Şimdi Ara

Kredi Kartı mı ..kash mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Betson hesabıma 2000 lira yükleme yapmayı düşünüyorum.. Kredi kartımla yatırdığım takdirde toplam 60 lira masrafım oluyor.. Daha önce hiç u.kash kullanmadığım için merak ediyorum. Çevrim sonucunda maliyeti bana ne olur? Hesaplayabilecek bir arkadaşım yardımcı olursa sevinirim.

Betsonda yüzde 10 **** bonusu da var. Çevrimi biraz karışık.. 200 lira bonus için değer mi değmez mi diye onu hesaplamak istiyorum..

Düzenleme: Arkadaşlar forumda birçok kişi .kash satıyor, farkındayım. Bu sayede komisyon oranı azalıyor. Ama sizden ricam lütfen ben yardımcı olabilirim tarzında mesajlar yerine aradaki farkı görebileceğim türde bilgilendirici mesajlar atmanız. Mevla yüksek olduğu için çok güvenebileceğim kişiler dışında kimseden almayı düşünmüyorum.

Şöyle bir araştırma yaptım. 1000 Euro genelde 2500lira civarında.. Euro kuru 2.35 olduğuna göre hesabıma 2350 lira geçecektir. Bunun dışında başka komisyon masrafı olacak mı? (Havale tutarı 3 - 5 lira tutar ziraat hesabımdan) Kredi kartından ise 2500 lirayı 80 lira masrafla yatırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappa891 -- 5 Mayıs 2013; 22:30:02 >

• paypal'la alacak olursanız eğer ben yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet/elektro

paypal'la alacak olursanız eğer ben yardımcı olabilirim.

Teşekkürler paypal kullanmıyorum..
  • Eğer piyasadan u-kash alırsan komisyon yüzünden hesabına belli miktar kesinti olarak geçer. Örn: 250€ u-kash 600tl

750€ u-kash e 1800 verirsin geri kalan 200e de 80€ alırsın toplamda 830€ eline geçer.

830 * 2,346 = 1947tl

3 eksik 5 fazla derken aşağı yukarı 50-60tl zararla kapatırsın işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Eğer piyasadan u-kash alırsan komisyon yüzünden hesabına belli miktar kesinti olarak geçer. Örn: 250€ u-kash 600tl

750€ u-kash e 1800 verirsin geri kalan 200e de 80€ alırsın toplamda 830€ eline geçer.

830 * 2,346 = 1947tl

3 eksik 5 fazla derken aşağı yukarı 50-60tl zararla kapatırsın işi

Bu hesap güzel ama verdiğin fiyatlar benim baktığım fiyatların altında.. Bu fiyatlara bakabileceğim siteyi pm atarsan sevinirim..
  • sana yuvarlak 825€ kart lazim

825€ bugunku kurdan 1940TL civari eder 2.357den kur.

825€ kart icin odicen miktar 2015TL ortalama buda 75TL fark edicek. 825€ dan sana %10 bonus gelecek 82.5€ yapar oda bugunku kur ile yaklasik 195tl ediyor. yani kart ile para yuklemek toplamda sana kar bile birakiyor

ayrica kredi karti ile yuklersen bets10 senden kartin fotokopisini vs istiyor bu nedenle bu tur sitelere kredi karti ile yukleme yapmanizi onermem ne bets10 nede baska bir siteye. zira hesap ekstresinde de goruncegi icin ilerde basiniz agrimasin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.