Şimdi Ara

kredi kartımdan steam harcaması yapılmış !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kredi kartımdan bugun bilgim dışında 50 usd-10usd-5 usd-5usd tutarlarında steam harcaması yapılmış.

Bankayı aradım kartı kapattırdım. Yarın da şubeden harcama itiraz dosyası dolduracağım.

Steama ticket açtım beklemedeyim.

Bunların dışında yapmam gereken bir işlem var mıdır ?

Bu aralar bu olaylar çok sık olmaya başladı , daha önce başına gelen ve çözebilen varsa , yada yorumu olan arkadaşım varsa lütfen bekliyorum.

çok teşekkürler.

• Dönem İçi İşlemler (USD)

İşlem Tarihi Kredi Kart No Açıklama Kazanılan Bonus İşlem Tutarı Taksit Sayısı
    xxxxxx nolu kartınıza ait dönem içi işlemleriniz
    15/08/2016 (*) zz STEAMGAMES.COM425952298 - 5,00
    15/08/2016 (*) <zz STEAMGAMES.COM425952298 - 10,00
    15/08/2016 (*) zz STEAMGAMES.COM425952298 - 50,00
    15/08/2016 (*) zzz STEAMGAMES.COM425952298 - 5,00

Thank you for contacting Steam Support.

I was able to locate the charge(s) and they were already caught and refunded by a fraud representative. It appears that your credit card information is compromised. We would recommend that you contact your bank or credit card company to have the card number cancelled.

Since the refunds were processed within 24 hours of the purchase, the original transactions were cancelled. Steam has not received any funds for this purchase.

Once the bank reconciles your account and sees that we have not collected funds for these transactions, the charges should drop-off your bank or credit card statement. This process may take several weeks depending on the bank.

If the charges don't drop off your bank statement you will need to contact your bank/credit card company and have them release the funds.

Thank you for bringing this to our attention.

Sanırım paramı alabileceğim banka kıllık çıkartmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 16 Ağustos 2016; 3:45:07 >

• Banka sıkıntı çıkarmaz.

Steam bu tür olaylarda paranı masaya vuruyor ve sana veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun banka iademi gerçekleştirdi arkadaşlar.

ilginiz için tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.