Şimdi Ara

KREDİ KARTI PUANLARININ KULLANILABİLDİĞİ MARKET VE MAĞAZALAR... (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
875
Cevap
349
Favori
213.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ek ücret talebi yok fakat bazı puan kullanımlarında hizmet bedeli talep edebiliyor. Yani opet yakıt puan istiyorum derseniz 7.50₺, total için 5₺ eğer a101, carrefour, defacto, getir benim için yeterli derseniz puan kullanımında kesinti yapmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crespo61 kullanıcısına yanıt
    Davet kodum PH2GWY5Q

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca 30TL puanınız var ve silinecek diyelim. En düşük alabileceğiniz örneğin a101 olsun 100TL. Bunun 30 unu puan, 70 ini karttan geçerek alabiliyorsunuz.

• Puanharca için Davet kodum PH2GWY5Q deneyin gerçekten faydalarını göreceksiniz. Davet ile gelen yeni üyelere sodexo kampanyası da mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih35.5 -- 11 Ağustos 2023; 20:56:8 >
  • Arkadaşlar yıl sonu geliyor yılbaşından sonra kredi kartındaki puanlar siliniyor mu TV de haberlerde vs diyorlar mesela bendeki kartlardan biri platinum plus Vakıf puanların silinmeme özelliği var veya avans puan kullanıp puan biriktiren var veya axess silinmeyen chip para diye reklam yapıyor veya bankalar kapatmama sözüme vs şuan yüklüyor 45 gün vs kullanabilirsiniz diyor bunlar olsa bile yıl sonunda yeni yılda puanlar siliniyor mu bankadan bankaya değişiyor mu puan bırakmadım gerçi kartlarda hep kullandım da bir sorayım dedim

• Bu iyzico store puanları çok kötü, bile bile lades demek te olmaz hani.

• Bimde Denizbank ve garanti Bonus puan kullanılıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonerxz kullanıcısına yanıt
    Garanti Bonus kullanılıyor denizbank bilmiyorum

• Konuyu yeniden ayaklandırsak süper olur. Akaryakıt alırken kullanıyorum mecbur ama bildiğimiz marketleri veya e ticaret sitelerini de yazarsak çok iyi olur.

Hepsiburada> yapıkredi world, bonus
    N11> bonus
    File market> iş Bankası

Bildiklerim bunlar.

• Puan kullanımı konusunda şu an çok seçenek sanırım Pazarama’da

KREDİ KARTI PUANLARININ KULLANILABİLDİĞİ MARKET VE MAĞAZALAR...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Is Bankası ve TEB hariç diğer puanları %9 ile nakite çevirip hesabınıza atabilirim sorunsuzca

• Hocalar önemli bir sorum olacak. Bir çok markette tek bir pos cihazına bir sürü banka yüklüyorlar. Çekim yapmadan önce şu bankanın posundan çekin diye uyarmak gerekiyor mu yoksa pos otomatik karttan bankayı tanıyıp bu şekilde mi işlem yapıyor ? Malum bir çok bankada kampanya için kendi posundan işlem yapılma şartı koymaya Başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 12 Ocak 2025; 22:50:41 >
  • sonerxz kullanıcısına yanıt

Evet

• Pazarama ve Akaryakıt sektörü dışında Maximum puanlar nerede kullanılabilir arkadaşlar? 5000 puan harcanacak ve günlü.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınız olması gerekir.

Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin satın alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL’lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL’lik ürünü almanız için 80 TL’lik puanınızın olması gerekir.

İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar, bu bankalarla kampanya yapıldığında kullanılabilir.

https://www.n11.com/destek-merkezi/kupon-kampanyalar/puan

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.