Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen yıl şubat ayında geriye dönük on yıllık kredi kartı aidatını geri almak için yapı kredi bankası ve ing bankı (ing dört yıllık) tüketici hakem heyetine şikayet ettim,dört ay sonra ykb ile ilgili karar yazısı geldi ve banka buna istinaden parayı kredi kartına "karar yazısı" açıklaması ile geri yatırdı
    fakat ing bank ile ilgili herhangi bir gelişme olmadı, THH ne gidip sorduğumda ing bankın işleminin uzun sürüğünü söylediler (sistemlerine baktılar bulamadılar sonrasında baştan savmak için sanırım böyle bir cevap verdiler.)sormak istediğim daha önce böyle bir şey yaşayan,şikayeti sonuçlanmayan varmı, varsa ne gibi bir yol izlediler.
    saygılarımla.
  • Illa bankadan ekstremi almak lazim emaile gelen ekstreyi yazicidan cikartsak olmuyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pegasus kartım var. 14 aydır kullanıyorum 90 90 toplamda 180 tl kesildi. Bi arkadaşım öğrenci elgesi filan götürmüş vermem bunu filan demiş ondan ksinti olmuyormuş. Aynı şekilde yapmıştım ama sallamamışlardı. Bidaha kesmeden kapattıracaktım ki bir baktım yine kesilmiş hiç kartı kullanmadan. Şimdi burayı gördüm. Eğer ben bu parayı geri alabileceksem ne güzel valla öğrenciyim ilaç gibi gelir :) 2-3 sayfa konuyu okudum filan ama tam anlamadım şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Ayrıntılı bilgisi olan pm atabilirse de çok sevinirim. Şimdiden sağolun
  • Evet arkadaşlar bendede garanti paracar 50 tl kesmiş ne yapmam lazım aöf öğrenci belgesi versem kesinti yapmazlarmı ?bundan sonra neler yapmam lazım? Ayrıca konuda eski bilgiler var güncel bu işlerle uğraşan arkadaşlar bizi aydınlatabilirmi??
  • finansbanktan alan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

finansbanktan alan var mı arkadaşlar?

Alan var ama Finansbank iade kararı çıkınca, " Hakem heyeti kararı doğrultusunda kartınıza iadeniz yapılmıştır, politikalarımız gereği kredi kartınız kapatılmıştır" şeklinde bir SMS gönderiyor.
  • Arkadaşlar sizden ricam hesap işletim ücreti ile ilgili olumlu karar alanlar scan edip siteye eklesinler. Malesef bazı hakem heyetleri hesap işletm ücretleri için başvuru kabul etmiyorlar. Geçmiş sayfalarda bir kaç resim var ama çıktısını alınca malesef yazılar okunmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar aralik ayında işte ünivesiteli kartımdan 20 tl aidat kesildi ve kartı veririken hiçbir ücret alınmıyacak denmişti.Şubeye gittim kart aidatı alınıyor arkadaş yanlışlık yapmış hiçibir şekilde geri veremeyiz dendi şimdi benim bu kartı geri alabilmemin çaresi varmı?
  • Arkadaşlar ben biraz önce telden yapı krediyi arayıp WORLDKART yıllık iadesini aldım ve onaylıyor musunuz diye de sordular bu arada :)...
    Kaç yıldan beri world kart kullanıyorum dedim 2003 dedi ve çok kıymetli bir müşterimissiniz falan dedi.. O zaman ben de geçen yıllara ait tüm aidatlarımı gösterir bir mail istiyorum dedim o da ilgili birime ileticem dedi... Simdi gelen maille THHine başvurcam...

Garanti bankasında ise hesap işletim ücreti derdim var. Onun için acaba geçtiğimiz yıllara ait çekilen hesap işletim ücretlerini şubeden mi alacağız? İnternette çünkü son iki yılın ücreti falan var. Onların dekontunu mu kullanacağız? Bu konuda girişimde bulunan arkadaşlar bu hesap işletim ücreti için geçtiğimiz yılların ücretini nasıl talep ettiler acaba?
  • Mesajım bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Arkadaşlar ben biraz önce telden yapı krediyi arayıp WORLDKART yıllık iadesini aldım ve onaylıyor musunuz diye de sordular bu arada :)...
    Kaç yıldan beri world kart kullanıyorum dedim 2003 dedi ve çok kıymetli bir müşterimissiniz falan dedi.. O zaman ben de geçen yıllara ait tüm aidatlarımı gösterir bir mail istiyorum dedim o da ilgili birime ileticem dedi... Simdi gelen maille THHine başvurcam...

Garanti bankasında ise hesap işletim ücreti derdim var. Onun için acaba geçtiğimiz yıllara ait çekilen hesap işletim ücretlerini şubeden mi alacağız? İnternette çünkü son iki yılın ücreti falan var. Onların dekontunu mu kullanacağız? Bu konuda girişimde bulunan arkadaşlar bu hesap işletim ücreti için geçtiğimiz yılların ücretini nasıl talep ettiler acaba?

Ben garanti bankasından 3 hafta önce mail atarak geçmişe dönük ekstreleri aldım ve tüketici hakem heyetine verdim sonucu bekliyorum.Sizde aynı şekilde alabilirsiniz hocam.forum dan faydalanın bu kısmı baştan sona okursanız epey bilgi sahibi olursunuz...bu arada benim istediğim hesap işletim ücreti değil kredi kartı aidatı icindi,hesap işletim ücreti için bende araştırıyorum işin içinden çıkamadım,biraz daha zor bir iş anlaşılan,bir çok bilgi var bu konuda ama heryerde farklı uygulama....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzade74 -- 28 Ocak 2013; 2:35:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

finansbanktan alan var mı arkadaşlar?

Alan var ama Finansbank iade kararı çıkınca, " Hakem heyeti kararı doğrultusunda kartınıza iadeniz yapılmıştır, politikalarımız gereği kredi kartınız kapatılmıştır" şeklinde bir SMS gönderiyor.

o zaman kartın bitiş tarihine yakın bi zamanda almak lazım.. siz aldınız değil mi hocam? özelden sorabilir miyim tüm işlemleri?
  • Arkadaşlar; benim gibi tüketici mahkemesinde lehine karar çıkıp da bankanın iade etmeyip, üstüne yeni aidat kestiği adam var mı burada?
  • telefonla arasak istiyoruz desek geri vriyorlarmi ki illa dilekce vs vermekmi gerekiyor tuketici heyetine?
  • Malesef aynı şeyi tekrar sorucam.
    Yapı kredi 130 liranın 50 lirasını kardeşime de 100 lirasını geri verdi.Tekrardan şubeye gidip dilekçe mi vermem gerekiyor kalan paranın yatması için?Kendim de tekrardan bi dilekçe yazıp mail olarak gönderebilir miyim ve tam olarak hangi adrese gönderebilirim bu maili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pergıos

arkadaşlar aralik ayında işte ünivesiteli kartımdan 20 tl aidat kesildi ve kartı veririken hiçbir ücret alınmıyacak denmişti.Şubeye gittim kart aidatı alınıyor arkadaş yanlışlık yapmış hiçibir şekilde geri veremeyiz dendi şimdi benim bu kartı geri alabilmemin çaresi varmı?

Aynı şey benim ablamında başına geldi. Kocaeli Üniversitesinde mi okuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar; benim gibi tüketici mahkemesinde lehine karar çıkıp da bankanın iade etmeyip, üstüne yeni aidat kestiği adam var mı burada?

Hocam mahkeme kararına uymamazlık yapamaz her halükarda alırsın.İzeleyceğin yol

1-)İlamlı icraya vermek

2-)Banka sorumluları hakkında savcılığa mahkemenin kararına uymadığından dolayı suç duyurusunda bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzade74

quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Arkadaşlar ben biraz önce telden yapı krediyi arayıp WORLDKART yıllık iadesini aldım ve onaylıyor musunuz diye de sordular bu arada :)...

Ben garanti bankasından 3 hafta önce mail atarak geçmişe dönük ekstreleri aldım ve tüketici hakem heyetine verdim sonucu bekliyorum.Sizde aynı şekilde alabilirsiniz hocam.forum dan faydalanın bu kısmı baştan sona okursanız epey bilgi sahibi olursunuz...bu arada benim istediğim hesap işletim ücreti değil kredi kartı aidatı icindi,hesap işletim ücreti için bende araştırıyorum işin içinden çıkamadım,biraz daha zor bir iş anlaşılan,bir çok bilgi var bu konuda ama heryerde farklı uygulama....

İSiz hesap ekstresi mi aldınız garantiden yoksa kredi kartı ekstresi mi? Bir de 5 yıldan fazlası olamaz mı? Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 28 Ocak 2013; 21:03:00 >

• bende garanti ve hsbc için işlemlere başladım. hsbc den aidat kesimine ilişkin döküm ve parayı iade etmiceklerini belirten bi yazı geldi. garantidende aynı şeyler gelince hakeme gideceğim. sonuçları paylaşırım. umarım sonuç alırım. inegöl den başvuran oldumu daha önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedicork

bende garanti ve hsbc için işlemlere başladım. hsbc den aidat kesimine ilişkin döküm ve parayı iade etmiceklerini belirten bi yazı geldi. garantidende aynı şeyler gelince hakeme gideceğim. sonuçları paylaşırım. umarım sonuç alırım. inegöl den başvuran oldumu daha önce?

HSBC'ye mail attım hala cevap vermediler gerekli işlemleri bende halletmeyi düşünüyorum bu hafta da cevaplamazlarsa
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.