Şimdi Ara

KYK Yurtlarında Arama Yapılıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 22 yaşındayım KYK Yurduna hiç başvurmadım taa ki ev kirasından bezdim ne olur ne olmaz diye başvuru yapayım
    dedim hiç umudum yoktu sonucuna bile bakmak istemiyordum çıkmayacak nasılsa diye
    En sonunda baktım çıkmış işte aylık ücret felan herşeyi yatırdım

Ama kafamı kurcalayan bir soru var gittiğim bölge kamp için oldukça güzel ve müsait
    Kamp ,doğa aşığı bir adamım huzuru doğada yalnız kalmakta bulurum
    Yanımda kamp malzemeleri var işte av bıçağı , bileklik felan bunları yurduma götürürsem
    Herhangi bir sıkıntı sorun olur mu ? Yanıt bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

KYK Yurtlarında Arama Yapılması

KYK yurtlarında arama yapılıp yapılamayacağı hakkında merakların olabilir. İşte bu konuda bilmen gerekenler:

Yurtlarda Arama Yapılması Yasal mı?

Evet, yurtlarda arama yapılması yasal olarak mümkündür. Ancak bu aramaların belirli kurallara uygun şekilde gerçekleştirilmesi gerekir.

Kimler Arama Yapabilir?

KYK yurtlarında arama yapma yetkisi yurt müdürüne veya görevlendireceği personele aittir.

Arama Nedeniyle Yapılabilir?

Yurtlarda arama, disiplin işlemlerinin yürütülmesi veya suç delillerinin toplanması gibi çeşitli nedenlerle yapılabilir.

Arama Nasıl Yapılır?

Yurtlarda yapılan aramalar, öğrencinin rızasıyla veya mahkeme kararıyla gerçekleştirilir. Öğrenci rıza göstermezse, arama yasalara aykırı kabul edilir.

Hangi Alanlar Aranabilir?

Yurtlardaki aramalar, öğrencilerin özel alanları olan dolaplar ve odalar da dahil olmak üzere tüm ortak alanlarda yapılabilir.

Arama Sonrası Prosedür

Arama sonucunda suç teşkil eden bir durum tespit edilirse, gerekli yasal işlemler başlatılır. Öğrenciye de arama tutanağı verilir.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

• KYK yurtlarında yapılan aramalar, öğrencilerin mahremiyet haklarına saygılı bir şekilde yapılmalıdır.
    • Arayan kişiler, kimliklerini ve arama nedenini öğrenciye bildirmek zorundadır.
    • Öğrenciler, aramaya rıza göstermeyebilir, ancak bu durumda arama mahkeme kararıyla gerçekleştirilebilir.

Yukarıda belirtilen hususlara dikkat ederek KYK yurtlarında yapılan aramaların yasal çerçevede ve öğrencilerin haklarına saygılı bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yassah gardaşım yassah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodplus B kullanıcısına yanıt
    Emin misin yasak değilse
  • Hiç bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Gladius1

Emin misin yasak değilse

Değilim

• Uyurken g.tu kolla gerisi teferruat

• quote:

Orijinalden alıntı: SupermanPrime

Hiç bişey olmaz.

Hocam elimdeki kamp malzemelei yurttan değerli gerekirse yurdu terkederim o derece % 90 yurtdışından almış olduğum şeyler
    Zaten yanımda götüreceğim eşyalar arasına koyacam bir sıkıntı olmaz demi eminsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK yurt odalarında neler var?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birçok kişi internete giryordur koskoca yurtta. Elbette arama yapanları da vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Uyurken g.tu kolla gerisi teferruat

Yurtdışında yaşıyorum ailemle okulum burda olmasa beni burda tutan hiçbir sebeb yok
    bu arada g*tü kolla derken akşam tecavüz mü edecekler tövbe tövbe
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen olayı yanış anlamışsın herhalde google ' da arama yapıyorlar mı diye sormadım
  • Dur ben sana öğrenir editlerim ikindiye kadar

• Yurttan yurtta değişir. Genellikle her yurtta arama yapılacak söylentisi dolaşır. Ama Muğla üni kyk yarı özel yurdunda hiç arama yapmadılar. Ama bu yapmayacakları anlamına gelmez. Ayrıca yurttaki kalan öğrenciler de önemli. Kaldığım sürelerde hiç olay yaşanmadı.

Fiyat farkı nedir bilmiyorum. Kyk yarı özel yurtlara başvur. Hem direkt odaya çıkarsın, hem de en fazla dört kişilik daha geniş, tuvalet duş filan içeride oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Yurttan yurtta değişir. Genellikle her yurtta arama yapılacak söylentisi dolaşır. Ama Muğla üni kyk yarı özel yurdunda hiç arama yapmadılar. Ama bu yapmayacakları anlamına gelmez. Ayrıca yurttaki kalan öğrenciler de önemli. Kaldığım sürelerde hiç olay yaşanmadı.

Fiyat farkı nedir bilmiyorum. Kyk yarı özel yurtlara başvur. Hem direkt odaya çıkarsın, hem de en fazla dört kişilik daha geniş, tuvalet duş filan içeride oluyor.

Peki hocam ben nasıl anlayacam yurt yarı özel mi değil mi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Gladius1

quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Yurttan yurtta değişir. Genellikle her yurtta arama yapılacak söylentisi dolaşır. Ama Muğla üni kyk yarı özel yurdunda hiç arama yapmadılar. Ama bu yapmayacakları anlamına gelmez. Ayrıca yurttaki kalan öğrenciler de önemli. Kaldığım sürelerde hiç olay yaşanmadı.

Peki hocam ben nasıl anlayacam yurt yarı özel mi değil mi diye

Hocam genellikle ikiside aynı yurdun içinde ama farklı binalardadır. Başvuruyu internetten yapacaksan seçenek olarak çıkar, yurda gidip başvuracaksan orada kalan tanıdığın birileri varsa onlara sorsan iyi olur. Fiyatını, odaların durumunu daha iyi bilirler.

• Ankara'da Cebeci yurdunda kaldım oda arkadaşlarına güveniyosan dolap açık bile gitsen birşey olmaz, odaya 1 kere bile yabancı insan girmedi habersiz.Arama falan hiç olmadı, arkadaşın dolap açık içinde absinth sigara kutuları falan vardı hiçbir bok demediler.Senin çakına hiçbir şey demezler.
  • uyuşturucumu çekiyorsunuz kampta. neyi arayacakta bulacak anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SupermanPrime

Ankara'da Cebeci yurdunda kaldım oda arkadaşlarına güveniyosan dolap açık bile gitsen birşey olmaz, odaya 1 kere bile yabancı insan girmedi habersiz.Arama falan hiç olmadı, arkadaşın dolap açık içinde absinth sigara kutuları falan vardı hiçbir bok demediler.Senin çakına hiçbir şey demezler.

Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.