Şimdi Ara

KREDİ KARTI PUANLARININ KULLANILABİLDİĞİ MARKET VE MAĞAZALAR... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
876
Cevap
350
Favori
214.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende iş bankası maximum kredi kartı var. 2 ay sonra anlaşma yaptığımız akbank'a geçeceğim. akbank diyor ki; 08 Ekim 2013 tarihinde yayınlanan Banka ve Kredi Kartları Yönetmeliği gereği, tüm Bankalara ait kredi kartlarınızın toplam limiti için bir üst sınır getirilmiştir.

Bankamız tarafından kredi kartınızın limiti 24.000 TL belirlenmiş olmasına rağmen yasa gereği uygulanan üst sınır sebebiyle 1.600 TL tahsis edilebilmiştir.

bende iş bankasındaki limiti akbank'a aktarmak istiyorum. aylık max 22.000 tl harcamam oluyor. bunun 20.000 tl'si akaryakıt. iş bankası maximum kredi kartı ile 20.000 tl akaryakıt alıyorum tek seferde. verdiği puan 37 tl.

acaba axess ile daha fazla puan kazanabilir miyim? ne tavsiye edersiniz? limiti akbank'a geçireyim mi? bir akıl verin. puan deyip geçmeyin arkadaşlar. o puanlar benim çok işime yarıyor. giyim ihtiyaçlarımın %30 'unu puanlarla karşılıyorum desem yeridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

merhaba arkadaşlar bende iş bankası maximum kredi kartı var. 2 ay sonra anlaşma yaptığımız akbank'a geçeceğim. akbank diyor ki; 08 Ekim 2013 tarihinde yayınlanan Banka ve Kredi Kartları Yönetmeliği gereği, tüm Bankalara ait kredi kartlarınızın toplam limiti için bir üst sınır getirilmiştir.

Bankamız tarafından kredi kartınızın limiti 24.000 TL belirlenmiş olmasına rağmen yasa gereği uygulanan üst sınır sebebiyle 1.600 TL tahsis edilebilmiştir.

bende iş bankasındaki limiti akbank'a aktarmak istiyorum. aylık max 22.000 tl harcamam oluyor. bunun 20.000 tl'si akaryakıt. iş bankası maximum kredi kartı ile 20.000 tl akaryakıt alıyorum tek seferde. verdiği puan 37 tl.

acaba axess ile daha fazla puan kazanabilir miyim? ne tavsiye edersiniz? limiti akbank'a geçireyim mi? bir akıl verin. puan deyip geçmeyin arkadaşlar. o puanlar benim çok işime yarıyor. giyim ihtiyaçlarımın %30 'unu puanlarla karşılıyorum desem yeridir.

Zamanında ben de maximum kart kullandım ama Puan konusunda axessi tek geçerim. Ayrıcı genel limit maaşınızın 4ya da 6 katına kadar oluyor diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• garanti sanal kart bonusu nerde kullanilir?

• Axess puanları hangi marketlerde kullanılabiliyor? Migros'ta geçmiyordu geçen ay

• neo direkt kart nasıl oluyor axcess olan yerlerde içinde ki chip paralar geçer mi
  • emrah4407 E kullanıcısına yanıt
    şok ve carrefour'da geçiyor market olarak, başka ben de pek görmedim
  • ozon3 kullanıcısına yanıt
    sanal kartların puanları sadece sanalda (internette) kullanılıyor galiba, ama mh arayarak fiziksel karta transfer edilebiliyor

internette nerde kullanılıyor sorusunun cevabı diğer konuda:
    https://forum.donanimhaber.com/puan-kullanilabilen-alisveris-siteleri-bonus-world-maxipuan-paraf-nakitpuan-parapuan--56889740
  • Axsess chip para PO' da yakıt alımında da kullanabilirsiniz bu hafta kullandım ilk sayfaya eklenebilir göremedim.

• güncel olarak yapı kredi world card puanlarımı internette hangi sitelerde kullanabilirim,
    syg
  • opet = world
  • paraf card Opet'te de geciyor. anasayfada sadece shell ve total yazılmış. Aslında buraya paraf puanlar Kipa'da geçiyor mu diye bakmak için gelmiştim. Kİpa anasayfada yazılmamış, acaba kipa'daki son durumu bilen var mı?

• Geçer

• İnternet alışverişi ama olsun iş görür bunuda eklerseniz sevinirim Axess = n11.com

• Axess listesinden Shell'i kaldırın. Bugün chip para kullanmak istedim, anlaşmamız yok dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 de maximum puan geçiyor değil mi?
  • tekadamm kullanıcısına yanıt
    Geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cepteteb kredi kartımda 51 tl bonus var.

Migrosta bonuslar hala geçiyor mu ? Yakında kullanan arkadaşımız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

Arkadaşlar cepteteb kredi kartımda 51 tl bonus var.

Tüm bonuslar Migros'ta kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

Arkadaşlar cepteteb kredi kartımda 51 tl bonus var.

Tüm bonuslar Migros'ta kullanılabilir.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. 1 temmuza kadar süre var bu akşam gider kullanırım bonusları yanmasın
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Hocam 15 haziranda isparta merkezdeki shell de kulandim ben chip paralari.

Bence sizin istasyonla alakali diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.