Şimdi Ara

$$$-KREDİ KARTI LİMİTİNİZ-$$$ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti - Bonus kart Limit : 1.900 TL Şuan Kullanılabilir Limiti -23 tl 3 hafta önce almıştım.
    Akbank - Axess Kart limiti : 1.250 tl Şuan kullanılabilir Limit 430 tl Gerisi Taksit.
    Bankasya - Dıt Kart Limiti : 500 tl Şuan kullanılabilir Limit 280 tl gerisi taksit

bankasyayı iptal edebilirim belki kafama eserse axesside kapatırım tek kart yeter
  • İş Bankası İşte Üniversiteli 1000 TL
  • Işte Üniversiteli, 500 TL. Her ayın 7'sinde kredi yatar, hesap devreder devretmez ödememi yaparım. Limit artırma için opsiyonlar sunuyolar, ama dikkat ediyorum. Yalnız aynı kartı kullananlara birşey sormak istiyorum, kart ücreti yok diye ısrarla söylediler. Ama bi sıkıntım var, ben ödemelerimi bankamatik vasıtası ile yapıyorum. Yatırdığın nakit miktarın fazlasını aynı kartın vadesiz hesabına yatırıyor. Orada para birikmesini beklerken, kontrol ettiğimde
    0 TL görüyorum. Kontrol ettim, affını tam hatırlamadığın bazı vergi ve işlem bedeli gibi kısaltmalı açıklamaları olan kesintiler olmuş. Çok feci sinirim bozuldu, ikinci dönem gidip kampus içindeki şubede tartışıcam. Ama bilmeden sorun çıkarmak istemiyorum. Bu adamlar kredi kartı hesap özetine yansıtmadan, aynı kartın vadesiz hesabından bilgim olmadan para çekiyor. Bunun dayanak noktası nedir? Sizde de oluyor mu? Bilgi verirseniz çok rahatlıycam. Ödemelerimi aksatmam hiç, birkaç da küçük taksitim var. Onlar biter bitmez gider iptal ettiririm şayet sinsilik yapıyosa şerefsizler. Mesajı alıntılayarak bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Işte Üniversiteli, 500 TL. Her ayın 7'sinde kredi yatar, hesap devreder devretmez ödememi yaparım. Limit artırma için opsiyonlar sunuyolar, ama dikkat ediyorum. Yalnız aynı kartı kullananlara birşey sormak istiyorum, kart ücreti yok diye ısrarla söylediler. Ama bi sıkıntım var, ben ödemelerimi bankamatik vasıtası ile yapıyorum. Yatırdığın nakit miktarın fazlasını aynı kartın vadesiz hesabına yatırıyor. Orada para birikmesini beklerken, kontrol ettiğimde
    0 TL görüyorum. Kontrol ettim, affını tam hatırlamadığın bazı vergi ve işlem bedeli gibi kısaltmalı açıklamaları olan kesintiler olmuş. Çok feci sinirim bozuldu, ikinci dönem gidip kampus içindeki şubede tartışıcam. Ama bilmeden sorun çıkarmak istemiyorum. Bu adamlar kredi kartı hesap özetine yansıtmadan, aynı kartın vadesiz hesabından bilgim olmadan para çekiyor. Bunun dayanak noktası nedir? Sizde de oluyor mu? Bilgi verirseniz çok rahatlıycam. Ödemelerimi aksatmam hiç, birkaç da küçük taksitim var. Onlar biter bitmez gider iptal ettiririm şayet sinsilik yapıyosa şerefsizler. Mesajı alıntılayarak bilgi verirseniz sevinirim.

hocam kredı kartının dışında bankamatik kartın var mı?

• İş'te Üniversiteli 500 TL

Aslında kredi kartına ihtiyacım yoktu ama internetten alışveriş yapacağım zaman arkadaşlardan kart aramak zorunda kalıyordum. Cebimde ne kadar para varsa karttanda o kadar harcama yapıyorum internet üzerinden. 1-3 gün sonrada gidip yatırıyorum parayı karta. Bu şekilde bilinçli kullandığımı düşünüyorum. İş sahibi olunca ne olur bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

quote:

Işte Üniversiteli, 500 TL. Her ayın 7'sinde kredi yatar, hesap devreder devretmez ödememi yaparım. Limit artırma için opsiyonlar sunuyolar, ama dikkat ediyorum. Yalnız aynı kartı kullananlara birşey sormak istiyorum, kart ücreti yok diye ısrarla söylediler. Ama bi sıkıntım var, ben ödemelerimi bankamatik vasıtası ile yapıyorum. Yatırdığın nakit miktarın fazlasını aynı kartın vadesiz hesabına yatırıyor. Orada para birikmesini beklerken, kontrol ettiğimde

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

quote:

Orijinalden alıntı: BKR-C

arkadaşlar babamın benden sakladığı bir kredi kartı vardı ilk defa çekmecede onun ekstresini buldum şoklardayım

(paint nelere kadir )

akşam akşam beni güldürdün Allah da seni güldürsün arkadaşım....

Çok sağol kardeşim hep beraber inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BKR-C -- 30 Ocak 2012; 0:47:56 >

• 500 TL
  • Cardfinans. 25.000
    Bonus 44.000
    world 15.000
    axess 26.500
    advantage 25.000
    asyacard 15.000

Özel sektor
  • İş'te Üniversiteli 300TL fazla bile geliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

quote:

Evet

muhtemelen(yüksek ihtimalle) bankamatik kartın için hesap işletim ücreti vs ücret kesiliyor olabilir bankanla görüş isersen daha sağlıklı bilgi alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Limit yükseltmelere dikkat arkadaşlar , hiçbir vasfım olmamasına rağmen kredi kartından yüksek meblağda alışverişler yaptım , zamanında da ödedim ve sigortası-maaş bordrosu bile olmayan vasıfsız adama binlerce TL limit yükseltme teklifleri yapıldığını gördüm. Limitinizi kendinize yettiği kadarda tutun. İhtiyacınızdan fazlasına gerek yok.

aynen çünkü limit arttıkça asgari ödeme yüzdesi de artıyor
  • Finansbank 1000 TL

Bonus 600 TL

HSBC Campus 500 TL

Maximum işte üniversiteli 300

Bonus, HSBC ve İş bankasını eylülde fulleyip kapattırdım. Bir tek finansbank var. 850 lira filan kullanılabilir limiti var şu an. Tek kart kullanmak daha iyi. Harcama daha kontrollü oluyor.
  • üniversiteden kalan go kart kullanıyorum hala limit 500 tl ama ben böyle rahatım iyi ki az.fazlası kullanmasını bilmeyenler için can yakar benden demesi

• kırmızı kalem
  • Bonus Gold Card - 12.000 TL
  • Arkadaslar 750 liralik limitli bir kredi kartim var, okuldan kalan
    Simdi ben bunlan1300 liralik bir laptop almak istiyorum, taksitle alacagim ama limit sorunu olur mu?
    Yani 750 liralik limitli bir kartla 1300 liralik bir laptopu taksitle alabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Arkadaslar 750 liralik limitli bir kredi kartim var, okuldan kalan
    Simdi ben bunlan1300 liralik bir laptop almak istiyorum, taksitle alacagim ama limit sorunu olur mu?
    Yani 750 liralik limitli bir kartla 1300 liralik bir laptopu taksitle alabilir miyim?

yapamazsın 750 liranın üstüne para yatırıp 1300e tamamlayacaksın o zaman olur anca.
  • Tamam o zaman nakit olarak alayım, çok sağolun...
  • Kredi kartı yok,maaş kartı var
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.