Çok detaylı bilgiler istiyor, paylaşmak doğru mu acaba |
Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden (6. sayfa)
-
-
BDDK tarafindan faaliyet izni verilmiş kuruluş ,beyanınıza ve kendi topladığı bilgiye göre sizi limit verebilmek için bilgilerinizi alıyor.Bankalardan daha az bilgi topluyor o yüzden merak etmeyin herhangi bir sorun olmayacaktır.Yukarıda yazılmış kullandığınızda kredili ürün olarak Findeks’e bildiren bir kurum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6. Taksit te iade oranı üst limitide belli olsa saat 11 de alışverişimizi yapsak
6 taksitli alışveriş mi yapmak lazım? yoksa alışverişi yapıyoruz uygulamada mı alışverişi 6 taksit yapabiliyoruz??
-
Ben taksitlendirme yapmamışım ama iyzico/amazon diye geçiyor kredimdequote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMamazonda 3d yok. taksitlendirme nasıl oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+1 ?
-
7500 tl limit verdi Hayret 11:00 gibi bir deneyelim bakalım.
-
6 ya kendisi mi bölecek anlayamadım ben tam olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Saat 11:00 de başlıcak
iphone 11de nfc kimlik taraması yapamadım nasıl yapabilirim ?
-
Hepsiburada sizin adınıza kart yoksa alışverişe izin vermiyor. Bu kredinin kartında izin veriyor mu ? Alışveriş yapan oldu mu ?
-
üst limit olacak mı acaba?
-
müşteri hizmetlerine sordum. üst limit yok diyor. ama kampanya şartlarında görmek daha iyi olurdu.
-
bu güzel haber valla, umarım dediğiniz gibi olur :) kart limitlerini zorlayıp altın alırız artık
-
ben gene de netleşmesini bekleyeceğim. zaten masraf eklerse ben mantıklı olamayabilir de. saat 11i bekliyor herkes :)
-
Amazon germany peki hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum denemedim orda. Amazon tr geçiyor fakat sıkıntısı böyle kampanyada amazonun 3d sormadan ödeme geçmesi oluyor. Taksit seçmek için 3d adımına geçmek gerekiyor
-
adamlar ne güzel kampanya yapmış. daha kampanya başlamadan kampanya nasıl suistimal edilir muhabbeti dönmeye başlamış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X