Şimdi Ara

Kredi kartım dolandırıldı (10000tl) :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iki hafta önce finans bank kartımdan 900 tl alışveirş yapılmıştı bankaya söyledim hemen iptal ettirdim daha sonra tekrar kart çıkartıldı, daha kartı yeni kullanmaya başladım 10000 tl harcanmış tekrar iptal ettirdim, savcılığıa başvurdum. Otellerde harcanmış, antalyada bi dandik benzin istasyonundan benzin alınmış ben şimdi napacağım bu çok fazla bi para sonucu ne olur lütfen yardım edin

• Kartla nasıl yapıyorlar kopyalamışlar mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunluk harcama limitini niye düşük tutmuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık kredi kartı kullanmayacağım zaten insan başına gelmeden bilmiyor
  • Ben günlük harcama limitini en alt seviye olN 150 liradan tutuyorum internet alışverişini de sadece kullanacağım zaman açıyorum. Alınabilecek tüm önlemleri almak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: ataberkk

Ben günlük harcama limitini en alt seviye olN 150 liradan tutuyorum internet alışverişini de sadece kullanacağım zaman açıyorum. Alınabilecek tüm önlemleri almak lazim

günlük harcama limiti diye bir şey yok kredi kartında. Enparada o seçenek var sadece benim bildiğim.

• Atm de şifre girerken elinle kapatıyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ataberkk

Ben günlük harcama limitini en alt seviye olN 150 liradan tutuyorum internet alışverişini de sadece kullanacağım zaman açıyorum. Alınabilecek tüm önlemleri almak lazim

Bekarsın galiba, 150 liraya markette iki poşet dolmuyor artık. Ya da benzin vs vs

• Günlük 150 harca demiyorum. Yüksek harcayacaginiz zaman gir internete limiti arttir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.