garanti bonus 3500tl akbank gold 5000 tl finansbank gold 7500tl ing business platinum 16500tl (sirküleri kendime ait tüzel kişilik adına) en büyük derdim bu diğerleri yapılandırma yapılırken bu illete yapılmıyor toparlayamıyorum
World Platinum, annemin. 70.000-100.000 arası bir şey bilemiyorum açıkçası. Yemek yemek için kullanıyorum ayda bir.
Ziraat Genç ve Akbank kullanıyorum.Ziraat 500 akbank 800TL, bildiğim kadarıyla.Bu aralar uyan her yere soktum para vermiyormuşuz diye.Dün bir akbankı kullanarak netten alışveriş yapmaya çalıştım 53TLyi çekmedi.15inde ekstre gelince limitlerden kesin emin olacağım
quote:
Orijinalden alıntı: achmaster
quote:
Orijinalden alıntı: Ozn.Onl
quote:
Orijinalden alıntı: belediye encümeni
Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...
Worldcard 7000 TL
arkadaşlar konu açık ve net yani gidip de "burnumuzla donanım haber yazıyoruz" konusuna ayıla bayıla yorum yapanlar neden bu konuda art niyetli bir tavır sergiliyor anlamış değilim adam gibi yazacaksanız yazın yoksa saçma sapan mesajlar atmak için ego tatmini vs demek için açmayın şu konuyu, kredi kartı bilinçli kullanıldığında güzel birşeydir, çoğumuz asla tek seferde o kadar parayı sayıp da sahip olamayacağımız şeyleri kredi kartı sayesinde alıyoruz ha ama gidip de aç gözlü gibi kullanırsanız ondan sonra da suçu kredi kartınıza kesmeyin suç bizzat nefsinizdedir... lütfen çocuksu akıllarıyla cevap yazan arkadaşlar konuyu terketsinler kendi iç dünyalarındaki çekişmeleri buraya yansıtmasınlar
AXCESS PLATİNİUM = LİMİTSİZ
bide adını yazabilsen kartın
Adama limit bile vermemişler pis fakir.
Maximum... Limitimin %8o i dolu... 25 Yıldır 1 krş faiz ödemedim...