Şimdi Ara

Kredi Nakli Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okul değiştirdim ve kykdan kredi almaktayım. Yeni okuluma kayıt olduğum tarihi gösteren belge elimde var fakat eski okulumdan ilişik kesti belgesi yok, okulu aradığımda bunun e-devlet üzerinden alabileceğimi ve onu kyk'ya gönderebileceğimi söylediler yani bana ilişik kesti belgesi göndermiyorlar.

Bu e-devlet üzerinden nereden alınıyor? Ayrıca sadece yeni okulumdan aldığım belgeyi göndersem kredi nakli yaptırırlar mı?

• eski okuldan ayrıldığıma dair belge istedim vermedi, bende yeni okuldan öğrenci belgesi aldım orda kayıt türü merkezi puanla yatay geçiş yazıyor o yeterli olur dedi bana öğrenci işleri, dilekçe ve yeni okuldan öğrenci belgesiyle gönderdim geçen gün kyk'dan kağıt geldi 1 ay içinde dönüş yaptılar, kredi nakil isteğiniz yeni okulunuza gerçekleşmiştir kasımdan itibaren yeni okulunuz üzerinden yatacaktır diye, işin ilginç yanı yazı 1 kasımda yazılmış imza atılmış falan bana daha yeni ulaşıyor hadi onu geçtim yazı yazıldığında benim kredi daha yatmamisti, (kredim 8'inde yatıyor hep) yani yazıda da belirtildiği gibi yeni okul üzerinden yatması gerekirdi ama yine eski okul üzerinden yatti, kyk desteğe yazdım twitter'dan işte yoğunluk falan var arada bakın güncellenir dedi hala güncellenmedi, inşallah bi aksilik olmaz aralık kredisi de yatar

bence hiç vakit kaybetmeden yeni okuldan aldığınız öğrenci belgesiyle dilekçeyi gönderin, yalniz öğrenci belgesinde kayıt türü merlezi puanla yatay geçiş diye bölüm var mı bi kontrol edin öyle gönderin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.