Şimdi Ara

E-Devlet başvurusu ile emeklilik sürecinde banka hesap numarası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-Devlet üzerinden yaptığım başvuru 3 ay sonunda zar zor sonuçlandı. Normalde daha da çok bekleyecektik ya neyse...

Süreç sonuçladı, maaş bağlandı görünüyor. İlk maaşı günlük ödemede biriken olarak bankadan çekmeye gittim. Konuyu açıkladım, emekli maaş çekme hesabı oluşturuldu.

Buraya kadar her şey normal ancak bankadaki görevli emeklilik bilgilerimde maaş ödemesi olarak görünmediği için promosyon tanımlayamayız dedi. Peki dedim bekleriz.

Ancak yeni yatan maaş da günlük ödemeler kısmına yatmış ve ödeme detayının hesap numarası bölümünde yine ilk yaptığım maaş çekimi gibi TCKN ile para çekilecektir yazıyor.

Maaşım yatırılsın diye açtığım hesaba otomatik yatırılması gerekmiyor mu? Bankadaki görevli bunun böyle olacağını söylemişti ama işlemlerde bir eksiklik var gibi görünüyor. Bunu E-Devlet üzerinden düzeltmem mümkün mü? Tekrar bankaya mı gitmem gerekiyor? Yine günlük ödemede görünüyor derlerse?

Yani aylık bilgisi ya da diğer bölümlerde bile ödeneceği banka ve hesap numarası bilgilerinin olması gerekmiyor mu? Tüm bu bilgiler E-Devlet üzerinde boş olarak görünüyor.

---

Ekleme: Sorun bugün itibariyle çözüldü. Banka ikinci bir maaş hesabı tanımladı ve E-Devletteki maaş otomatik oalrak buraya yattı. İlk açılan hesap niye maaş hesabı olmadı onu bilemiyorum ama şu an sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazzzz -- 26 Aralık 2024; 16:47:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.