Şimdi Ara

Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
45
Favori
42.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1692
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

Maaş bilgisi konusunda benim yazmam gereken gerçekçi bilgi midir acaba ? 300bin civarı yazıyorum genelde

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Ama sizde artış daha fazla olmuş. 10, 44, 60, 65, 90 sonrasında da iki katından daha fazla artmış. Tahminim 200 bini geçmiştir. Çok güzel bir limit sizin adınıza gerçekten sevindim. Benim Yapıkredi'den de kartım var limiti daha yüksek ama Garanti'nin yerini tutmuyor alışamıyorum. İşin garibi Garanti de limit vermiyor işte. Sıkıntı ne anlayamadım. Acaba 3-4 yıl falan mı geçmesi gerek? Yeni başvuranlar bile benden yüksek limit alıyorlar.
    Garantiden gelen mesaj 337 bin olan gelirinize istinaden limitinizi 200 bin olarak yükselebilirsiniz diye :)
  • Aymegire A kullanıcısına yanıt
    Aslında gerçek geliri yazmak lazım ama öyle yapınca da yüksek limit alamıyoruz. Gelire 20 bin yazarsam mesela tüm bankalardan alabileceğim toplam limit ilk yıl için 40 bin sonraki yıllar için 80 bin olur. 300 bin civarı gelir yazmanız çok sıkıntı yaratmaz ama banka limit artışı için sizden belge talep edebilir veya başvurunuzu olumsuz sonuçlandırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix3434 -- 25 Temmuz 2024; 23:52:43 >
    Çok güzel limit gerçekten. Çok da sevdiğim bir banka ama bana limit vermiyor. 25 bin TL limitle taksitli alışveriş yapılamıyor.
    Darisi basiniza insallah. Yani suan icin yeterli bi limit benim icin.
    İnşallah bakalım. Siz tahmini kaç yıldır kredi kartı kullanıyorsunuz? İlk aldığınız kartı ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Belki de ben 2 yıl önce kredi kartı kullanmaya başladığım için bana limit vermiyordur.
    20 yili askindir kullanıyorum ilk kartim yapi krediden olmustu sonrasinda garantiden cikartmistim.
    Siz uzun yıllardır kullanım yaptığınız için anında artış yapıyor. 2 yıl nerede 20 yıl nerede çok fark var. Sizin için gayet normal bir durum o zaman uzun süredir kredi kartı kullandığınız için bu denli yüksek bir artış olması gayet normal.
  • Herkese selam. Konuyu görünce yazmak istedim.

Limit konusunda ne yaparsanız yapın bankalar kafasına göre limit verir size. Siz bankaya borçlu olmayın, verdikleri kartı sonuna kadar kullanıp zamanında ödeyin ve sadece bekleyin. İmkanınız varsa kredi kullanın. Meblağ fark etmiyor.

Bana zamanında Enpara 2000 TL limit vermişti ve 1 sene arttırmamıştı. Daha sonra o kartı 1 sene boyunca kullandım, bir gün bankaya giriş yapınca limitinizi 25k yapalım mı dediler. Kabul ettim ve her ay limit artış talebi oluşturdum. 250k ya kadar yükselttiler limiti.

Ardından Akbank ile çalışmak istedim ve aynı yöntemi uyguladım. İlk başta 20k limit verdiler ve 6-7 ayın sonunda şuan limitim 450k.

Bu işlemleri yaparken ise gelirim hep sabitti. Ancak önemli nokta , limit artışı yapmak isterken maaşım örnegin 20k ise ben 200k yazıyordum. Pek fark etmiyor. Hatta bence umursamıyorlar bile. O yüzden çok çabalamayın limit için.

• CanOGZ kullanıcısına yanıt
    Bu yöntem is bankasinda galiba ise yaramiyor anladığım kadarıyla cunku subede bi tanidik çalışıyor ve bana söylediği biz denetlendigimiz icin kafamıza gore gelir yazip limit arttiramiyoruz mutlaka gelir beyan edilmeli dedi. Diger bankalar sizinde dediginiz gibi bunu umursamadan geliri yuksek gosterip limiti de arttirabiliyorlar.
  • Beyler bu vatandaşın dediklerini sakın yapmayın hele hele borcun tamamını yani ekstrenin tamamını ödememe gibi bir hata yaparsanız intihar edersiniz banka sizi güvenilmez müşteri kategorisine sokar ve ne limitiniz artar ne kredi çekebilirsiniz findeks puanınız darbe yer çok fena düşer. Adam resmen nasıl kredi kartı limitinizi düşürür findeks puanınızi mahvedersiniz yollarını göstermiş aman aman..
  • ben ilk kredi kartımı alabildim nihayet ama tam aldığım maaş kadar limit verdiler

puan falan hak getire daha yeni yeni oluşacak

limit arttırımı için ne zaman başvurmak uygun olur sizce ? en azından yasal 2 katına çıkartsınlar

• Bu bankaları anlamak şahsım adına mümkün değil
    Enpara 600k
    Yapıkredi 560k
    Garanti 90k

İlk kartım ve sürekli kullandığım garantidir
    Diğer ikisini kullanmıyorum bile
    8 senede 90k a çıktı garanti
    Diğer iki banka 2 yılda buralara geldi
    Enpara ve yapıkredi yokkende arttırmazdı varken de arttırmıyor
    Enteresan
  • KraL_15 kullanıcısına yanıt

İşin ilginç tarafı Garanti kredi kartı limiti arttırmak istediğiniz zaman arttırmaz. Kapatmak istediğinizde de kapatmayın diye bonus teklif eder.

• KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı hocam yaklaşık 2 senedir kullanıyorum verdiği limit 25k ve üzerine çıkmıyor asla. Gelirinize göre mevcut limitiniz yeterlidir diyerek reddediyorlar başvurumu. Diğer bankalar 100-200 bin TL limit veriyorlardı ama Garanti vermiyor asla. Kapatmak istediğim zaman da hocamın dediği gibi bonus teklif ediyor. Politikalarını anlayabilmiş değilim. 25 bin TL'lik limitle taksitli harcama yapılması olası değil bu enflasyonda. En azından 100 bin limit vermesini beklerdim ben çünkü hiç gecikmem yok.
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Ben ilk kredi kartımı aldığımda 6 ay boyunca limitim 1 kuruş artmamıştı. Size tavsiyem 6 ay boyunca kullanıp gününde ödeme yapmanız. Otomatik limit artışını da açık tutarsınız 6 ay sonra büyük ihtimalle artar zaten en az 3 ay kullanım yapmanız lazım kredi notunuzun oluşması için. 6 ay sonra büyük ihtimalle otomatik olarak artacaktır artmazsa da siz talep edersiniz.

Limiti sonuna kadar kullanmak sorun yaratır mı her ay?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.