Şimdi Ara

Akbank Kredi Kartımı İptal Ettirmek İstedim 100 Tl chip para verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kartımı iptal ettirmek için aradım kendileri sınırsız sürede kullanabilceğiniz 100 tl chip para hediye veriyoruz dediler bende kapattırmadım sizce iyimi bu arkadaşlar bir de bu chip puanları her yerde kullanmak mümkün mü?

• Beleş mala can gurban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ePeP

Beleş mala can gurban

Eyv :) Çok iyi oldu ama bu chip puanları her post cihazında kullanmak mümkün mü yoksa sadece akbank mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orjnll -- 16 Temmuz 2016; 10:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjnll

quote:

Orijinalden alıntı: ePeP

Beleş mala can gurban

Eyv :) Çok iyi oldu ama bu chip puanları her post cihazında kullanmak mümkün mü yoksa sadece akbank mı?

Yakit istasyonlarinda almadan once sorun bazılarında olmuyor tabiii,şok happy center kipa pehlivanoglu benim aklima gelenler bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adese n11.com da da kullanabilirainiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.07.2016 tarihinde axess kartımdan şüpheli 3 adet toplamı 210-220 TL olan harcamalar yapılmış, hepsinde de harcama yeri olarak ttnet a.ş. gözüküyor. Provizyon aşamasındayken bankayı aradım iptal istedim, iptal edemiyoruz dediler (dilekçe istediler, ertesi gün gönderdim.) . Kartı iptal ettirdim ve yeni kart tanımlandı, daha sonra internette bakındığımda ttnet a.ş. harcama gözüken bir sürü akbank kredi kartı sorunu gördüm özellikle son 1 haftada. Tekrar bankayı aradım, henüz elime ulaşmayan kredi kartını yine iptal ettirdim, 100 TL chip para teklif ettiler, kabul etmedim. Bir sürü chip para kampanyasından yararlandım, en efektif kampanyaları akbank veriyordu fakat ciddi bir güvenlik sorunu oluştu kafamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdoganBulutt

18.07.2016 tarihinde axess kartımdan şüpheli 3 adet toplamı 210-220 TL olan harcamalar yapılmış, hepsinde de harcama yeri olarak ttnet a.ş. gözüküyor. Provizyon aşamasındayken bankayı aradım iptal istedim, iptal edemiyoruz dediler (dilekçe istediler, ertesi gün gönderdim.) . Kartı iptal ettirdim ve yeni kart tanımlandı, daha sonra internette bakındığımda ttnet a.ş. harcama gözüken bir sürü akbank kredi kartı sorunu gördüm özellikle son 1 haftada. Tekrar bankayı aradım, henüz elime ulaşmayan kredi kartını yine iptal ettirdim, 100 TL chip para teklif ettiler, kabul etmedim. Bir sürü chip para kampanyasından yararlandım, en efektif kampanyaları akbank veriyordu fakat ciddi bir güvenlik sorunu oluştu kafamda.

valla dostum güvenlik açığı diğer banka kartlarında da var yani bunu şirket olarak bağdaştırma çeşitli yöntemlerle senin haberin olmadan bu işleri sızma işini yapıyorlar ama artık gözleri yüksek meblağlalarda onun için dikkatli olmak lazım özellikle internet ortamında...valla teknik olarak bir sonuca ulaşamadıysan hukuki yollara ve tüketici haklarına ve hakem heyetlerine başvur tabii sonuçlanma süresi uzun olacaktır yinede hakkını aramalısın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orjnll -- 20 Temmuz 2016; 17:18:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.