Şimdi Ara

$$$-KREDİ KARTI LİMİTİNİZ-$$$ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendi kartım teb bonus - 2000tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: belediye encümeni

Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...

Worldcard 7000 TL

arkadaşlar konu açık ve net yani gidip de "burnumuzla donanım haber yazıyoruz" konusuna ayıla bayıla yorum yapanlar neden bu konuda art niyetli bir tavır sergiliyor anlamış değilim adam gibi yazacaksanız yazın yoksa saçma sapan mesajlar atmak için ego tatmini vs demek için açmayın şu konuyu, kredi kartı bilinçli kullanıldığında güzel birşeydir, çoğumuz asla tek seferde o kadar parayı sayıp da sahip olamayacağımız şeyleri kredi kartı sayesinde alıyoruz ha ama gidip de aç gözlü gibi kullanırsanız ondan sonra da suçu kredi kartınıza kesmeyin suç bizzat nefsinizdedir... lütfen çocuksu akıllarıyla cevap yazan arkadaşlar konuyu terketsinler kendi iç dünyalarındaki çekişmeleri buraya yansıtmasınlar

AXCESS PLATİNİUM = LİMİTSİZ

bide adını yazabilsen kartın

• bu gune kadar hiç sıkıntım olmadı Allaha şükür inş. dahda olmaz.
    aslinda sık sık kullanırım kredi kartı
    Play kart : 350 TL
    World kart YKB: 600 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

quote:

Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...

Worldcard 7000 TL

arkadaşlar konu açık ve net yani gidip de "burnumuzla donanım haber yazıyoruz" konusuna ayıla bayıla yorum yapanlar neden bu konuda art niyetli bir tavır sergiliyor anlamış değilim adam gibi yazacaksanız yazın yoksa saçma sapan mesajlar atmak için ego tatmini vs demek için açmayın şu konuyu, kredi kartı bilinçli kullanıldığında güzel birşeydir, çoğumuz asla tek seferde o kadar parayı sayıp da sahip olamayacağımız şeyleri kredi kartı sayesinde alıyoruz ha ama gidip de aç gözlü gibi kullanırsanız ondan sonra da suçu kredi kartınıza kesmeyin suç bizzat nefsinizdedir... lütfen çocuksu akıllarıyla cevap yazan arkadaşlar konuyu terketsinler kendi iç dünyalarındaki çekişmeleri buraya yansıtmasınlar

bide adını yazabilsen kartın

İngilizcemin berbat olduğunun bende farkındayım

araba alırken kredi çekmek yerine kartı limitsiz yaptık öylece kaldı. normal krediden daha az faiz getiriyor hemde

ama berbat bişi limitsiz diye insanın deli gibi harcıyası geliyor

• world play card 500 tl
    bu ay 5.5 tl borc ödüycem
  • garanti bonus 1200
  • forum ne zenginmiş arkadaş :O Bağış yapın desek kimse tınlamaz..
  •  $$$-KREDİ KARTI LİMİTİNİZ-$$$
    5 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonus ve ziraat 2 sınınde 1000tl idi ikisinide gecen ay iptal ettırdım borclarını odeyıp
    herkeze tavsıye ederım kafam rahat bu ay biraz sıkışığım ama gelecekten yana rahatım en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

forum ne zenginmiş arkadaş :O Bağış yapın desek kimse tınlamaz..

Evet birazdan memleketin gidişatı diye konu açacam forumun yüzde 50si yani 5binlira üstü geliri, 10binlira kart limiti olanlar orda aglayacak eyiye gidiye diyecek..
  • Bonus 4.500 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

$$$-KREDİ KARTI LİMİTİNİZ-$$$
    5 tl

vay lan shakira toprağam çıktı

• Garanti Bonus (şirket kartım) 16.000, kademeli olarak da artıp duruyor önünü alamıyoruz zaten
    Şahsi kartım Axess 1500, limit arttırmalarına izin vermiyorum. Keşke elimden gelse de bir tane bile kart taşımak zorunda olmasam.
  • quote:

quote:

Worldcard 7000 TL

Birincisi AXCESS değil Axess.

İkincisi limitsiz kredi kartı diye birşey yoktur ve olamaz. Sadece yüksek limitli kredi kartı vardır. Misal 100.000 TL limiti vardır. Telefon açtığınızda anında 200 BİN TL artırırlar.

Platinium sahibi olduğunuzda özel sağlık, koruma, indirim çekleri, taşıma, sigorta vs gibi hizmetlerden faydalanırsınız.

Bende 5 bankanın kredi kartı var yüksek limitli. Fakat akbank bugun mail göndermiş 55 TL kart ücreti alıyor. Bazı bankalar iki kere alıyor senede arada kaynıyor gidiyor. Koyan 55 TL olması değil bütün alışverişlerimden zaten para kazanıyorsun bir dünya bir de bu kart ücretini takıyorsun ayıp günah...

• World Play= 450TL
  • worldcard 500 tl
  • İş Bankası - İş'te Üniversiteli 300 TL, Yapı ve Kredi Bankası - Play Card 500 TL.

İş'te Üniversiteli sorun değil de, Play Card'a 400 TL borcum var. Hep asgari, hep asgari bitmez bu borç. Elime geçen parayı kart borcuna veriyorum direk, kapatmam lazım Play'i. Öğrenci arkadaşlara tavsiyem bir tek kredi kartının yeterli olacağıdır. İkinci kredi kartı çok gereksiz oluyor ve öyle ya da böyle borca giriyorsunuz. İş Bankası'nın ödemelerini düzgün yaparsanız limiti 400'e de çıkarıyorlar.
  • İş bankası İş'te Üniversiteli 500 TL
  • AXESS 10000
    Finans 5000

Borç olaylarına çok daldım, limitler dolu. Nasıl ödeyeceğim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Hakikatten herkes liseli burda. Ben 21 yaşındayım çalışıyorum
    Axess - 1000 TL
    Bonus - 550 TL
    Finansbank - 750 TL
    3ününde 1 lira limiti yok borç içinde yüzüyorum :( elime para geçsin ilk işim hepsini kırıp çöpe atmak.

ay çok fena aynı durumdayız:(:(:(:(:(:(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.