Şimdi Ara

Kredi Notum Düşük ( Kredi Çıkmıyor ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hiç bir fikrim yok bankalardaki güncel. Cep numaranızı alıyor sanırım numaranız güncel mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Evet güncel hocam

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum hocam onu o zaman isterseniz pazazrtesi telefonla ulaşın sorun.
    Findeksi aradım hocam çözüm yok
    Bankayı aradım çözüm yok
    Akbank maaş hesabım oradan aldım findeks kredi raporunu mail attılar ama mobildeyim anca sabah işten çıkınca eve geçeceğim o zaman görebilirim

Hocam cepteteb den gelen rapor ile aynı rapor akbanktan gelen.Yani orjinal siteye bir şekil üye mi olmamız gerekli?

• E devlet üyeliğin varsa, uyap'tan hakkında açılan dava ya da açılan icra var mı, varsa hangi bankadan icraya verildiğini öğrenebilirsin. Hangi bankada sıkıntı olduysa şubeye git ya da müşteri hizmetlerini ara görüş, kayıt açtır. Neden yasal takibe alındın, detaylı olarak bilgi verirler, hatalı olduğunu düşünüyorsan Kkb güncellemesi yaptırabilirsin. Yasal takip yani kara listeye alındıysan 5 sene sonra kaydın silinir. 5 sene geçtikten sonra Kkb sıfırlanır yeniden kredi puanını arttırman gerekir.

• miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    E devlet-uyap portali-mahkeme dava dosyası sorgulama-Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır.

Yanlış mi sorguladım hocam ?

doğru sorgulama.

adınıza kayıtlı elektrik su cep telefonu vb faturalarda sıkıntı yaşadınız mı peki? bildiğim kadarıyla bunlarda findeksi etkiliyor.
    Adima kayitli sadece cep telefonu var hocam . oda aylık 30 lira geliyor otomatik ödemem var .
    Findeks ile görüştüm sabah bu konu hakkında hocam telefonda ki arkadaşta herhangi bir probleminiz gözükmüyor dedi
    Mail atmami istedi mail olarak pdf dosyasını attim.
    Pazartesi günü gerekli birim ile görüşüp size dönüş yapacağım dedi
    Öğrenelim çünkü herşeyim tam takır acaba bilmediğim bir konu mu var bu zamana kadar kredi çekimi yaptım şuan 1000 tl bile vermiyorlar gerekli olmasa zaten umrumda değil isterse mor listeye soksun beni..
    o kara liste kaydı yanlış ise , ki öyle görünüyor, düzeltilirse alırsın sıkıntı olmaz.
    Hocam umarım sonucu bekliyorum:)

findeksten sonuç alamazsan bir şubeye git orda anlat derdini onlar ekranlarında daha detaylı görebiliyorlar , daha detaylı bilgi verirler.
    Çok iyi hocam bunu ögrenmem , nasılsa akbanktan aldim. Maaş müşterisiyim hemde gidip sorabilirim , teşekkür ederim size sonuçları bildireceğim

maaş müşsterisiyseniz, eger kara liste sorunu yoksa , rahatlıkla alırsınız krediyi sorun olmaz. şubeyle konustugunuzda kesin çözülür o mevzu
    Krediyi cepteteb den kullanmayı istiyorum hocam kendi bankam ile arasında 800 tl fark var

Maaş müşterilerine bankalar daha iyi teklifler verebiliyor yine De şubeyle bir görüşün mutlaka

İnternetteki kredi hesaplamadan bakmıştım yani Şubeden yüz yüze görüşürsek faizde değişiklik olabilir diyorsunuz hocam eee şu olay çözüldükten sonra ilk olarak şubeden bilgi almam mantikli:)

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

Maaş müşterilerine bankalar daha iyi teklifler verebiliyor yine De şubeyle bir görüşün mutlaka

Sabah banka ile gidip görüştüm hocam 1.24 ile anlaştık ama 2013 yılında yine akbanktan kredi kartim vardı o kanunu takip gözüküyorMuş sebebini göremiyorum dedi merkeze yazı yazıp size döneceğim dedi ama gün içinde aramadi yarin ben arayacağım
    Evet 2013 yılında kredi kartı kullandım ve çalıştığım firma garantiye geçince kartı kapadım ve taksitlerimi zamanında ödedim.borcum yoktu resmen şaka gibi. ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.