Şimdi Ara

KREDİ KARTI PUANLARININ KULLANILABİLDİĞİ MARKET VE MAĞAZALAR... (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
875
Cevap
349
Favori
213.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiziki kart şart değil ve yasal bi site altungolda ben güvenemedim birde piyasaya göre altın fiyatları biraz yüksek yaptığınız altını normal bankadaki altın hesabına yolluyor altını TL ye çevirirkende zarar olacak o yüzden bence param %4 kesinti daha mantıklı ve daha güvenilir geliyor bana..limit olduğunu sanmıyor en aZından ben limit var diye bi ibare görmedim..yalnız param hesabına puanları yükledikten sonra eğer param hesabınızdaki paraları banka hesabınıza eft yapmak isterseniz öncelikle param hesabınızı kişileştirme yapmanız gerekiyor yani gerekli birkaç evrak istiyor bilginize o evraklar olmadan hesaba para aktarmıyor.
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    2500/50 en son ki etic kamp 50puan var ben de soruyorum kamp tarih yazmiyordu silinmezse kullanmayalım acil degil yoksa markete kosariz 😃
  • mihverdibi M kullanıcısına yanıt
    Hocam burda n11de yaziyor ama bende puan kullan cikmiyor nedendir 😕
  • ciceros kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi banka karti puanlari kullaniliyor ki kac kez kullandim kasiyer istemiyor olabilir
  • Worldpuanı napıyoruz
  • migros sanalmarket te wp geçiyordu. n11, hb vs. hiçbirinde geçmiyor world nedense :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Hocam anlik alip satınca zarar ettirmiyor mu isbanka vadesiz hesabima gönderir mi hemen yoksa altın hes mi acmaliyim
    1gr 465tl olarak mi bozar kuvveyt daha fazlaya bozuyormus doğruysa
    750tl mp var nasil değerlendireyim

anlık zarar eder tabi.ben anlık bozmuyorum.yatırım amaçlı duruyor. kuveyt daha mantıklı, kuveyt hesabı açıp oraya da havale edebilirsin. direkt kuveyt bankaya gidip alıyım desen zaten maxipuan orda geçmez. altungolddan puanla altun puan alıp ordan kuveyt hesabına havale yapabilirsin.

• riseof kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkur ederim
  • Forumdaslar hepinize bol puanlı sağlıklı mutlu yillar dilerim

Maxipuanlari agde kullanamıyorum hata veriyor
    Maximiller gordum aldimda mi nerde kullaniliyor bilgisi olan yazabilir mi lütfen
  • LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Bakioruz max mobile ara ara ama denk getiremiyoruz galiba.silinicek malesef
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Max mobil de yaziyordu hocam silinme zamani.siz yinede bir sorun isterseniz.
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Kime sorayim
    Gordum aldimda kullanilir mi
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Hocam denediniz mi maximil kartiniz varsa dener misiniz gordum aldimda kitap atin sepete mpuan kullan diye sürgü cikiyor milde de var mi
    Miller ile bilet alamıyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapolee

Market olarak sadece Carrefour.. sok anlaşması bitti. Benzin de Total var
    Şuan market olarak ne var hocam Finansbank fix kart. Metro bizim toptan vb. var mıdır ya da benzin e ticaret ? Bilginiz var mıdır

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayin msjinizi yeni farkettim denemedim ama mt bibara gordum aldimda kullaniliyor demisti ama bitti dedi kampanya.tabi bu dediklerim msji yazmadan cok onceymis kampanya kacirdik
  • HSBC ,Turna da kullanılabilir
  • Garanti Bim de kullanılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess chip para teknosa mağazalarında geciyor mu arkadaşlar?
  • atabeyyy A kullanıcısına yanıt
    Hocam geçiyor.

• Denizbank A101de geçiyordu artık geçmiyor sanırım ya :( denizbank Bonusunu nerede kullanabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.