yeterlidir diyerek reddediyor başvurumu. Keşke daha çok artsa ama artmıyor. Ödemelerde de sıkıntı yok hep tam ödüyorum. Diğer bankalar limit veriyor ama Garanti vermiyor.
Para giriş çıkışı var mıydı hesaba yüklü miktarlarda vs
Aynen durum bendede son 3 yili askin suredir benzer gitti. Daha oncesinde ise ozamanlar 10 bin olan limit icin bonus flash uygulamasindan gelir girerek once 44 sonra 60, 65 ve 90 olarak 3-4 aylik periyotta artis olmustu fakat sonrasinda 1 lira bile yukari gitmedi. Simdi ne oldu da x2 den fazla artis oldu bilemiyorum garip geldi.
KKB 1122 herhangi bir yerde çalışıyor görünmüyorum
Garanti 35.000
Vakıfbank 31.000
Yapikredi 5.000
Akbank 2.000
Qnb 11.500
Limit verdiler
Anlamadığım durum şu 2.000 ile 35.000 arasında dağlar kadar fark var neye göre 2.000 neye göre 35.000 limit belirleniyor bunu ogrenebilirsek eğer diğer bankalara da başvurmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 3 bin lira limitle açılan kartım 2 yıllık süre zarfında sırayla 5,10,15,17 ve 25 olarak gitti ve 25'te kaldı. 25 bin nedir başka banka 100-200 bin TL'lik limitler veriyordu. Size çok güzel limit vermişler bana 90 veya 180 verseydi diğer kredi kartlarımı kullanmaz sadece Garanti'yi kullanırdım. İşin garibi 250 TL'lik avans hesap başvurusunda bile beni şubeye yönlendiriyor.
Garantide yuklu degil ama belli miktarda herzaman para oluyor hesaplarda Ozellikle kk kullanimim garanti uzerinden yuruyor. Aylik odeme 30 bin civarlarinda oluyor genel olarak. Yuklu miktardaki giris kk odemesi icin hesaba para attigimda oluyor (30 bin civari kimine gore az kimine gore yüklü gorunebilir tabii o ayri)
Etkilemez birbirinden ayrı ikisi
Net bilgim yok ama zannedersem bazı bankalar sistem üzerinde gelirinizi fazla gösteriyor bundan dolayı yüksek limitler alabiliyorsunuz. Gerçek geliriniz 20 bin diyelim onlar 60-70 bin falan yazıyorlar gelirin 4 katı kuralından sizin limit 200-250 bine yükselmiş oluyor.
Zaten benim kullanimim %80 garanti uzerinden yuruyor ama buna rağmen 3-4 yil sonra anca bi artis gorebildim. Mesela yapi kredi limitim 3-5 bin civarindaylen sonrasinda bir acildi pir acildi en son gecen ay 450 bin yaptilar. Bankalar gercekten kafasina gore takiliyor. Mesela is bankasi 2500 limitle kart verdi yillar once hala ayni 1 kurus arttirmiyor rezillik bu meblag.
Kkb puanınız nedir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X