Şimdi Ara

$$$-KREDİ KARTI LİMİTİNİZ-$$$ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finanscard
    limit 2200tl
    toplam kullanım 2800tl
  • hsbc 300 yetiyo la bana öğrenci çalışan adamım :D
  • garanti bonus 3500tl
    akbank gold 5000 tl
    finansbank gold 7500tl
    ing business platinum 16500tl (sirküleri kendime ait tüzel kişilik adına) en büyük derdim bu diğerleri yapılandırma yapılırken bu illete yapılmıyor toparlayamıyorum
  • World Platinum, annemin. 70.000-100.000 arası bir şey bilemiyorum açıkçası. Yemek yemek için kullanıyorum ayda bir.
  • Ziraat Genç ve Akbank kullanıyorum.Ziraat 500 akbank 800TL, bildiğim kadarıyla.Bu aralar uyan her yere soktum para vermiyormuşuz diye.Dün bir akbankı kullanarak netten alışveriş yapmaya çalıştım 53TLyi çekmedi.15inde ekstre gelince limitlerden kesin emin olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: belediye encümeni

Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...

Worldcard 7000 TL

arkadaşlar konu açık ve net yani gidip de "burnumuzla donanım haber yazıyoruz" konusuna ayıla bayıla yorum yapanlar neden bu konuda art niyetli bir tavır sergiliyor anlamış değilim adam gibi yazacaksanız yazın yoksa saçma sapan mesajlar atmak için ego tatmini vs demek için açmayın şu konuyu, kredi kartı bilinçli kullanıldığında güzel birşeydir, çoğumuz asla tek seferde o kadar parayı sayıp da sahip olamayacağımız şeyleri kredi kartı sayesinde alıyoruz ha ama gidip de aç gözlü gibi kullanırsanız ondan sonra da suçu kredi kartınıza kesmeyin suç bizzat nefsinizdedir... lütfen çocuksu akıllarıyla cevap yazan arkadaşlar konuyu terketsinler kendi iç dünyalarındaki çekişmeleri buraya yansıtmasınlar

AXCESS PLATİNİUM = LİMİTSİZ

bide adını yazabilsen kartın

Adama limit bile vermemişler
    pis fakir.

• Maximum...
    Limitimin %8o i dolu...
    25 Yıldır 1 krş faiz ödemedim...
  • Is bankasi maximiles 15 bin dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

İŞ BANKASI : 13700 ( MAKASLI )

makaslı derken ?

http://gncll.blogspot.com/2012/11/kredi-karti.html
  • iş'te üniversiteli 1000tl
    world 500
    hsbc 750
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

ego tatmin konusu.

bu hangi oyun indirecem

• Maximiles 2400TL
    Advantage 750TL (kapatıcam)
    Tek kart kullanmak gerek bence.
  • 400 tl :)
  • Bonus card 2000 Tl
    öğrenci zamanımda aldıgım ıste unıversıtelı 500

(kredı kartını kotuleyıp durmayın arkadas. kullanmayı bılmıyoruz beynımızın %1 i çalışıyo deyin)
  • TEB:1000 lira 5 defa limit artirma basvurusu yaptim ama artmadi
  • İşbankası 3 ayda bir limitimi 1000 TL. arttırıyor.Bugün gene cebime mesaj geldi limitimi 6.000 TL. ye yükseltmişler
  • Maximum-2000TL
  • finansbank 4000 tl
    bank asya 3000 tl
    garanti 3000tl(kapattırdım ama hala 1500 tl taksitli borcum var).her ay yatırıyorum.
  • Finans CardFinansGo 5000 TL
    Hsbc Advantage Pegasus5000 TL
    Ing Bonus 4750 TL
    Citi Axess 3500 TL

IsBankasi MaxiMiles 6500 TL

Tek kullandigim maximiles digerlerini kapattiracagim puanlarini harcadiktan sonra..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.