Şimdi Ara

kredi masrafı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mart ayında halkbankasından konut kredisi çektim kredi araştırması yaparken maksimum 2000 tl masraf alacaklarını(herşey dahil) söylediler ama iş ciddiye binince dask da dahil 3000 tl aldılar.bununla ilgili birkaç sorum olacak lütfen yardımcı olurmuısunuz?

1) bu paranın 1250 tlsi dosya masrafı sadece bunun için mi başvurabiliyoruz expertiz ipotek ücreti hayat sigortası filan ücretlerinide alabiliyormuyuz?
    2)bankadan krediyi çekerken kredi ürün bilgi formu aldım neye ne kadar ücret aldıklarını gösteren bir belge.bununla başvuru yapabilirmiyim thh ye?
    3)birde 28 mayısta sanırım yeni çıkacak bir yasa ile büyükşehirlerde 3000 tl ye kadar olan masraflar için tüketici heyetine başvurabilecekmişiz bu doğru mu?

konu ile ilgili bilgi sahibi olup cvp veren arkadaşlara şimdiden teşekkür

• dosya masrafı ile ilgili yazdığınız şikayeti gördüm.Ben de konuyu yakınlarımdan duydum,
    her konuda sıfır masrafla,%100 takip gösteren Avukatımız Hasan Bey'i size tavsiye ediyorum. çok kolay, sadece noterden vekalet masrafınız var,gerisi avukatın takibinde. o da kendi parasını bankadan alıyormuş.2 ay içinde 3500 lira aldım,hiç üşenmeyin 200 tl bile olsa uğraşın. Avukat Hasan Önen'in numarası 05354410001
  • yargıtay kararı gereğince konut kredilerinden alınan dosya masraflarını geri alabilirsiniz avukat tutmaya da gerek yok
    önce tüketici hakları hakem heyetine gidin oradan sizi yönlendirecekler
    bankaya yazı yazıp istiyoruz banka vermiyor sonra hakem heyeti karar veriyor
    banka bu karar sonrası ya mahkemeye dava açacak yada ücreti ödeyecek.
    özel bankalar ücreti ödüyor ama kamu bankaları mahkemeye başvurma yöntemini tercih ediyor ama sonuçta yine siz kazanıyorsunuz
    banka sadece işi yokuşa sürüyor bu süreçte sizi bıktırmaya çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.