Şimdi Ara

Kredi kartının hangi bilgileri önemli ? acil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    internette kredi kartı bilgilerinin hangileri önemli
    Steam ile ilgili bir sorun yaşadım ve kanıtlamam için bazı bilgiler istediler
    bunlar ;
    1) son kullanma tarihi
    2) Sahibinin adı
    3) kredi kart numarasının son 4 harfi
    4) Hangi çeşit olduğu ( master card, ... vs )

sadece bunlarla alış veriş olur mu.

• Onlar alışveriş yapmak için yeterli değil. Kart numarasının tamamı ve şifre de gerekli. Gerçi bazı durumlarda şifre olmadan da oluyor.

Kartın üzerindeki ismi, kartın logosunu ve son dört rakamını verebilirsin.
  • Evet bende öyle hatılıyorum, ya full credi card numaraları girilcek
    ya da bu şekilde girilip arkadaki güvenlik sayısıda girilcek 3 haneli, o olmadan bir şey olmuyordu sanırsam
    ama tabii ki araştırmakta fayda var
  • İnanma arkadaşım, büyük bir ihtimalle aldatmaya çalışıyorlar seni.
    Alışveriş sırasında istenen bilgiler, kredi kartı numarası, CCV kodu, son kullanma tarihi ve kart sahibinin ismi.

Senin kredi kartı bilgilerinden onlara ne ki, esktreyi gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

İnanma arkadaşım, büyük bir ihtimalle aldatmaya çalışıyorlar seni.
    Alışveriş sırasında istenen bilgiler, kredi kartı numarası, CCV kodu, son kullanma tarihi ve kart sahibinin ismi.

Senin kredi kartı bilgilerinden onlara ne ki, esktreyi gönder.

Şimdi şöyle bişe var, steam accountumun bilgilerini kaybettim şifre, secret asnwer hatırlamıyorum, bunlar olmayınca hesaba giriş olmuyor,
    bende bunları steame bilgi göndererek bana bildirmelerini istedim, onlarda mail yolladılar, steam hesabımın bilgilerini kanıtladım şimdi sıra aldığıma dair kanıtlamamı istediler ubnun için yolda, neyle satın aldıysam onu bildirmem, credi kartımı , paypal mı , yoksa dışardan mı , kredi kartıyla alınca bu bilgileri göndermem lazım mış. bende steame güveniyorum sonuçta, oyun camiasının lideri konumunda satışlarda. güvenli bir şirket, uzun yıllardır hizmet veriyorlar.bende güvendim bakalım cevap bekliyorum şuan, 12 saat içinde cevap veriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.