Şimdi Ara

Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
62
Favori
170.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptığımız her alışverişi kapsıyor mu? Ben kuralları anlamadım bir türlü.

• yasinim35 kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşta cevap vermiş zaten. Sözleşme kurulduktan sonra tüketici aleyhine değişiklik söz konusu olamaz, yaptıkları takdirde tüketici hakem heyeti ile hakkınızı alırsınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim bişey var bir yerden 2750 mobilya diğer yerden başka bir tutar harcasam oluyor mu yine

• İkametgah kısmında mahalle bilgsini güncelleyin diyor. Hata düzelmiyor

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt

sorunuzun cevabi kampanya detayında var aslında bir müşteri birden fazla faydalanabilir diye..

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt

oluyor evet

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinim35

Banada 4 bin çıktı ama pek inandırıcı gelmiyor
    Neyi inandırıcı gelmedi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam bana da 7500 tl çıktı üst limit belli olmadı diye cesaret edemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi burada dan altın alayım dedim taksit çıkmıyor bir türlü alan varmi

• fondeep kullanıcısına yanıt
    Kredi taksitleri uygulama üzerinden ödeniyormuş bu arada. Kendi sorumu cevaplayayım öğrenmek isteyenler için. Kredi kartıyla ödeme yöntemi olması güzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    • Hepsiburadadan bende sarılar alayım dedim fakat hata veriyor, Bankanızın sistemindeki geçici bir sorun sebebiyle ödeme alınamamaktadır. Daha sonra tekrar deneyebilir veya başka bankaya ait bir kart kullanabilirsiniz.
  • 6 taksitle aldık, inşallah son taksit olayında bir yanlışlık olmaz. Ama en kötü ihtimalle 6 ay vade ile faizsiz alışveriş yapmış oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlv -- 12 Aralık 2022; 14:25:44 >
  • Üst limit belli olmadan yüklü alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum, çünkü zaten sarı piyasadan çok yukarda satılıyor..

• Hepsipay'a bakiye yüklemelerinde 6 taksit oluyor mu?

• hb altına 6 taksit yapmıyor ki.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

karta taksiti bende yapamadım..

• HB'de taksit görünmüyor.

Seçtiğim ürünler de taksit kısıtlı ürünler değil. Acaba farklı bir menüden mi çıkacak diye tek çekim ödeme seçeyim, 3D ekranında vazgeç yaparım, deneyeyim dedim bu kez de hata verdi. "Bankanızın sistemindeki geçici bir sorun sebebiyle ödeme alınamamaktadır. Daha sonra tekrar deneyebilir veya başka bankaya ait bir kart kullanabilirsiniz." dedi. Belki de hata ne ise o düzelince taksit de gelecektir. Yapabilen - taksitlendirebilen arkadaşlar yazarsa seviniriz.

• Taksiti en son adımda yapıyor arkadaşlar. Taksitin hb ile alakası yok yani. Kart bilgilerini girip onayladığınızda 3D Secure ekranı geliyor, oradan seçiyorsunuz.

• Taksitli sarı almayı çözen arkadaş var mı ?

• kimlik dogrulamayı bi türlü geçemedim. fotoğraf bulanık olmamasına rağmen evrak okunaksız uyarısı veriyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.