Şimdi Ara

$$$-KREDİ KARTI LİMİTİNİZ-$$$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...

Worldcard 7000 TL

kredi kartı bilinçli kullanıldığında hayata renk katar normalde asla o kadar parayı tek seferde sayıp da alamayacağımız birçok şeye sahip olmamızı sağlar ama kontrollü bilinçli kullanırsak....en iyisi en güzeli yeterli limite sahip tek bir kart olması böylece tüm harcamalarınızı bilirsiniz ve kontrol elinizde olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 15 Ağustos 2013; 9:38:44 >

• Boşuna böyle yalan konu açma tutmaz aklına daha yaratıcı fikirler getir. Burdaki üyelerin %70 i lisede okuyor daha.
  • maximum iste universiteli 2000tl
    yapi kredi play 500tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belediye encümeni

Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...

Worldcard 7000 TL

Konu bunun için açılmış beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Boşuna böyle yalan konu açma tutmaz aklına daha yaratıcı fikirler getir. Burdaki üyelerin %70 i lisede okuyor daha.

dostum yalan konu ne alaka anlamadım bu forumda liseli var ama çalışan da var zaten konunun muhattapları belli ayrıca adam gerçek limitini yazsa ne olacak fake yazsa ne olacak neden böyle bir mesaj yazdın anlamış değilim
  • 2 kartım var benim kullandığım Worlcard 40 bin küsür, diğerini pedere verdim haberim yok ondan,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

quote:

Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...

Worldcard 7000 TL

bak ben dr adamım bu limit çalışan biri için çok da değil benim arkadaşlarımın 15 binden aşağı limiti yok ki o da anormal değil. yani ne yapsaydım konuyu açıp ilk paylaşımı yapmak suç mu... şu liseli gözlüklerinizi çıkarın lütfen ve adam gibi paylaşım yapacaksanız yapın yoksa böyle saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kredi kartı limitiniz kaç bin
    2 yıl önce açıldı
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Boşuna böyle yalan konu açma tutmaz aklına daha yaratıcı fikirler getir. Burdaki üyelerin %70 i lisede okuyor daha.

dostum yalan konu ne alaka anlamadım bu forumda liseli var ama çalışan da var zaten konunun muhattapları belli ayrıca adam gerçek limitini yazsa ne olacak fake yazsa ne olacak neden böyle bir mesaj yazdın anlamış değilim

O zaman anladığın zaman gerekeni yapmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

maximum iste universiteli 2000tl
    yapi kredi play 500tl

2000 lira limit mi veriliyor öğrenciye, herhangi bir kefil istemişler miydi bankadan?

ben de sadece play kullanıyorum, 500 tl yetiyor gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosbağa 06

quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

quote:

Worldcard 7000 TL

bak ben dr adamım bu limit çalışan biri için çok da değil benim arkadaşlarımın 15 binden aşağı limiti yok ki o da anormal değil. yani ne yapsaydım konuyu açıp ilk paylaşımı yapmak suç mu... şu liseli gözlüklerinizi çıkarın lütfen ve adam gibi paylaşım yapacaksanız yapın yoksa böyle saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen

Alıntıları Göster
    quote:

Bende forumun reyizi sorun mu var gardaş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtherStreetsBoy17 -- 24 Ocak 2012; 12:03:52 >

• Hakikatten herkes liseli burda. Ben 21 yaşındayım çalışıyorum
    Axess - 1000 TL
    Bonus - 550 TL
    Finansbank - 750 TL
    3ününde 1 lira limiti yok borç içinde yüzüyorum :( elime para geçsin ilk işim hepsini kırıp çöpe atmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixsi 1900 ışte üniversitesi 500 limit var mi yok fakir tayfa iş yok güç yok durumdayiz sakin almayın ilk başta tatlıdır sonra yedikçe bir bakmışsınız aci birşey oluyor :D
  • uff sanane be slk :S:S
  • Limitini söylemeye gerek yok, aldığım güne lanet olsun.
  • Doktor apple bolumunden sonra burayida mi karistirdin
  • World Card 13000 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

2 kartım var benim kullandığım Worlcard 40 bin küsür, diğerini pedere verdim haberim yok ondan,

dostum senin güzel bir işin var belliki yapıkredi öyle kolay kolay 40 bin vermez kimseye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

2 kartım var benim kullandığım Worlcard 40 bin küsür, diğerini pedere verdim haberim yok ondan,

siz kaç kişisiniz gardaş?
  • Konuyu açılış amacını bende anlamadım, kredi kartı iyi birşey mi yani?
  • Limitim 20.000 borcum 17.000.

Özel sektör

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 24 Ocak 2012; 12:33:11 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.