Şimdi Ara

Kredi ve Kredi kartı hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Üniversite zamanında aldığım ufak tefek limitli kartlarım vs vardı o zaman gelirim olmamasına rağmen tüm bankalar veriyordu.Tüm kredi kartlarını falan kapatmıştım ama ing banktan 286 tl lik bir bakiye takibe düşmüş ve arayan soran olmadığı için 2015 teki borç varlık şirketine gitmiş. Neyse uzatmadan şimdi 1 sene önce falan baktığımda kkb puanım sıfırdı görünmüyordu ama şu an kkbden baktığımda 1441 puanım var ve 6 aydır sigortalı çalışıyorum. Ama o takibe düşen miktar hala görünüyor. Bankalara kredi veya kredi kartı için başvurduğumda direkt red geliyor. Kredi veya kredi kartı nasıl kullanabilirim. Bİlgisi olan yol gösterecek olan arkadaşlara teşekkür ederim

• Dosyanın kapatıldıktan sonra Findeks'e haber verilmesi gerekli, onlarda sizin sicilinizde ufak bir güncelleme yaparak o takipteki bakiyeyi düşürebilirler fakat takibe düştüğünüz bilgisi uzun bir süre bankalarda görünür hatta takibe düştüğünüz bankadan kart alacaksanız dahada uzun süre görünür. Findeks üzerinden güncelleme yapınca kart almak istediğiniz bankanın şubesine bizzat başvurun o zaman detaylı değerlendirmeye alma ihtimallari yüksek ancak öyle kart verilebilir. Sistem yerine genel merkez incelemeli sicilinizi yoksa sistem red verir sürekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: berat256

Dosyanın kapatıldıktan sonra Findeks'e haber verilmesi gerekli, onlarda sizin sicilinizde ufak bir güncelleme yaparak o takipteki bakiyeyi düşürebilirler fakat takibe düştüğünüz bilgisi uzun bir süre bankalarda görünür hatta takibe düştüğünüz bankadan kart alacaksanız dahada uzun süre görünür. Findeks üzerinden güncelleme yapınca kart almak istediğiniz bankanın şubesine bizzat başvurun o zaman detaylı değerlendirmeye alma ihtimallari yüksek ancak öyle kart verilebilir. Sistem yerine genel merkez incelemeli sicilinizi yoksa sistem red verir sürekli.

Çok teşekkür ederim. Şimdi varlık firmasına düşen bakiye için görüştüm. Onlarda kkb güncellemesi yapacaklarmış. Sormak istediğim peki bu güncelleme anlık olarak yansır mı yoksa beklemem mi gerekiyor

• mamoste.65 M kullanıcısına yanıt

Biraz beklemeniz lazım, normalde KKB'ye gelen güncellemeyi KKB aynı gün rapora yansıtıp ertesi günün sabahında güncel raporu kişiye sunuyor ama genelde KKB'ye bilgiler hep geç geliyor çünkü yavaş işliyor bu varlık kurumları falan. Siz işi takip edin ama garanti olsun diyede 1-2 ay civarı bekleyip öyle başvurun.

• berat256 B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ben hiç sigortalı olmadım. Bloke teminatlı kredi kartı çıkarttım. Daha 15 gün olmadan 2 bankaya başvurdum. kredi kartı verdiler. Blokeyi iptal ettim..Simdi diğer iki bankanın limitini nasıl yükseltebilirim?
  • Holmen87 H kullanıcısına yanıt

Beklemeniz lazım öncelikle karta yapılan düzenli ödemeleri sistem analiz edecek ondan sonra müşteri limitinizi yeniden hesaplayacaklar yeniden size limit atanana kadar limit artış talepleriniz red edilecektir. Buna bir bilgi daha eklemek istiyorum size atayacakları müşteri limitininde bir üst sınırı olacak buda onların sistemine girilen gelir bilgisinin 4 katı şeklinde oluyor genellikle.

• berat256 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ama ben hiç gelir bilgisi sunmadım direk bana 3100 tl limit belirlediler. Hayla bir belgeleyeceğim bir gelir sunamıyorum ama ayda 1500 tl karttan harcayıp düzenli ödüyorum.
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

Sunduğunuz geliri belgeleyemediyseniz bu tamamen ödeme düzeniniz ile alakalı bir durum ona göre banka kendisi bir limit atamıştır bunun dışında gelire 0 yazıp 3100TL limit almanızın imkanı yok muhtemelen önceden sisteme bir gelir bilgisi girilmiştir siz ona göre almışsınızdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.