Şimdi Ara

$$$-KREDİ KARTI LİMİTİNİZ-$$$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fakat çok gereksiz birşey. Borcum olmadığı ilk gün kapatacağım.
  • İş'te üniversiteli var 600 TL daha gelmedi ama gelecek.
  • Yapı Kredi Play 500 TL

Online oyun ve alışverişlerde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Limitim 20.000 borcum 17.000.

Özel sektör

Saygılar...

konuyu açan arkadaş dumura uğramıştır herhalde.

İşBankası 300TL Limit. Öğrenciyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 24 Ocak 2012; 12:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

uff sanane be slk :S:S

Aşkım naber ? Durakta tanıştığın çocukla aranız nasıl? İyi değilse benimle çık.
  • Tek kişiyim gardaş bakalım geçen olacak mı, bu arada diğeride 20 bin küsürmüş sordum pedere,

$$$-KREDİ KARTI LİMİTİNİZ-$$$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 24 Ocak 2012; 12:44:33 >
  • öğrenciyim,flexi kart var garanti 700 lira limit 50tl asgari zor ödüyorum
  • ego tatmin konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartlarının limitidemi oluyo ya ala ala ilk defa duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

ego tatmin konusu.

• arkadaşlar konu açık ve net yani gidip de "burnumuzla donanım haber yazıyoruz" konusuna ayıla bayıla yorum yapanlar neden bu konuda art niyetli bir tavır sergiliyor anlamış değilim adam gibi yazacaksanız yazın yoksa saçma sapan mesajlar atmak için ego tatmini vs demek için açmayın şu konuyu, kredi kartı bilinçli kullanıldığında güzel birşeydir, çoğumuz asla tek seferde o kadar parayı sayıp da sahip olamayacağımız şeyleri kredi kartı sayesinde alıyoruz ha ama gidip de aç gözlü gibi kullanırsanız ondan sonra da suçu kredi kartınıza kesmeyin suç bizzat nefsinizdedir... lütfen çocuksu akıllarıyla cevap yazan arkadaşlar konuyu terketsinler kendi iç dünyalarındaki çekişmeleri buraya yansıtmasınlar
  • American Express, 500 TL dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKR-C

American Express, 500 TL dostum

amexle alışveriş yaparken hiç geçerlilik sorunu yaşadın mı örneğin kırsal kesimde bir markette kullanırken vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: belediye encümeni

quote:

amexle alışveriş yaparken hiç geçerlilik sorunu yaşadın mı örneğin kırsal kesimde bir markette kullanırken vs

Amex gecen kac tane büyük işletme var ki Türkiye'de küçüklerde geçsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

quote:

Amex gecen kac tane büyük işletme var ki Türkiye'de küçüklerde geçsin

normalde birçok pos cihazında ve bankamatikte geçiyor ama visa gibi heryerde geçmiyor

• Akbil 3 lira.
  • Gelin kapışalım, 250 TL
  • Bonus Ek kart. 1000 tl limitli.
  • kentkart 1.75 TL
  • quote:

Hadi arkadaşlar herkes sahip olduğu kartın adını ve limitini yazsın bakalım böylelikle forumun kart tercihini ve kim hangi kartı ne kadar limitle kullanıyormuş öğrenelim. Birden fazla kartı olanlar her birini şu kartımın limiti şu bu kartımın ki bu kadar diye ayrı ayrı belirtsin ilk olarak ben başlıyorum...

Worldcard 7000 TL

arkadaşlar konu açık ve net yani gidip de "burnumuzla donanım haber yazıyoruz" konusuna ayıla bayıla yorum yapanlar neden bu konuda art niyetli bir tavır sergiliyor anlamış değilim adam gibi yazacaksanız yazın yoksa saçma sapan mesajlar atmak için ego tatmini vs demek için açmayın şu konuyu, kredi kartı bilinçli kullanıldığında güzel birşeydir, çoğumuz asla tek seferde o kadar parayı sayıp da sahip olamayacağımız şeyleri kredi kartı sayesinde alıyoruz ha ama gidip de aç gözlü gibi kullanırsanız ondan sonra da suçu kredi kartınıza kesmeyin suç bizzat nefsinizdedir... lütfen çocuksu akıllarıyla cevap yazan arkadaşlar konuyu terketsinler kendi iç dünyalarındaki çekişmeleri buraya yansıtmasınlar

AXCESS PLATİNİUM = LİMİTSİZ

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.