Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: werrol

Az önce geldi mailler.. world de 2005-2009 arası 25-30-40-60 tl alınmıs.. son yıl da 55tl alınmıstı onu arayıp iptal ettirdik :D
    Ancak hatırladıgım kadarıyla kartı playcard yaparken kart ücreti asıl kart icin 35 yedek icin 10 tl gibi bir ibare vardı. Bu durumda ben bu 4yıllık 155 tl yi kurtarabilir miyim? Bosuna 50 yasında adamı ugrastırmayayım bilgisi olanlar mesaj atabilir mi bana :?

Konu acan arkadasa da tesekkür ederim ve ilgilenen herkese..

Bence sen git,,Kimlik falan sormuyorlar,,hatırladığım kadarıyla,, tc nosu veriyon o kadar
    Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

Garantiden geri alabilen oldumu..

bence garanti için ayrı bi başlık açmakta fayda var..

katılıyorum, garanti kadar pintisi yok.
    halbuki kendileri müşteri kaybediyor.

• Komu acan ve bilgilendiren arkadasa ve katkı yapanlara teşekkürler. Bizim bizden başka dostumuz yok derlerdi evet. Adamlar amerikada battı dubai'de battı... Geldiler bize musallat oldular. Bataklık gibiler bizi de zorla çekiyorlar. Dünyada imf programlarının uygulanıp batmadığı tek ülkeyiz. ne yazıkki o kadar hoşgörülü bir milletizki çok çabuk unutuyoruz geşmişte yaptıklarını... 2012 ye kadar kurtaralım yakamızıda tek başlarına boylasınlar boylayacakları yeri.
  • Peki mevduat hesabından kesilen yıllık işletim ücreti gibi kesintiler de aynımı.Askerdeyken Akbank yüklü bir para kesmişti geçen yıl bu zamanlar 3 yıılık kullanılmayan hesaptan para aktarıldığı için.Teşekkurler.
  • Ben ''kredi kartı üyelik ücreti ve hesap işletim ücretleri'' ile ilgili bir sorum var. Anlamadım.

Şimdi Kredi kartı aldıgımda ben Garantiden. İlk ay gelen exstrede ''FLEXI ÜYELIK ÜCRETİ '' yazıyor Bu kredi kartı üyelik ücreti oluyor sanırım. Diğer garanti bonus kredi kartımda da exstre kısmında ''YILLIK ÜYELİK BEDELİ '' diyor. Bu ikisi farklı birşeymidir. Ayrıca Hesap İşletim Ücreti ne oluyor. Onu nasıl göreceğim yada öğreneceğim.

Birde kapattırdıgım kredi kartlarının extresini alsam götürsem alaiblirmiyim.

Bu sorularda yardımcı olurmusunuz. Çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Ben ''kredi kartı üyelik ücreti ve hesap işletim ücretleri'' ile ilgili bir sorum var. Anlamadım.

Şimdi Kredi kartı aldıgımda ben Garantiden. İlk ay gelen exstrede ''FLEXI ÜYELIK ÜCRETİ '' yazıyor Bu kredi kartı üyelik ücreti oluyor sanırım. Diğer garanti bonus kredi kartımda da exstre kısmında ''YILLIK ÜYELİK BEDELİ '' diyor. Bu ikisi farklı birşeymidir. Ayrıca Hesap İşletim Ücreti ne oluyor. Onu nasıl göreceğim yada öğreneceğim.

Birde kapattırdıgım kredi kartlarının extresini alsam götürsem alaiblirmiyim.

Bu sorularda yardımcı olurmusunuz. Çok makbule geçer.

Flexi olayını tam olarak bilmiyorum,,Hesap işletim ücreti,,
    Vadesiz hesabından senede 2 kere alınan ücrettir,,
    Kapattırdığın kart konusuna gelince,,Bana söylenen alınabiliniyor
    Ama zaman aşımı var mı onu bilmiyorum,,

• Öncelikle sormak istediğim bankadan ekstreleri genel olarak mı istiyoruz yani sadece kart üyelik bedeli ve hesap işletim ücretlerini içeren bir ekstre verebiliyorlarmı,
    benim 3 bankada 3 hesabım ve 3 adet kredi kartım var 2002 yılından bu yana kene gibi hafif hafif kemiriyolarlar, her birisi için ayrı ayrı mı müracaat etmem herekiyo hakem heyetine ve son olarak ikamet ettiğimiz hakem heyetine başvurmak mecburmu işlerin daha hızlı yürüyebileceği daha sakin bir ilçede başvursak olurmu kesin bir kural mıdır bu ? malum kadıköy çok yogundur sanırım başlarından sağmak isteyebilirler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theistman

Öncelikle sormak istediğim bankadan ekstreleri genel olarak mı istiyoruz yani sadece kart üyelik bedeli ve hesap işletim ücretlerini içeren bir ekstre verebiliyorlarmı,
    benim 3 bankada 3 hesabım ve 3 adet kredi kartım var 2002 yılından bu yana kene gibi hafif hafif kemiriyolarlar, her birisi için ayrı ayrı mı müracaat etmem herekiyo hakem heyetine ve son olarak ikamet ettiğimiz hakem heyetine başvurmak mecburmu işlerin daha hızlı yürüyebileceği daha sakin bir ilçede başvursak olurmu kesin bir kural mıdır bu ? malum kadıköy çok yogundur sanırım başlarından sağmak isteyebilirler ?

Şöyle yapabilirsin,, aidat ücretlerinin kesildiği aylar,,Genellikle yılın belli aylarında olmaktadır,,bunu tespit edip,,ona göre ekstre isteyebilirsin,,
    Güvendiğin başka bir adresin varsa,,Ordan da başvuru yapabilmen lazım,denemekte fayda var (kendi düşüncem)

• bu arada sonuç alan arkadaşlarda haber verirse iyi olur tecrübelerinden faydalanmış oluruz
  • Arkadaşlar, bana da geçen yıl cardfinans 35TL, axess 52TL ve bu sene shop&miles 60TL kesmişlerdi Hiçbir ücreti iade ettiremediğim gibi ödeyip hemen o sinirle kartları kapattırmıştım.. Ekstrelere bir şekilde ulaştım ama kapattırdığım halde bu ödemeleri geri alma imkanım var mıdır? cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.. Konuyu açan arkadaşada ayrıca teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuMé®@NG -- 27 Aralık 2009; 12:07:28 >

• ben ekstreleri aldım garantiden. ocak ayında kesiliyor. ben biraz bekleyeyim 2010 u da alayım barı öyle gideyim. :D sorun çıkmaz inş. eksterelerde türkçe karakter sorunu var onları düzeltsem ii olcak gibi :D
  • arkadaşlar bende tüketici hakem heyetine bir arkadaşla beraber gittim. arkadaşın kredi kartın üyelik ücretinin geri ödenmesinin yazışmalarını yapmak için ordakai çalışan memurlar bize şunları söylediler. eskiden hertülü şikayette paraları bankalar iade ediyorlarmış. mahkemenin kararını emsal göstererek. fakat bakanlığın aldığı bir karara göre bankaların eline bir koz verilmiş. vaktim olmadığı için yönetmeliği alma fırsatım olmadı. bu karar doğrultusunda bankalar kendilerine gönderilen bu iptal taleplerine karşı dava açıp kazanabiliryorlarmış. ve kazandıkları takdirde mahkeme masrafları kaybedene yüklendiği için baya bir sorun oluyor. bana söylediklerini aktarıyorum. 500 tl gibi bir masraf çıkar dediler. ve özellikle büyük bankalar karşı dava açıyorlarmış.

gözünüzü korkutmak gibi olmasın ben 1 kuruşumun bu kan emicilere gitmesini istemem. en güsel sonuç bilinçli tüketici olup gerekirse k.kartlarını kapatmak. ben hepsini kapattım. gittim üyelik ücreti almayan bankadan kredi kartını aldım kafam çok rahat.

• Garatinin vardı bende iptal ettirdim gittim asyacard aldım o mutlu ben mutlu...
  • nasıl dava açıyor ki. ben istiyorum verdigim parayı bana ne hakla dava açıyor ki . pek anlamam ama bana ne diyerek dava açaçak aldıgım ücreti geri istiyor diye dava açılır mı ? vermez olur biter :D ne yapmalı sizce ?
  • Biraz önce Yapı Kredi'yi aradım.

Daha önce de hesap işletim ücretine itirazım olduğunu ancak geri dönüş olmadığını,
    bu kez konuyu hakem heyetine götüreceğimi belirttim.
    Geçmişe dönük hesap hareketlerimi e-posta olarak istedim.

Görevli ancak 6 aylık görebileceklerini, kalanına şubeden ulaşılabileceğini söyledi,

Sonrasında biraz beklememi istedi ve şubeden de ancak son 2 yılın dökümünü alabileceğimi söyledi.

Ancak benim bahsedilen hesabım 4 yıldan eskidir.

Yarın sabahtan şubeye gideceğim ama gitmeden bu konuyu size sorayım dedim.

Bu 2 yıldan eskiye dönememe konusu doğrumudur??

yoksa yine ALAVERE DALAVERE yapılıyorda haberimiz mi yok???
  • garanti telefondan bana 2007'den bugüne kadarkileri gönderdi.
    diğerleri için de talep yolladı.
  • ben garantiyi 3 defa aradım hep eksikti ama işte 3. de hepsini istedim dedim olmuyo yarım yarım. bekledim yollayana kadar :D
  • şu anda müşteri hizmetleri ile görüşüyorum, tek tek extrelerime bakıyor,mailime gönderiyor,
    benim şöyle bir durumum var 50 lira kart kullanım ücreti adı altında benden kesinti yapıldığında bunu belirttiğimde harcama sözü alarak (sözünüze bonus kamp.) sürekli kesilen tutar kadar bonus yüklenmişti acaba bu sorun teşkil edermi, yada biz size geri ödemeyi bu şekilde yapmıştık diyebilirlermi merak ediyorum.??
  • bu arada görüşmem bitti ve tam 12 dakika sürdü , ayrıca bende müşteri temsilcisiyle yaptığı görüşmemi kayıt altına aldım (se k750 :)
    gelişmeleri buradan paylaşırım
  • şimdi finansbankı aradım, sadece faks şeklinde gönderbiliyoruz dediler. ona faks kaadı mı yeter, bitmez ki o, en az 6 yıllık ekstre göndericekler. 72 ekstre ve de genelde 2 sayfa oluyor onlar toplamda 150 sayfa faksla bitmez, 3 aylık gönderebiliyoruz hemen dediler, ben onu zaten internet bankacılığından görebiliyorum. Saçmalığın daniskası. neyse bakalım, ben en iyisi faksı bilgisayara bağlıyayım bilgisayara atsın direk. Yada bu faksı birisi tek tek çekecekmi anlamadım gitti, benim gibi 10 kişi isteye kafayı yer o faksı çeken arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.