Şimdi Ara

Kredi Notum Düşük ( Kredi Çıkmıyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler benim kredi notum 1155 olarak çıktı ( Az Riskli ) 1900 üzerinden ve bankadan kredi çekmem gerekli ama kredi notumdan dolayı vermiyor . Gelecek ay araba alacağım o yüzden mecbur gelecek aya kadar yükseltmem lazim bunun için ne önerirsiniz ?

enparada 750 liralik ek bakiyem var ve onun 320 lirasini kullandım şuan eksi -320 lira bakiye gözüküyor
    Garanti bankasinda kredi kartım var 470 lira bakiye ve şuan o bakiye dolu taksitli alişverişlerim var.(bu ay ödemeyi önceden yaptım ve limit düşürdüm) o yüzden 470 lira bakiye ve hepsi dolu olarak gözüküyor.
    cepteteb kredi kartım var 500 lira bakiye 242 lirasi boş 225 dolu bunun 77 lirasi taksitli dönemiçi 177 lira borç var

ödeme tarihçesinde ki en olumsuz durum : Kanuni Takip yaziyor ( Bu ne demek oluyor ?? )

Temmuz 1 ' de maaşim ile enpara -320 kapatabiliyorum , Garanti bankasinin önceden ödemesini yaptım yani 1 temmuzda ödemem yok sadece temmuz ayi içindeki ödemem dönemiçi olarak düşücek yani bakiye 470 lira olup borç 110 lira olacak (kullanılabilir bakiye 0 yani) , Cepteteb 177 liralik kredi karti borcuna ödeyip 419 lira kullanılabilir bakiye 81 lira ödeme kalıcak.

Yani ay başi sadece cepteteb'e 81 lira borcum ve garanti kredi kartina ay içi 110 lira borç toplamda 470 lira borcum kalıcak

Çok acil önerilere açığım :)

Güncellemeler :
    * Garanti Bankasi Kredi Karti Limitimi : 1000 TL olarak güncelledim.
    * Akbank Kredi Karti istedim. Kullanilabilir Limit : 3.940,00 TL ( Normal Axess istedim AXESS PLATINUM MASTERCARD onaylandi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 17 Haziran 2016; 19:06:33 >

• daha önce bir borcunuz icralık olmuş ondan dolayı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç icralik olmadim ki son 5 sene en fazla 3 yada 4 kere son ödeme tarihini 1 yada 2 gün geçirmişimdir kredi kartımın başka zaten kredilerimi tam zamanında ödedim 5 senede 3 kredi çektim zaten onlarda 1 si 1000 liralik 2 tanesi 2000 lira 2 sini 2 ay içinde ödeyip kapadım bitanesinide 1000 tl lik olanida 10 ay içinde kapadim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 17 Haziran 2016; 1:18:49 >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    kanuni takip yazıyormuş kredi notunuzda. icraya düşmediyseniz kanuni takip nasıl olacak ki, bilmediğiniz bir borcunuz vs. olabilir mi? diğer türlü kanuni takip yazmaması gerek.

• Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    Hocam borç gözükmüyor ama o evraklarda bütün borçlar gözüküyor normalde :/

• Güncellemeler :
    * Garanti Bankasi Kredi Karti Limitimi : 1000 TL olarak güncelledim.
    * Akbank Kredi Karti istedim. Kullanilabilir Limit : 3.940,00 TL ( Normal Axess istedim AXESS PLATINUM MASTERCARD onaylandi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 17 Haziran 2016; 19:06:42 >
  • Kanuni takip=gara liste,,,,,,

Girmesi 1 gün , çiıkması ortalama 5 sene......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kredi kartı limitiniz kaç bin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Kanuni takip=gara liste,,,,,,

Girmesi 1 gün , çiıkması ortalama 5 sene......

Hayir anlamıyorum madem kanuni takip e girdim neden girmişim ne zaman girmişim yazmiyor ? Daha 2 ay önce 2000 TL kredi çektim ve 2 ay içinde kapattim . Bunlar neye dayanarak sokuyor ?

• Onları b iliyosundur zaten yazmalarına gerek varmı??

Bundan sonra ödemelerini daha sıkı takip et.....5 sene fazla uzun bir süre deil.......

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç bir zaman icralık yada dosyalık olmadım en fazla 3 yada 4 kere k.k son ödememi geçiktirmişimdir. Bu yüzden mi yani kara listedeyim ?

• Herıld yani......Bi gün daha geçti....Sayılı gün tez geçer......

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Ah be hocam morallarimi bozdunuz:(

arkadaş saçmalamış. bakmayın ona

kredi kartının son ödemesini geçirmeyle kara listeye falan girilmez.

90 gün sonra girersiniz kara listeye
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Hocam başka türlü nasıl girebilirim kara listeye anlam veremedim , dün o kadar düşündüm 3 sene önce mağazanin birine abim için hesap açtirmıştım 9 taksit 1000 liralık onun ilk 3 taksidini ödeyememiş sonra ben gidip hepsini kapatmıştım acaba onlar vermiş olabilir mi ?

yok sanmıyorum.

aavukata icra takibine falan girmediğiniz de kara listeye girmezsiniz.

hatalı kayıt oldugunu düşünüyorsanız itiraz edin findeks raporuna.
    Hocam heh işte bana bu gerekli hatalı kayıt var , hocam cepteteb bankası üzerinden aldım kredi notumu hangi firma acaba ? Yada kiminle irtibat halinde olmam gerekli ?

birde findeksin kendi sitesi uzerinden rapor alın.

yanlış hatırlamıyorsam bankadan alınan raporlarda kayıtların hangi bankaya ait oldugu görmüyordu sadece a b c d gibi gorunuyordu. Ben yıllar önce almıştım öyleydi değiştiyse bilmiyorum.

Findeks üzerinden alın orda açık açık hangi bankaya ne kadar borçlu oldugunuz çıkıyor.
    Risk Raporumdaki Bilgiler Hatalı, Ne Yapmalıyım?
    Risk Raporundaki bilgilerin doğru olmadığını düşünüyorsan, hemen bu linkteki formu kullanarak raporundaki hatanın giderilmesini sağlayabilirsin. Buradan yapacağın bildirimler 24 saat içerisinde sonuçlandırılıp işlemin tamamlandığına ilişkin bilgiler e-posta adresine iletilir.

findeks.com --SSS
    Evet bahsettiğiniz gibi hocam hangi bankaya olduğu yazmiyor , hemen findeks e bakıyorum hocam , geri dönüş yapacağım

Kayıt olurken
    E008 - Tek Kullanımlık Şifre (OTP) iletilemedi
    Diyor hocam ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.