Şimdi Ara

kredi kartı limitim durduk yere -2.241 TL'ye düştü!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece 400 küsür limitim vardı. saat 2.30 civarlarında sanalpazarla konuştum para iadesi yapacaklardı. 3-5 gün içerisinde geri yatırılır dediler. pat 10 dakika sonra olay bu.. birden limit -2000 lere düştü.. sanalpazar 892.5 TL iade edecekti. ekstrede iade yazıyor ama tekrar çekmiş gibi. 0.0 yazıyor gerçi hiç bişey anlamadım lütfen yardım!!

ss:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 1 Ocak 2013; 10:43:25 >

• Allah allah oradaki hesap ozetine gore kullanilabilir bakiye cok tutarsiz. Onumuzdeki aya duzelir belki. Su an birsey alabiliyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

Allah allah oradaki hesap ozetine gore kullanilabilir bakiye cok tutarsiz. Onumuzdeki aya duzelir belki. Su an birsey alabiliyor musun?

O tutarsızlık taksitli alışverişten kaynaklanıyor. Bakiye az oluyor, ama fark bir sonraki ayın borcu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

Allah allah oradaki hesap ozetine gore kullanilabilir bakiye cok tutarsiz. Onumuzdeki aya duzelir belki. Su an birsey alabiliyor musun?

sanalpazarda 2 sefer alışveirş ysaptım aynı ilan için. ikisinde de iptal etti onaylamad. ilkinde hemen parayı iade etti. ikincisinde iade etmedi 3-4 gün içinde gelir dedi. ama bi baktım gece limit birden fırladı 2400'e. dedim acaba 2 sefer mi iade ettiler. 5 dakikaya kalmadı tak -lerdeyim..

şimdi denedim alamıyorum limitiniz yok diyor
  • fotoğrafı büyütemiyorum ama bankanız limit kısıtı koymuş olabilir yani toplam limiti sıfırlamış olabilir ve bekleyen taksitli borç varsa da limit eksiye düşer ama yine de müşteri hizmetlerini bi arayın derim kesin bilgi alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

fotoğrafı büyütemiyorum ama bankanız limit kısıtı koymuş olabilir yani toplam limiti sıfırlamış olabilir ve bekleyen taksitli borç varsa da limit eksiye düşer ama yine de müşteri hizmetlerini bi arayın derim kesin bilgi alırsınız

bekleyen taksitli borç var bu kadar yüksek meblağ değil ki. 400 tl limitten 2240 a çıkıp (20 tllik kontör yükledikten sonra) 10 dakşka sonra eksiye düşmesi ilginç..

fotoya burdan bakabilirsiniz:http://img427.yukle.tc/images/9708Adsiz.jpg

• @terliksi hayvan işyerindeki pc den fotoğraflar açılmıyot o yüzden bakamadım ama nakit avans yada karttan anında kredi gibi ürünler varsa da olabilir ama borcunuzun olmadığından eminseniz müşteri hizmetlerinizi aramanızı tavsiye ederim hata varsa düzeltilir yada mantıklı bir açıklama yaparlar hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@terliksi hayvan işyerindeki pc den fotoğraflar açılmıyot o yüzden bakamadım ama nakit avans yada karttan anında kredi gibi ürünler varsa da olabilir ama borcunuzun olmadığından eminseniz müşteri hizmetlerinizi aramanızı tavsiye ederim hata varsa düzeltilir yada mantıklı bir açıklama yaparlar hocam

yok borcum yok. dediğim gibi sanalpazarda aynı ürün için 2 sefa alım yaptım ikisini de iptal etti. ürün bilgileri yetersiz diye.. ilkinde parayı yatırdı. ikincisinde yatırmadı. gece baktığımda gereğinden fazla geri gönderim yapmışlardı. ama birden tekrar - ye düştü.

dediğin gibi müşteri hizmetlerini arıyim ben
  • Müşteri hizmetlerini arayın.
  • Haklı M.Hizmetlerini aramayıp neden burada cevap ararsınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

Haklı M.Hizmetlerini aramayıp neden burada cevap ararsınız ?

İş bankasında haklı müşteri hizmetleri yok.

Ortalama 1 saatte bağlanıyor müşteri temsilcisi.
  • cevabı alınca alıntı yaparsan sevinirim hocam
  • @kadirekinci hocam bugün bu saatte hatlar müsaittir bence. ha iş bankası tatil günü mesai vermemek için personel çalıştırmaz orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

dün gece 400 küsür limitim vardı. saat 2.30 civarlarında sanalpazarla konuştum para iadesi yapacaklardı. 3-5 gün içerisinde geri yatırılır dediler. pat 10 dakika sonra olay bu.. birden limit -2000 lere düştü.. sanalpazar 892.5 TL iade edecekti. ekstrede iade yazıyor ama tekrar çekmiş gibi. 0.0 yazıyor gerçi hiç bişey anlamadım lütfen yardım!!

ss:

Neden böyle olduğu büyük ihtimalle;

İşlemler ertelemeli olduğundan kaynaklanıyor, büyük ihtimalle şubat ayında limit açılacak.

Demek ki, İşbankasında taksitli iade işlemlerinde her ay limit taksit tutarı kadar açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 1 Ocak 2013; 11:36:26 >

• Alisveris taksitliyse iptal isleminde taksitle odeme yapilir karta

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Alisveris taksitliyse iptal isleminde taksitle odeme yapilir karta

bu nasıl mantık ya

9 ay boyunca kart yalan oldu desenize.

şuan müşteri hizmetleriyle görüşüyorum. kontrol ediyor hesabı 5 dakikadır bekliyorum
  • quote:

cevabı alınca alıntı yaparsan sevinirim hocam

görüştüm. 4 tane işleminiz gözüküyor sorunlu diyor. gün sonu tekrar bakın. eğer yine hata varsa tekrar arayın dedi. gün sonu dediğin saat 00:00 dan sonra bakın diyor
  • quote:

Akbank'ta böyle değil.
    Taksitli bir alışverişim iptal olduğunda hemen toplam alışveriş tutarı karta + bakiye olarak yansıdı taksitli işlemler ise;

Ocak 2012 100 TL
    Ocak 2012 -100 TL şeklinde.
  • İşbankası müşteri hizmetleri ile görüşmek işkence resmen. Geçen bir konu için aramak istemiştim beklemeniz gereken süre 30 dakika diyince hemen kapamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

bu nasıl mantık ya

9 ay boyunca kart yalan oldu desenize.

şuan müşteri hizmetleriyle görüşüyorum. kontrol ediyor hesabı 5 dakikadır bekliyorum

Yok limit verir kart yalan olmaz nasil bir hesap var anlamadim benimde basima geldi ordan biliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.