Şimdi Ara

Kredi Kartı Nakit Avans - Görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kredi kartı borcumu normalde çeviriyorum. Her ay kesilen ektre borcunu tamami ile ödeyip geri nakit avans çekiyordum. Örneğin 4k ise 4k yatırıyorum 3.800 geri çekiyordum. Bu ay aynısı yaptım fakat şu an nakit avans vermiyor 100 tl bile çekemiyorum.

• Banka senin ne yaptığının farkına varmış olabilir mi 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arayın sorun zaten faiz alıyorlar borcunuda ödüyorsan böyle birşey yapmaya hakları yok , değişik bu bankalar ziraat bankası platinium kartım var 23 bin limiti vardı limiti arttırın dedim olumsuz yanıt geldi , garanti bankasında kartım vardı limiti yükseltmek istiyorum dedim 87 bin TL limit vermişler 10 bin de avans hesap açmışlar, aradım ziraati kartı iptal edin dedim neden falan dediler limiti mi yukseltmediniz dedim başka bankayı kullanacağım dedim sizi hatta bekletebilir miyiz dediler bekledim , talebiniz onaylanmıştır diye mesaj geldi 60 bin TL yapmışlar onlarda akıl sır ermiyor bu bankalara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Ziraat öyle malesef, ben de geçen gün gittim k kartı limit arttırımı için, maaşım 4 kalemden oluşuyor, yok onu saymayız yok bu geliriniz garanti değil. Halbuki 20 aydır eksiksiz yatıyor saymayız dediği. Zar zor maaşımın 1,7 katına yükseltebildim. Sonra diyor niye başka bankadan kredi çektiniz, seninle mi uğraşcaz, vermezdi zaten o miktarda krediyi. Maaş müşterisi olmasak duruşmaz sanki babasının parasını istiyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

Çok farklı işliyorlar. Bende şikayet yazdim eğer yapmazlar ise borç transferi yapicam ve kk kapaticam komple. Zaten hiç yoktan 250 TL aylık faiz ödüyorum.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Başka bankada kartınız var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi kartı faiz oranları gece yarısı 1.80'den 1.73 e indirilmiş. Keşke kredi faiz oranları için de aşağı doğru bir güncelleme gelse :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.