Şimdi Ara

Kredi mi? Kredi kartı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Tam 500 lira borcum var ve 2 hafta vaktim var. Kredi kartı başvurusu mu yapsam, 2000 lira kredi mi çeksem daha yararlı olur tecrübeli arkadaşlar, ağabeyler? Sanırım bonnus genç 500 lira nakit avans veriyor. Geçen başvurdum, öğrenciyim ve belgeli gelirim yok dedim. Ailenizin haberdar olması ya da kefil ayarlamanız lâzım dediler. Ailemin haberi olsa zaten 500 lira verirler haberleri olmaması lazım. Kredi çekicektim 2000 lira gerçi onun için de kefil istediler. Fakat reklamlarda "Kefilsiz, şartsız herkese 2000 lira kredi" diye bağırıyorlar. Lütfen yardım edin vaktim kısıtlı başvuru yapıcam da sonuçlanıcakta en fazla 5 gün uzatabilirim borç süresini, sizce bana kredi ya da kredi kartı verebilecek banka var mı? Varsa hangisi daha mantıklı olur kart alırsam kullanmam sanırım büyük ihtimâl pek güvenemiyorum kendime çünkü.

• tek kartın mı var ? kartını alalı 1 sene doldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

tek kartın mı var ? kartını alalı 1 sene doldu mu?

Hocam Akbank NEOcard'a sahibim. Öğrenci kartım. Dedem arada para atar, ailem yollar. Aynı zamanda alışveriş yapılabiliyor. Fakat kredi kartım yok. 1 sene oldu ama alalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: little_demon

quote:

Hocam Akbank NEOcard'a sahibim. Öğrenci kartım. Dedem arada para atar, ailem yollar. Aynı zamanda alışveriş yapılabiliyor. Fakat kredi kartım yok. 1 sene oldu ama alalı.

kredili mevduat hesabı sizinki ozaman.bakiyeniz -500 olarak görünüyordur. -500/100*2,02 den bi 10 lira faiz gelecek.asgari ödemesi kmh de nasıl tam vakıf değilim o uygulamaya yanlız 100-200 tl hesabınıza yatırırsanız en azından bir sıkıntı problem yaşamazsınız.

• eğer eksi bakiyedeyse diğer bankalar da bunu görür ve kredi kartı başvurusunu onaylamaz ayrıca kredi de vermez.
  • quote:

quote:

quote:

kredili mevduat hesabı sizinki ozaman.bakiyeniz -500 olarak görünüyordur. -500/100*2,02 den bi 10 lira faiz gelecek.asgari ödemesi kmh de nasıl tam vakıf değilim o uygulamaya yanlız 100-200 tl hesabınıza yatırırsanız en azından bir sıkıntı problem yaşamazsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

eğer eksi bakiyedeyse diğer bankalar da bunu görür ve kredi kartı başvurusunu onaylamaz ayrıca kredi de vermez.

Fakat benim borcum banka kartına değil. Bireysel bir borç. Yani -'de falan olduğum yok zaten kart -'ye inmiyor. Ben kendi borcumu banka yardımıyla kapatmak istiyorum fakat bana kredi ya da kredi kartı verirler mi diyorum. Ve verirlerse hangisini almam daha mantıklı olur diye soruyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

eğer eksi bakiyedeyse diğer bankalar da bunu görür ve kredi kartı başvurusunu onaylamaz ayrıca kredi de vermez.

Fakat benim borcum banka kartına değil. Bireysel bir borç. Yani -'de falan olduğum yok zaten kart -'ye inmiyor. Ben kendi borcumu banka yardımıyla kapatmak istiyorum fakat bana kredi ya da kredi kartı verirler mi diyorum. Ve verirlerse hangisini almam daha mantıklı olur diye soruyorum.

bankalar senin kredi notunu da görüyor çünkü borçlarını zamanında ödemeyince notun düşüyor
    bu nedenle senin not düşüşünden kredini/borcunu veya kart borcunu zamamnında ödeyemediğini de anlıyorlar.
    avantajix üzerinden bankpozitife başvur bakalım ne gibi cevap gelecek onay gelirse avantajixten 140 TL geri iade alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birader sen türkçe ifade etmeyi öğrenirsen memnun olacağım.öncelikle. herhangi bir kredi kartın yok ise. 500 tl nakit paraya ihtiyacın varsa.4 yıllık bir fakultede okuyorsan git yapıkredi bankasına play kredi kartına başvur.kartınıda şubeye iste daha çabuk gelir. 1000 tl limit veriyorlar. 500 tl lik kısmı için nakit avans çekersiniz olur biter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.