Şimdi Ara

kredi kartı öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asyacard ı kpattım, garanti bonus var 2000 limitli onuda kapatmayı düşünüyorum 5000 limit istedim vermedi. At arabacısına 10000 veriyorsun ilginç.:)) Tabi örnek bu alınmaca yok. axess veya kard finans alayım diyorum yada ikisini birden öneriniz nedir? yapıkredi başvurdum gelecek. bonus iyide limit sıkıntı...

• yapı kredi sıkıntılı bir sorun olunca abartısız 1 saat de bağlanamıyorsun müşteri hizmetlerine tıkla beni diyor sürekli en iyisi bonus limit sıkıntılı
  • şimdiye kadar maximum world axess cepteteb kullandım içlerinden en iyisi cepteteb ve axess. limit konusunda axess bonkör baya. cepteteb bonus özellikli olduğu için faydası oluyor
  • tamam beylr axess ve ceptetebe başvuracağım. yalnız başvururken limit istek bilgileri girebileceğim bir yer var mı? yoksa otomatik limit mi oluşturuyor.
  • yapıkredide kuzen çalıştığı için kıramadım. cebeteb te bonus değil mi. mesela bınusa özel 100 bonus kampanya dese cepteteb kredi kartı da buna dahil mi...
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    kampanyalar bankaya göre farklılık göserebiliyor. koşullara dikkat etmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari kredi kartı tavsiyesi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.