< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden (10. sayfa)
-
-
Hocam son taksit olayını anlamadım ben. İade oranı tam olarak ne kadar? Mesela 6000 tl deki oran ne kadar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
limit yükseltme talebi yapan oldu mu
-
Hocam direkt 3d ekranında taksit vs gelmiyor bana tek çekim yapıp sonradan mı böldürüyor nasıl bir yol izlemeliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst limit belirtmemişler sonra kullanıcı aleyhine değiştiremezler.
HB DE ALIM YAPIYORSANIZ EĞER 3D İLE ÖDEME YAPTIĞINIZ YERDE SİZE SEÇENEK SUNUYOR EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALSAYDIM KEŞKE
-
HB hocam fakat üründen dolayı mı çıkmıyor siz nadir mi aldınız ahlat mı?
bende hepsiburada üzerinden aldım arkadaşlar sarı olandan 6 taksit yaptı son taksiti hediye ediyor değilmi kesin bende 6 taksitin parası gözüktü de son taksit kısmı boş değil yani.
-
Bende de böyle. Bakalım neler olacak:)
Trendyol geçerli dimi arkadaşlar?
hocam şimdi çözdüm olayı o son taksit boş diyen arkadaş ödeme planını atmış bende de öyle zaten 6. taksit ödeneceği için boş gözükür bütün kredilerde öyle sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 12 Aralık 2022; 13:15:12 > -
-
Hocam kampanya bilgilerine göre iade oranı(iade sayılmaz aslında) 6 da 1, yani 6000 de 1000tl. 6 taksit yaparsanız 1 taksidi onlar ödüyor, yani siz 5 taksit ödemiş oluyorsunuz, bu da 6 da 1 yapar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nadir almıştım
-
Hocam önceden bilgi verilmesi şartını kendileri de belirtmiş zaten. Şu an üst limit belirtmedikleri için, siz aldıktan sonra sizin aldığınız limit için ekstra bir şey söz konusu olmamalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsipay seçeneğini devre dışı bırakın yoksa 3d ekranı gelmiyor
Altın alımında kullanabiliyor muyuz? Deneyen var mı?
-
çıkan kredi kadar yani bana çıkan 5250 için 6 taksit alsam son taksiti 875 tl'yi ödemeyecekmiyim?
-
Yüz tanımayı geçemedim bir türlü. Tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banada 4 bin çıktı ama pek inandırıcı gelmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X