Şimdi Ara

kredi kartıyla dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazanasci -- 19 Temmuz 2018; 14:36:26 >

• Şimdi karsi tarafin ismini, cep numarasini bile bilmeden kalkip kredi karti bilgilerini paylasiyorsun. Doğru mu anladım?

Üstüne bir de SMS ile gelen şifreleri de bu hiç tanimadigin adama bilerek veriyorsun. Bu da doğru mu?

Karşıdan hiçbir şekilde bir fatura bir fiş kestirmiyorsun bu da doğru anladığım kadarıyla.

Hiç tanımadığın birine bunları yapıyorsan devletin polisini savcısını boş yere meşgul etme kardeşim. Sen bu kadar aptal olabiliyorsan bu devletin ya da bankanın seni koruyacak pek bir imkanı yok.

Eğer gorustugun adam ile ilgili elinde bir bilgi varsa (nick olabilir.) Mesela bir forumdan ulastiysan, forum yoneticileriyle irtibata gecip bilgilerini almaya calisabilirsin. Eline gecen bilgiler en fazla mail adresi ve ip adresi bilgisi olur benim dusuncem kisinin adi veya numarasi falan da yazili olabilir. Bu yolu bir dene bakalım.
  • önce para sonra iş.
  • nasıl bir dolandırılma oldu anlatırsan hem çözüm bulunabilir hemde bilinçlendirme yapmış olursun.
  • Ramazanasci R kullanıcısına yanıt
    Şimdi karsi tarafin ismini, cep numarasini bile bilmeden kalkip kredi karti bilgilerini paylasiyorsun. Doğru mu anladım?

Üstüne bir de SMS ile gelen şifreleri de bu hiç tanimadigin adama bilerek veriyorsun. Bu da doğru mu?

Karşıdan hiçbir şekilde bir fatura bir fiş kestirmiyorsun bu da doğru anladığım kadarıyla.

Hiç tanımadığın birine bunları yapıyorsan devletin polisini savcısını boş yere meşgul etme kardeşim. Sen bu kadar aptal olabiliyorsan bu devletin ya da bankanın seni koruyacak pek bir imkanı yok.

Eğer gorustugun adam ile ilgili elinde bir bilgi varsa (nick olabilir.) Mesela bir forumdan ulastiysan, forum yoneticileriyle irtibata gecip bilgilerini almaya calisabilirsin. Eline gecen bilgiler en fazla mail adresi ve ip adresi bilgisi olur benim dusuncem kisinin adi veya numarasi falan da yazili olabilir. Bu yolu bir dene bakalım.

• hocam tamda yurtdışına gidicektim keşke bana denk gelseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

hocam tamda yurtdışına gidicektim keşke bana denk gelseydin.
    hocam komik mi bu şimdi insanız bir hata ettik yeter artık bir şey demeyin lütfen yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı
  • müşteri hizmetlerini arayıp harcama itirazında bulundun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

müşteri hizmetlerini arayıp harcama itirazında bulundun mu?
    bulundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazanasci

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kaç para kaybettin?
  • Skype de ne iş yapıyordun?
  • banka o parayı hayatta geri vermez, emin ol o itirazın 3 ay bekletilip sonra ret edilir. Savcılığa yada BDDK ya versen yaptığın şey yasal değil, herhangi bir hak iddia edemezsin.

o yüzden geçmiş olsun yapacak bir şey yok
  • Ramazanasci R kullanıcısına yanıt
    Tanıdığım bir avukat var bu siber suçlarla ilgili davalarla ilgilenen ama 370 lira için dava açmıyacağın için numarasını vermeyeceğim. 370 liranı kendi ellerinle vermişsin. Hırsızın hiç mi suçu yok muhabbetini açmaya bile hakkın yok çünkü olayın iyi niyetli olmadığı adamın senden kredi kartı bilgilerini almasından belli oluyor. Bu olayda suç tamamen sende. KREDİ KARTI BİLGİLERİNİ HİÇBİR ORTAMDA VERMEYECEKSİN!
    Sana ders olsun.
  • Kendi rizanla bu bilgileri verdiginden dolandiriciliga girmez. Savci vs kimse ugrasmaz bunla.
  • Suc sende hocam

Tek ihtimalin git adalet sarayının önünde fotograf cek kendinin adamın numarasına gönder ve " aldıgın itemleri güle güle kullan yakında morale ihtiyacın olacak " yaz

Çaldıgı para ile item alıyorsa boş beleş cocuk yada bir halta sap olamayan birisidir geri vites yapar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.