Bi akıllı sensin ya zaten :D senin gibileri düşünmüyolar mı zannediyosun sence |
Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hepsiburada kullandım 3d secure ekranı şifre için gelen ekranda taksit seçeneği çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben şu olayı anlamadım, hesabı açtım herşey tamam 7500 de limit verdi , şimdi ben alışverişi hangi kartla yapmam gerekiyor, uygulamada kendi verdiği kartla mi yoksa sisteme ekleyeceğimiz kendi kredi kartimiz ile mi, bilen biri cevap verirse sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ki de kredim in size özel açmış olduğu sanal kart ilequote:
Orijinalden alıntı: antireisBen şu olayı anlamadım, hesabı açtım herşey tamam 7500 de limit verdi , şimdi ben alışverişi hangi kartla yapmam gerekiyor, uygulamada kendi verdiği kartla mi yoksa sisteme ekleyeceğimiz kendi kredi kartimiz ile mi, bilen biri cevap verirse sevinirim
Kart numarami göremiyorum, kart numaranızı görmek için kredim şifrenizi girin diyor ama şifreyi girince hata veriyor nasıl çözeriz
altında geçmez diye bir ibare var mı kampanyada?
-
Kalan borç yazıyor son taksidi öderseniz borç biter zaten normal kredi çekseniz de böyle yazıyor zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonradan maksimum kazanım diye bir şey icat ederler mi? Daha önce de kullanan var sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şifre oluşturmayı deneyinquote:
Orijinalden alıntı: antireisKart numarami göremiyorum, kart numaranızı görmek için kredim şifrenizi girin diyor ama şifreyi girince hata veriyor nasıl çözeriz
Şifreyi değiştirdim yine denedim yine aynı hatayı alıyorum hatalı şifre diyor, çözemedim maalesef
Altın alıp 6. taksiti sildirebilen oldu mu ?
-
-
yeni oluşturulan üyeliklerde kart bilgisinin görüntülenmesi biraz zaman alıyor ,şifreyi girince hata vermesi vs ,üyeliğin yeni olmasından.
-
Anladım cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim
hocam bu ekrana nerden ulaştınız.
-
Telefon vs alabilen oldumu kampanyadan hepsiden?
-
Anlamadığım bu adamların kârı ne bu işten. Ödeyemezse cokeriz hesabı mı
Reklam bütçesini böyle kullanıyorlardır belkide? maksat platformlarına yeni üye kazandırmak olabilir.
-
Hocam mh yazın canlı bağlantıdan, yardımcı oluyorlar hemen.
-
bu yüzde 85 oranı nasıl tamamlanıyor arkadaşlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X