Şimdi Ara

KREDİ KARTI PUANLARININ KULLANILABİLDİĞİ MARKET VE MAĞAZALAR... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
876
Cevap
350
Favori
214.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximum puanlar hangi giyim mağazalarında geçiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    Bilmeyeni de var puana bakmayanı da.karttan çekim yapmadan önce puan sorgulaması yapması gerekiyor ama yapmadıkları için puan görünmüyor diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

ben de bir keresinde şokta kullanamamıştım chip paraları. 2 ayrı şokta denedim, çikolata, su falan aldım öncesinde ama olmadı da olmadı. en sonunda puanlar yanmadan gittigidiyordan deterjan alırken kullanmıştım da yırtmıştık.. bir başka seferde de yine o şokların birinde olmuyordu ki çikolata çektirip bakınca bu sefer gözükmüştü. kasiyer de aynı kasiyerdi.. bazen oluyor demek ki, ya kasiyer bilgilendi o arada ya da o gün için bir problem vardı..

ben özellikle denedim puanları görüyor ama kullandırmıyordu lanet pos cihazı kullanılamaz diye hata veriyordu. chip parayı sorunsuz kullacak yer carrefoursa adamlar bilgili hiç sıkıntı çıkarmıyorlar isterse 1000 tl puan olsun sıkıntı yok sistemleride iyi zaten yarısı puan yarısı normal çeksen bile makine akıllı yapabiliyor

• Axess chip para kesin olarak flo da kullanılıyor mu cevap verirseniz sevinirim acilen öğrenmem lazım?

edit: magazalarda kullanılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi costanT14 -- 10 Kasım 2017; 23:52:20 >
  • Axess chip paraları nerede olursa olsun içindeki puanı biliyorsanız ödeme esnasında puan miktarını yazması yeterli. Kartınızda 80 TL yüklüyse, posta 1 TL bile görünse 80 TL yazdığınızda puan düşer.

Mağazalarda puan görünmüyor diye harap etmeyin kendinizi. Kasiyerede böyle bilgi verin.

Ha yok ben yine sorun yaşıyorum diyorsanız markete gitmeden önce bi ATM'de kullanın (şifre girip bakın sadece başka bir şeye gerek yok) yine yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 10 Kasım 2017; 15:47:43 >
  • Maximum, Bankamatik ve Kredi Kartı olarak ayrılmalı.

Örneğin Migros'ta, kredi kartındaki puanlar kullanılabiliyor ancak Bankamatik karttaki puanlar kullanılamıyor.
  • n11 de kullanabiliyomuyuz? ben bi türlü göremedim sankı onceden kullanıyordum diye hatırlıyorum. bilen varsa bi tarif etse sevaba girer

• Ykb cüzdan world puanlarını kullabileceğim akaryakıt istasyonu yok mu?

• Hsbc kart puanını shell de denedim oldu. Finansbank posunda.

• Arkadaşlar kartlarınızdaki puanları %20 iskonto ile nakit para alabilirim. Detaylar için pm atabilirsiniz. Limit yoktur.
  • Migroslarda chippara kullanımı başladı sanırım

• finans fix sadece shell demmi yakıt alabiyoruz
  • %10 ile alabilirim arkadaşlar kredi kartı puanlarınızı detaylar için pm
  • Bugün happy.com da hem bonus hem chip para kullandım. Mach 3 4lü aldım fiyatı uygun.

• a101 den garanti bonuslar ile turkcell tl yükleyebilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

a101 den garanti bonuslar ile turkcell tl yükleyebilir miyiz ?

Sıkıntı olmaması lazım hocam. Şokta yükledim ben, bonusla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

a101 den garanti bonuslar ile turkcell tl yükleyebilir miyiz ?

Sıkıntı olmaması lazım hocam. Şokta yükledim ben, bonusla.

sıkıntı olmadı. yükleme yaptım bugün.
  • Rogerfederer1 kullanıcısına yanıt
    HSBC posu diye birşey yokmuş artık. Cardfinans-Advantage posları oldu artık hepsi. Ancak mevcut cardfinans ve hsbc poslarına güncelleme ve yenileneme yapılması gerekiyor galiba. Neredesiniz bilmiyorum ama Ankara Bağlıca Yolu-Petrol Ofisinde ve Urankent'ten İstanbul Yoluna doğru giderken ki OPET'te bu poslardan var ve kullanılabiliyor.
  • RoadRunner34 kullanıcısına yanıt
    Tüm Opetler... Ayrıca çoğu firmada da geçiyor. BP-Total-Shell-Petrol Ofisi
  • Maximum karta şok marketleri de ekleyiniz orda da maxipuan geçerli.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.