KYK'ya kayıt olurken istenen belgeler nedir arkadaşlar? Bu akşam yola çıkıyorum halletmem lazım. Bazı sitelerde öncelik belgesi ve 6 tane resim diyorlar. Bu saate kadar açıklamadılar elim ayağıma dolaştı. Ben sadece özel yurtlar ayrıntılı belgeler istiyor diye biliyorum.
2014-2015 ÖĞRENİM YILINDA YURTLARA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE
Kayıtlar 1 - 5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında kayıt yaptırmayanlar kayıt hakkını kaybedeceklerdir.
YURTLARA KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER
Önceliği olanlar için öncelik belgesi Son 6 ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf Ebeveyni %40 ve üzeri engelli olanların tam teşekküllü hastaneden alacakları rapor Kayıt, kimlik, yurt ücreti ve depozito ücreti makbuz/dekontu 18 yaşından küçükler için Aile İzin Onay Belgesi Aynı öğrenim döneminde yüksek öğrenime başlayan kardeşe ait öğrenci belgesi(Kayıt tarihinden itibaren 1 ay içinde ibraz edilecektir.)
Detaylı bilgi için 03125516640-41 numaralı telefonları arayabilirsiniz.
"Diyor sitesinde" Öncelik belgesi dediği de özürlü, engelli vs. gibi durumlar için olan belge.
Tamam o zaman bana lazım olan tek şey 4 tane vesikalık. Çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: DH Xenshard
2014-2015 ÖĞRENİM YILINDA YURTLARA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE
Kayıtlar 1 - 5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında kayıt yaptırmayanlar kayıt hakkını kaybedeceklerdir.
YURTLARA KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER
Önceliği olanlar için öncelik belgesi Son 6 ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf Ebeveyni %40 ve üzeri engelli olanların tam teşekküllü hastaneden alacakları rapor Kayıt, kimlik, yurt ücreti ve depozito ücreti makbuz/dekontu 18 yaşından küçükler için Aile İzin Onay Belgesi Aynı öğrenim döneminde yüksek öğrenime başlayan kardeşe ait öğrenci belgesi(Kayıt tarihinden itibaren 1 ay içinde ibraz edilecektir.)
Detaylı bilgi için 03125516640-41 numaralı telefonları arayabilirsiniz.
"Diyor sitesinde" Öncelik belgesi dediği de özürlü, engelli vs. gibi durumlar için olan belge.