< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
KREDİ KARTI PUANLARININ KULLANILABİLDİĞİ MARKET VE MAĞAZALAR... (39. sayfa)
-
-
Param
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar tam göremedim de Teb bonus puanları özdilekte geçiyor mu
-
Vakıf worldpuanları Carrefour ya da migrosta kullanabiliyor muyuz
İsbankasi maximum puanlar OPET yakıt alımında geçerli midir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrosta kullanılıyor Carrefour bilmiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eyvallah ta asıl puan kullanılan internet siteleri lazım. dün worldpuan lazım oldu. yok resmen. bi migros sanalmarket te geçiyor .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HSBC kart puanları kullanmadım,yandi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dnt2541
HSBC kart puanları kullanmadım,yandiHSBC puanlar ANKARA Samsun Yolu Etlik dönüşü öncesi Petrol Ofisinde, GİMAT tarafındaki Opet te geçiyor. AVM lerde de genelde kullanılabiliyor, ben genelde yakıt amaçlı kullanıyorum.
-
e-ticaret için demiştim, teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: whiteway_twilightMaximum uygulaması içinden yemeksepetini açarak sipariş verirseniz, ödeme esnasında maxipuanı da kullanabiliyorsunuz ben öyle yapıyorum.
Yemeksepeti uygulaması içinden de maximum ile ödeme yaparken kullanılabiliyor puanlar.
-
Mrb 2000e yakın worldpuan var. Altın alıyım, yatırım olsun diyorum. Bunu nerde kullanabilirim dostlar?
Şok ile anlaşması bittikten sonra hiçbir yerde kullanamadığım Kart Finans Nakit Parapuanı Gratis' te kullanabildim, haberiniz ola.
-
Geçiyor olmalı Hocam ben BİM ŞOK A101 ve Migros’ta ayrı ayrı kullandığımı hatırlıyorum.
maximilleri ucak bileti dısında kullanabilecegim bir yer var mı? yılbasında silinecek
-
Arkadaşlar Garanti Bonuslar A101, BİM veya ŞOK markette kullanılabiliyor mu ? İlk mesajda A101 ve ŞOK yazıyor ama mesaj güncel mi anlayamadım. -
Kullanılıyor
Teşekkürler arkadaşım. -
Hocam 2000 wordpuan ne naptınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkanHocam 2000 wordpuan ne naptınız
Duruyor, şehre inip kuyumculara sorcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X