Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.037
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoo ben testleri çözdüm öyle bekliyordum :)

@Wadjet O halde testler sadece şansı arttırmak için, yani 100 dolar çevirmemiz şart. Bugün ilk çevirmeyi yapsam aktif testlere katılacak mıyım yoksa 3 gün sonraki testlere mi dahil olurum?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Evet testler şansı artırmak için.

100$ günlük, 3 gün için toplamda 300$ hacim yapmanız gerekiyor. 3 gün boyunca tüm etkinliklere katılabiliyorsunuz.

Şuan hacim yapar yapmaz aktif olan hepsine katılabilirsiniz.

• CoinList yeniden resetlemiş aylık ödülleri. Değerlendirmek isteyen varsa.

AVAILABLE REWARDS THIS MONTH

$41,720 out of $50,000

• akyureks A kullanıcısına yanıt

50 BUSD mu verecek şimdi tam detayı nedir?

• beko64 kullanıcısına yanıt

50 busd ' a kadar ödül kazanabilirsiniz diyor ama malum çok fazla ödül veren bir borsa değil denemeye değer diye düşünüyorum.

• 0.1 veriyor az verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kojiro kullanıcısına yanıt

6$] XTZ ödülü bitmiş başka ödül yok diyor

• simerazzı kullanıcısına yanıt
    XTZ değil, hala kaydolmayan varsa refrranslı BTC ödülü için yazmıştım. Ayın 1'inde sıfırlanması gereken ödül havuzu 3 gün önce sıfırlanmıştı. O bitti, bugün tekrar sıfırlanmış. XTZ ben de takip ediyorum ama ödül gelse bile karma puanı verilmediği için alamayacağım zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Binance da böyle bişey var çok iyi değil mi. Ref olacaksın 50 dolar yatırınca 100dolar veriyor

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

Verdiği bonus işlemlerde kesilen komisyondan düşülüyor yani örnek veriyorum 100$ bir işlem yaptığınızda 0.1$ komisyon alıyorsa bu yaptığınız işlem komisyonları kadar verdiği 100$ promosyondan düşüyor ve ertesi gün spot cüzdan hesabınıza bu verdiğiniz komisyonları alabiliyorsunuz.

Kısaca sağ cepten alıp sola cebe koyuyor :)

• Coinlist güncellendi ama ne referansla üye ettiklerim ne de diğerleri ödül alamıyor 40kya yakın havuz varken çözümü olan var mı veya niye böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ Tensa Zangetsu -- 1 Nisan 2022; 19:17:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Al sat yapmaya karma puan veriyor hocam

• CoinMarketCap oasis Network açıklanmış. Kontrol edin.

Neyse ki hepsini doğru yapmışım ama ödül kazanamadım yine :((( ilk gün yapmıştım bir de. Ama ödül rasgele değil, ilk gelen alır şeklindeymiş

Ezici talep nedeniyle, dağıtımlar için yalnızca sınırlı sayıda kullanıcının uygun olacağını lütfen unutmayın. Kullanıcılar, jeton musluğu boşalana kadar ilk gelen ilk hizmet esasına göre önceden belirlenmiş belirli bir miktarda jeton alır; katılımınız sırasında ödül havuzu boştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 1 Nisan 2022; 19:49:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt

Şimdi kontrol ettim bende kazanamamışım. Cevaplar doğru ama ödül kalmamış..

• raziel82 kullanıcısına yanıt

Kontrolü nerden yapıyoruz, sitede bulamadım.

• Küp Sucuk K kullanıcısına yanıt

https://coinmarketcap.com/earn/token-distribution-status

Check Status diyerek kontrol edebilirsiniz.

• Tam Houbide hacim yapmaya başladım candy drop ödülü kalmamış :) 3 günlük ortalama 46 dolar görünüyor devam etsem mi acaba boşa cent zararına girmeyelim :)

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hocam bu CakeDefi den referanslarımız için verilen DFI 6 ay mı kilitli 1 ay mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko64 -- 1 Nisan 2022; 21:20:3 >
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.