Şimdi Ara

$$$-KREDİ KARTI LİMİTİNİZ-$$$ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xrict

quote:

Orijinalden alıntı: belediye encümeni

Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...

Worldcard 7000 TL

Konu bunun için açılmış beyler

ne varki ?

• Sıfır araba alacak kadar bi limit var , problem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Limitini söylemeye gerek yok, aldığım güne lanet olsun.

olsun olsun lanet olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

2 kartım var benim kullandığım Worlcard 40 bin küsür, diğerini pedere verdim haberim yok ondan,

dostum senin güzel bir işin var belliki yapıkredi öyle kolay kolay 40 bin vermez kimseye

niye vermesin ?
  • Bank Asya 1500 idare ediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...

Worldcard 7000 TL

arkadaşlar konu açık ve net yani gidip de "burnumuzla donanım haber yazıyoruz" konusuna ayıla bayıla yorum yapanlar neden bu konuda art niyetli bir tavır sergiliyor anlamış değilim adam gibi yazacaksanız yazın yoksa saçma sapan mesajlar atmak için ego tatmini vs demek için açmayın şu konuyu, kredi kartı bilinçli kullanıldığında güzel birşeydir, çoğumuz asla tek seferde o kadar parayı sayıp da sahip olamayacağımız şeyleri kredi kartı sayesinde alıyoruz ha ama gidip de aç gözlü gibi kullanırsanız ondan sonra da suçu kredi kartınıza kesmeyin suç bizzat nefsinizdedir... lütfen çocuksu akıllarıyla cevap yazan arkadaşlar konuyu terketsinler kendi iç dünyalarındaki çekişmeleri buraya yansıtmasınlar

AXCESS PLATİNİUM = LİMİTSİZ

Birincisi AXCESS değil Axess.

İkincisi limitsiz kredi kartı diye birşey yoktur ve olamaz. Sadece yüksek limitli kredi kartı vardır. Misal 100.000 TL limiti vardır. Telefon açtığınızda anında 200 BİN TL artırırlar.

Platinium sahibi olduğunuzda özel sağlık, koruma, indirim çekleri, taşıma, sigorta vs gibi hizmetlerden faydalanırsınız.

Bende 5 bankanın kredi kartı var yüksek limitli. Fakat akbank bugun mail göndermiş 55 TL kart ücreti alıyor. Bazı bankalar iki kere alıyor senede arada kaynıyor gidiyor. Koyan 55 TL olması değil bütün alışverişlerimden zaten para kazanıyorsun bir dünya bir de bu kart ücretini takıyorsun ayıp günah...

200 bin tl limiti var ama 200bini tek seferde geçemicemiz için limitsiz demek daha mantıklı oluyor. ondan sonra çevrediler oha 200bin mi olur lan felan diye laf ediyorlar.

ayrıca 16 yıldır akbank dışında hiç bir banka ile çalışmadığımız için kart ücretini almıyorlar :) ailemizin hiç bir ferdinden asla kart ücreti alamazlar aylık 20 bini aşkın kart akışı var hiç bir banka bu akışı kesmek istemediği için ücret almaz.

• işbank 5000
    axcess 2500 allaha şükür hiç borcum yok
  • babam gbi dusunuyorum cebimde para varsa alirim. bankalarin duduklemesine goz yumamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDaResKSK

babam gbi dusunuyorum cebimde para varsa alirim. bankalarin duduklemesine goz yumamam

ben de sen ve baban gibi düşünüyorum ama bazı durumlarda kredi kartı gerçekten lazım oluyor(internet alışveriş, yurtdışı kullanım vs..). Ben de mümkün oldukça kredi kartımı kullanmayıp, atm kartı kullanıorum kafam rahat o yüzden
  • Advantage-platinium 1000tl (babamdan ek kart)
  • Akbank Wings Limitsiz
  • Vee sımdı kart bılgılerınızı de gırın...
  • maximum 1.350
  • 5 tane kredim kartım var (play,işte üniversiteli,üniversiteb,2xhalk advantage) hepsininde limit 500
    harcamalarımı iyi bildiğim için hiç sorunum yok kartlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 24 Ocak 2012; 18:38:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

quote:

Worldcard 7000 TL

Konu bunun için açılmış beyler

Yüksek limit şaçmalıktan ibaret normal bir vatandaş için. Pederin 5000'den yüksek, validenin 3000 galiba. Gereksiz tabi o kadar limit.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

uff sanane be slk :S:S

Aşkım naber ? Durakta tanıştığın çocukla aranız nasıl? İyi değilse benimle çık.

EN KALININDAN TIK TIK
  • en az limit benim heralde en fakir benim

maximum 100 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

uff sanane be slk :S:S

Aşkım naber ? Durakta tanıştığın çocukla aranız nasıl? İyi değilse benimle çık.

Benimle de çıkabilirsin Alonso. Hobi olarak şömine karşısında, klasik müzik eşliğinde şarap içerim.
  • yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r1ch13r1ch -- 24 Ocak 2012; 19:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Worldcard 7000 TL

arkadaşlar konu açık ve net yani gidip de "burnumuzla donanım haber yazıyoruz" konusuna ayıla bayıla yorum yapanlar neden bu konuda art niyetli bir tavır sergiliyor anlamış değilim adam gibi yazacaksanız yazın yoksa saçma sapan mesajlar atmak için ego tatmini vs demek için açmayın şu konuyu, kredi kartı bilinçli kullanıldığında güzel birşeydir, çoğumuz asla tek seferde o kadar parayı sayıp da sahip olamayacağımız şeyleri kredi kartı sayesinde alıyoruz ha ama gidip de aç gözlü gibi kullanırsanız ondan sonra da suçu kredi kartınıza kesmeyin suç bizzat nefsinizdedir... lütfen çocuksu akıllarıyla cevap yazan arkadaşlar konuyu terketsinler kendi iç dünyalarındaki çekişmeleri buraya yansıtmasınlar

AXCESS PLATİNİUM = LİMİTSİZ

Birincisi AXCESS değil Axess.

İkincisi limitsiz kredi kartı diye birşey yoktur ve olamaz. Sadece yüksek limitli kredi kartı vardır. Misal 100.000 TL limiti vardır. Telefon açtığınızda anında 200 BİN TL artırırlar.

Platinium sahibi olduğunuzda özel sağlık, koruma, indirim çekleri, taşıma, sigorta vs gibi hizmetlerden faydalanırsınız.

Bende 5 bankanın kredi kartı var yüksek limitli. Fakat akbank bugun mail göndermiş 55 TL kart ücreti alıyor. Bazı bankalar iki kere alıyor senede arada kaynıyor gidiyor. Koyan 55 TL olması değil bütün alışverişlerimden zaten para kazanıyorsun bir dünya bir de bu kart ücretini takıyorsun ayıp günah...

Limitsiz kredi kartı var. American Express Centurion ve Visa Signature.

Dünyada çok az kişide var bu kartlar.

Bu arada benim Axess:1000 TL, Bonus : 600 TL

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.