Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şans artırma quizi yok ki? Sizde görünüyor mu?

• kojiro kullanıcısına yanıt
    Ezbere konuşuyorum işte baksam göreceğim :) eyvallah hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • simerazzı kullanıcısına yanıt

Ben bu şekilde yaptım ama karma puan gelmedi hâlâ. Yanlış yaptığım bişey mi var? (bu arada küçük miktarlarla al sat yapmaya çalışırken 5 algo satıp geri almaya çalışırken alamadım malesef usdc ile, tekrar hepsini satıp geri aldım ben de)

Edit: deneme amaçlı tekrar al sat yaptım ve anında geldi karma puan

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlynighterdev -- 2 Nisan 2022; 15:4:37 >
  • Bu kadar fee ödedikten sonra bu 6 doların kaçını alabiliyoruz ki?

Edit: Karma gelene kadar ufak tefek al sat yapa yapa (4-5 kez) 6 doların ~3.5'u kalmış :D Karma puanı için 1 kez yapıp beklenirse gelir mi bilmiyorum ama bekleme yapmayınca böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojiro -- 2 Nisan 2022; 16:25:44 >
  • kojiro kullanıcısına yanıt
    0.25 de cekim ucreti var binanceden tezos agi çalışmıyor onun icinde cevirmek icin 0.25 veriyorsun 2 dolari kullanilabilir oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @ Tensa Zangetsu @ kullanıcısına yanıt

Huobi'den CoinList'e 114 ALGO çekip al-sat-karmala-çorbala derken geri CoinList'ten 118 ALGO çekmişim. 6 dolarlık XTZ 4 ALGO'ya dönüştü işte. İdare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojiro -- 2 Nisan 2022; 17:2:17 >
  • 2 kez al-sat yapmamız zaten ödül için zorunlu. 3 ek al-sata 6 doların yarısını alıyoruz. Öbür türlü karma puan gelmiyor. Bu şekilde anında geliyor

• simerazzı kullanıcısına yanıt

Normalde 100$ hacim işlemini yaptığınızda bir süre sonra karma puan geliyordu. Sanırım değiştirdiler bunu. Şimdi toplam 5 al sat ile hızlıca karma puan geliyor.

100$ hacim yaptıktan sonra 5-10$ ile 3 tane daha işlem yapılabilir hızlıca.

• toplam 5 al sat yaptim ama saatler gecti ve karma puani gelmedi ticket attim bakalim

• Bu işlemler toplamda kaç dolar para kazandırıyor cidden yapmaya değerse bende yapıcam..

• Karması olmayan üyelerin karma kazanması için en kısa yol nedir coinlistte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 4 Nisan 2022; 6:44:45 >
  • tembel hayvan kullanıcısına yanıt
    1.Pro ya coin gönder - çek yap.
    2. Pro da bir kaç al sat yap
    3.100 usdt stake yap

Bunlar karma puan getirir

• Al sat yaptığınızda da karma geliyor fakat hesaba 1 hafta sonra yansıyor.

Bende öyle oldu ve XTZ testini çözebildim.

• Rain üye olunca 100 TL mi veriyor deneyen oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabınızın onaylanma işleminin ardından 7 (yedi) gün içinde Rain hesabınızda toplam en az 3.700 TL tutarında işlem yapmalısınız.

Yeni üyelikte 3700 TL işlem hacmi ve kyc yaparsan evet 100 TL değerinde hediye bitcoin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 4 Nisan 2022; 21:37:11 >
  • Rain’de ödül için işlem yapmak mantıksız şimdilik. Komisyonlar yüksek fazla bir şey kalmıyor.

• Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

Coinlist ne diyor. Benim referansımla işlem yaptı arkadaş vermiyor 10 doları ticket attık. Kural ihlali diyor ne olduğunu da söylemiyor. Cevap verene kadar havuzda bitti nasıl alacağım 10 doları.

• beko64 kullanıcısına yanıt

Kural ihlali yaptınız ama sebebini söylemeyiz, karar kesindir demişler..

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Ya işte sebep ne ? Ne saçma sapan bir borsa bu karar kesin diyip geçmemeleri gerek. Tüm kurallara uydum. Şimdi aynı wifiden girdin diyenler olacak kurallarda ip ile ilgili bir şey de yok.

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.